MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mama__muminka wrote:Oki dzięki dziewczyny, wiedziałam że mogę liczyć na wasze wsparcie. Ja mam wizytę dopiero za tydzień, mam nadzieję że to minie. Jak nie to będę musiała przyspieszyć wizytę
-
O matko co tu się dzieję z rana przed pracą troszkę podczytałam ale teraz żeby Was nadrobić to potrzebuję pół wieczoru
No i witam nowe marcóweczki
Maggdax Gratuluję
Ja byłam wczoraj na wizycie ale nie miałam kiedy do Was napisać a mój miejscowy gin jest niereformowalny najpierw jak zaczął robić USG mówi o jeeest Kazik ale później pytam się o wymiary zarodka a on mi mówi że 0,37 czy 0,47 już dokładnie z nerwów nie pamiętam no tosz mu mówię jak to przecież w czwartek w Gdańsku miał 0,50 !!!! a no to wsadził mi spowrotem usg wywalił 1 zdjęcie które wydrukował i zrobił nowy pomiar 0,57 !!!! ha i co Wy na to ? Bardzo lubię swojego gina ale wczoraj to przeszedł już samego siebie
edit: kartę ciąży założył no i tp wyliczył na 6.03Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 20:28
kark, MatyldaG, Englein, Tita92, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia_ wrote:Może Progesteron Ci spada, leć na wizytę pewnie dupka dostaniesz i będzie ok
Zapisałam się na czwartek, niestety wczesniej się nie da .
Kurczę, nie wiem co myśleć. Tak się zestresowałam, że młody o wszystko obrywa. Że nawet mąż musiał wkroczyć do akcji i się za nim wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:06
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny mam nadzieje ze zostaniemy wszystkie w spokoju do marca
mnie 3 godziny nie bylo i tez juz nie wyrabiam z nadrabianiem hihi -
mama__muminka wrote:Zapisałam się na czwartek, niestety wczesniej się nie da .
Kurczę, nie wiem co myśleć. Tak się zestresowałam, że młody o wszystko obrywa. Że nawet mąż musiał wkroczyć do akcji i się za nim wstawić
ja dziś tez na nie planowanej wizycie, nie byłam umówiona ale weszłam na tzw. ,hama' ;p noi mnie przyjęła i okazało się .. dobrze że poszłam bo wyszlo,że muszę brać antbiotyk..
-
No cóż, byłam, ale teraz mam doła
Ciałko ciążowe jest w lewym jajniku, endometrium pogrubione, ale nie tylko zarodka ale nawet pęcherzyka nie widać szukał, szukał potem stwierdził że może być "tu" ale to bardziej" z wyobraźni "mówi niż z tego co widać.
Płakać mi sie chciało. Powiedział, że czasem tak na początku jest, ale żeby się nie martwić, bo to może za wcześnie. Za tydzień-dwa przyjść na usg, a w razie czego ( tzn gdybym sie gwałtownie źle poczuła) dzwonić na komórkę.
Plamień nie mam, bólów brzucha też nie wiec leków mi nie wypisywał.
W poprzednich ciążach jak skończyłam 5 tygodni to pecherzyki były dość duże już.
Mam straszny mętlik w głowie. Nie wiem jak sie na pracy skupię -
Co do plamien to ja tez plamie , nie cały czas ale jednak i raz krwawiłam. Brzuch pare razy dziennie pobolewa taki skurcz jak na @ i przechodzi . Ciekawe co sie dowiem w czwartek oby nie najgorszegomaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyFaktycznie, nie ma co sie chyba na zapas martwić dodatkowy stres nie jest mile widziany przez naszych fasoli i fasolinek
Moje plamienie było chwilowe, na wieczór już było ok
A u mnie chyba rośnie mała małpa, bo mam okropne ssanie na banany nawet teraz jak wstałam na siku musiałam jednego pochłonąć - to tak na poprawę humoru
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dababc628aca.jpg
Tsmte testy były 10. To jest 20 robiony przed chwilą.
Rano test 10 dał bledsza kreskę niż wieczorem 20
Nie ma co robić testów. U mnie pierwszy pokazał bledziocha a potem kolejny nie wiem po co robiony dwa dni później też bledzioch. Oczywiście już się martwilam ale na szczęście robiłam też betę. Beta jednoznacznie pokazała że pięknie wzrosła. -
nick nieaktualnyTosia 1981 wrote:O matko co tu się dzieję z rana przed pracą troszkę podczytałam ale teraz żeby Was nadrobić to potrzebuję pół wieczoru
No i witam nowe marcóweczki
Maggdax Gratuluję
Ja byłam wczoraj na wizycie ale nie miałam kiedy do Was napisać a mój miejscowy gin jest niereformowalny najpierw jak zaczął robić USG mówi o jeeest Kazik ale później pytam się o wymiary zarodka a on mi mówi że 0,37 czy 0,47 już dokładnie z nerwów nie pamiętam no tosz mu mówię jak to przecież w czwartek w Gdańsku miał 0,50 !!!! a no to wsadził mi spowrotem usg wywalił 1 zdjęcie które wydrukował i zrobił nowy pomiar 0,57 !!!! ha i co Wy na to ? Bardzo lubię swojego gina ale wczoraj to przeszedł już samego siebie
edit: kartę ciąży założył no i tp wyliczył na 6.03Tosia 1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 7 tygodniu już co raz bliżej piątek i wizyta
MatyldaG Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
W nocy u nas była ogromna ulewa, teraz też pada więc dziś leniwy dzień. Od wczoraj już brzuch mnie nie bolał to i lepsze samopoczucie od razuAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Cherry_Blossom wrote:Witam się porannie z mega mdloscismi
Dzień dobry wszystkim !2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙