MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Crisperss bedzie dobrze! Bierzesz juz tabletki na tarczyce?
Kurcze czesto dziewczyny macie te bakterie w moczuja dzisiaj robilam badania w wszystko ok czekam tylko na potwierdzenie grupy krwi, bo wiem jaka mam ale trzeba miec papierek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 20:13
-
nick nieaktualnymale_m wrote:U mnie wyszedł cukier ostatnio
co prawda przed wizytą zjadłam sporo orzeszków w takiej cukrowej polewie ale raczej nie powinno to tak działać więc w poniedziałek mam zrobić krzywą cukrową.
Co do bakterii to w ciąży podobno częste są przypadki bakterii w moczu -
Severi ja nie miałam to nie pomogę
Balladyna co się stało? Mnie rano tak teściowa podniosła. Ale nawet mi się gadać nie chciało. A teraz mojej piesi coś się stało w paznokcia chyba się ulamal i sierść jej weszła pomiędzy i chcieliśmy jej to wyciągnąć i nie wiem chyba tak ja zabolało ze ugryzla mojego męża w dłoń aż do krwinie wiem o co chodzi czasami zdarzało jej się warczec np jak coś pilnowala ale nigdy nie ugryzla nikogo
mąż wściekły nawet patrzeć na nią nie chce. A ona tez ugryzla go warczala nadal a jednocześnie się przytulala i chciała na ręce ehh
-
MatyldaG wrote:kurcze ta suszarka elektryczna do prania to nie taki glupi pomysl. Bylo by wyprane i suche na biezaco. Musze mojemu sprzedac taki pomysl
pewnie nie bedzie chcial ale potem moze wyjsc "w praniu" ze mu sie zachce.
Nic dzis sie biore za przeliczenie tych ubranek, odrzucenie typowo dla dziewczynek, bo mam ich pelno, tak sie wole chyba zabezpieczyc zeby miec wiecej nie mniej bo potem z dwojka mozemy nie ogarnac dokupowania na ostatania chwile
Nieglupi? Toż to cud!!! Ja ostatnio pranie wieszalam 3,5 roku temu w polsce bo u nas nie ma chyba rodziny bez suszarki elektrycznej. Nie wyobrażam sobie wieszania prania, szczególnie przy dziecku. Tylko lepiej kupić osobno niż 2w1 bo z tego co słyszałam pralkosuszarka bardzo gniecie i potem kupa roboty przy prasowaniu. A osobna suszarka ma opcje "anti-wrinkle" i nie dość że suszy to "prasuje" -
taka_ja wrote:Ciekawe co u Nelus... dawno sie nie oddzywala a jutro ma wizyte.
Loo matko to ktoś mnie tu w ogóle pamięta i jeszcze kojarzy kiedy wizyta? Tenkju! Hehe nie wchodziłam przez weekend za bardzo bo mieliśmy święto dziękczynienia i z mężem i córcia spędzalismy rodzinnie czas. Potem jak weszłam to się laski klocily i mi się nie chciało już pisać żeby nie dokładać oliwy do ognia.
A wizytę mam dokładnie za 21h hahahaha i może poznam płeć? Jejtaka_ja, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no byłam u ginekologa no i powiedział żeby pójść do internisty bo on nie wie może przez to że mam katar, no i to mi się wydaje strasznie głupie a on mnie strasznie wkurza.
Zero z nim rozmowy tylko się umie przysrać że mi morfologia trochę spadła przez ostatni miesiąc a i oczywiście się przyczepił że jak to ja mogę być chora, jak ja dbam o siebie, przecież to nie tylko o mnie chodzi. A ja już nie wiem co mam robić żeby nie chorować. Rozpisałam się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
okano1 wrote:Jak nie robiłaś na czczo to te orzeszki mogły Ci podnieść troche cukier tak myśle zobaczysz na krzywej co wyjdzie
Co do bakterii to w ciąży podobno częste są przypadki bakterii w moczu
Z krwi mi wyszedł super jak robiłam 2 tygodnie temu. Teraz jak byłam na wizycie u nowej lekarki to mi kazała iść siku zrobić i ponoć cukier wyszedł. Mało precyzyjnie to napisałam wcześniej.
-
no dziękuje bo już się zastanawiałam czy to ze mną coś nie tak czy z nim. On uznał że to pewnie bakterie czy coś przez wirusa przy czym mówiłam mu że byłam dwa dni wcześniej u internisty i mówił że to tylko przeziębienie nic poważnego... no i oczywiście nic mnie nie piecze przy siusianiu i zero bakterii w moczu. Mam go już dosyć chyba go zmienia bo mnie opierdziela za jakieś gówno np że nie byłam u stomatologa. No już pomijając fakt że nie mogłam bo jestem chora