MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggdax wrote:Dziewczyny mamy !!!!! Cudowne uczucie usłyszeć to małe cudo,życzę tego każdej z Was! ! moje małe szczęście ma 0.56cm pęcherzyk żółtkowy 0.3 cm a serduszko bije 128 bpm. Wg OM jestem dziś w 7t2d wg USG ciąża jest tydzień młodsza, termin zmienił mi się na 5 marca. Dziękuję za wsparcie ; **
-
W poprzedniej ciąży miałam 2 lekarzy prowadzących, prywatnie i na NFZ. Lekarza prywatnego miałam pracującego w szpitalu w innym mieście, gdzie chciałam rodzić, a ten na NFZ był w razie czego. I jednak rodziłam u tego z NFZ tak się złożyło, że miał akurat dyżur. Teraz zapewne będę chodziła tylko prywatnie.
-
maggdax wrote:Dziewczyny mamy !!!!! Cudowne uczucie usłyszeć to małe cudo,życzę tego każdej z Was! ! moje małe szczęście ma 0.56cm pęcherzyk żółtkowy 0.3 cm a serduszko bije 128 bpm. Wg OM jestem dziś w 7t2d wg USG ciąża jest tydzień młodsza, termin zmienił mi się na 5 marca. Dziękuję za wsparcie ; **
gratulację, baaardzo Ci zazdroszczę, że już mogłaś usłyszeć serduszko - oczywiście to mega pozytywna zazdrość -
Kingulla wrote:Dziewczyny właśnie odebrała dzisiejsze wyniki,
beta hcg 59,5 U/l
progesteron 57,26
a prolaktyna aż 1279.
Nie wiem czy jechać do lekarza, przestraszyła mnie ta prolaktyna. Przed braniem bromergonu miałam 46, teraz wychodzi jakieś 63:( -
Kinea wrote:Cześć,Dziewczyny, nieśmiało się witam licząc, że zagoszczę tutaj właśnie do marca
w czwartek 10dpo - beta 25,5 mUI/ml, dzisiaj 14dpo - beta 211 mUI/ml, jak myślicie jest w normie?
może trochę coś o mnie ... z mężem o potomka staramy się od października 2015, ostatnie dwa cykle wspomagane były CLO i pregnylem i mam wrażenie, że stał się cud wierzę, że wszystko będzie ok, tego również życzę Wam dziewczyny!!!!
termin porodu - 21/03/2017 - widzę, że jest nas kilka z tą samą datą -
nick nieaktualnyJejku, 6 godzin mnie nie było i tyle nowych dziewczyn?! Co będzie jak się w poniedziałek pojawię?!
A tak serio to maggdax, cudna kropeczka, gratulacje :*!
Ja miałam betę 52 w 26dc i jak w 28dc odebrałam wyniki i było 132 to pani mi gratulowała! Więc chyba na jakąś nienormalną trafiłaś, szczególnie, że masz meeega ogromny przyrost (ponad 300% chyba)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 19:21
-
nick nieaktualny
-
Mamable wrote:Magda gratulacje Ja jestem mega zmęczona, co godzinę chodzę do lodówki. Po pracy praktycznie tylko śpię i się obijam po kątach. Chyba wyczekuje już l4, w końcu będę miała czas, żeby tu popisać
ja o dziwo dzisiaj, po dwóch dniach zgonu, mam przypływ energii i czuję się wspaniale!
Jezu, jak człowiek tego na co dzień nie docenia -
mama__muminka wrote:Witam nowe mamusie i Gratuluję
A ja potrzebuję Pomocy!!
Czy miałyście brązowy śluz (suchy) w tak wczesnej ciąży?
Nie miałam żadnych skurczy ani brzuch mnie nie bolał a tylko takie zaskoczenie w toalecie na majtach ....
nie miałam, ale ginekolog uprzedzała mnie że brązowe upławy, jeśli nie będą trwać dłużej niż 2 dni nie powinny być powodem do zmartwień, w przeciwieństwie do świeżej krwi.
zaraz na pewno wypowiedzą się tu dziewczyny, które również mają plamienia.
Uszy do góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychloet wrote:nie miałam, ale ginekolog uprzedzała mnie że brązowe upławy, jeśli nie będą trwać dłużej niż 2 dni nie powinny być powodem do zmartwień, w przeciwieństwie do świeżej krwi.
zaraz na pewno wypowiedzą się tu dziewczyny, które również mają plamienia.
Uszy do góry
Dzięki za wsparcie
Świeża krew to na pewno nie jest, nawet upławy nie są "mokre".chloet lubi tę wiadomość
-
mama__muminka wrote:Dzięki za wsparcie
Świeża krew to na pewno nie jest, nawet upławy nie są "mokre".2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙