MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pingui nie martw moglas miec pozne zagniezdzenie dlatego jeszcze mało widac, na nastepnej wizycie napewno sie już przywitasz z maluszkiem
anuschka dziękuję i równiez Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Męża
ja z dzisiejszej okazji postanowilam się cos uczesac i pomalowac
Zaczynamy dziś 7 tydzien jeszcze tylko dwa dni i wizyta jupiii.
Dziś rano wyprobowalam ta cole, wzielam dwa, trzy małe łyczki na czczo i jak narazie odkpukac jest dobrze! nie dobrze mi ciagle ale jeszcze się nie witałam z wielkim bratem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dababc628aca.jpg
Tsmte testy były 10. To jest 20 robiony przed chwilą.
Rano test 10 dał bledsza kreskę niż wieczorem 20
Ja tez wczoraj cały dzień plamiłam. -
Abby ma racje, testy roznych firm moga roznie wychodzić, ja tam badalam ciemnienie tylko na jednej firmie chociaz i tak najwazniejsze jak przyrasta beta
Abby mam nadzieje ze plamienie juz przeszlo i sie oszczedzasz? -
nick nieaktualny
-
J wczoraj dała popis, godzinę musiałam ją nosić i bujać, jak ibuprofen zaczął działać to zasnęła ale musiała mi spać na rękach bo co odłożyłam to ryk pieprzone piątki...
kilka godzin później podbrzusze zaczeło mnie tak boleć, że co wstałam to ukłucie nożem po lewej stronie położyłam się, stwierdziłam, że muszę odpoczać, wzięłam psa żeby grzał, ale nie przeszło przez noc ani trochę co wstanę to ból wzięłam nospę i spowrotem do wyra, ale muszę młodą odebrac o 12 i nie wiem co dalej -
Tita92 wrote:Cześć dziewczyny, widzę że coraz mocniej odczuwacie "odmienny stan". Ja dziś z samego rana wybrałam się na pierwszą bete, wyniki po 14
Tita92 lubi tę wiadomość
-
U mnie póki co jedynym objawem jest senność. Codziennie po pracy drzemka i o 21:00 już do spania... no i do wc trochę częściej biegam. aaa, i zmysł węchu wyczulony - wszystkie zapachy perfum są mi już znane
Generalnie w pierwszym tygodniu po owulacji było najgorzej bo podbrzusze ciągnęło, mdliło mnie trochę, zgaga męczyła itp. A teraz od kilku dni jak ręką odjął. Czasem coś zaboli w brzuchu ale innych objawów brak.
Tita92 czekamy na piękną betę ale to były emocje czekając na pierwszy wynikTita92 lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:J wczoraj dała popis, godzinę musiałam ją nosić i bujać, jak ibuprofen zaczął działać to zasnęła ale musiała mi spać na rękach bo co odłożyłam to ryk pieprzone piątki...
kilka godzin później podbrzusze zaczeło mnie tak boleć, że co wstałam to ukłucie nożem po lewej stronie położyłam się, stwierdziłam, że muszę odpoczać, wzięłam psa żeby grzał, ale nie przeszło przez noc ani trochę co wstanę to ból wzięłam nospę i spowrotem do wyra, ale muszę młodą odebrac o 12 i nie wiem co dalej
Postaraj się jak najwięcej wypoczywać, ja staram się z młodym bawić na podłodze. Zobaczysz, będzie dobrze -
Ona sama się bawi ze sobą jak jej nic nie boli, sama wchodzi po schodach, sama się ubiera, je, jest mega samodzielna. Ale jak boli to wisi na mnie Jak mi nie przejdzie to chyba jej ibuprofen dam na zaś, ale nie wiem co z tym bólem podbrzusza zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli jest nadzieja ze ja młode wyjdzie nie będę musiała nosić tandemu
Na ta chwile jest to trochę uciążliwe. Zwłaszcza przy tych plamiemiach. Ale albo będzie dobrze albo źle. W młodej ciąży nie ma nic pośrednioWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 11:55
-
nick nieaktualny