MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa81 wrote:Matylda Ty masz bliźniaki:), podziwiam
, nie wiem czy dałabym radę naraz z dwójką dzieci
. Masz już wybrany wózek dla chłopców?
ewa81, Marynia991, severi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Też nie wiem czy dam radę, ale cały czas liczę na to ze będą dzieci współpracować i nie dadzą mi bardzo wycisku. A potem mi będzie 3 facetów w domu pomagać :p Mamy wybrany bebetto 42 i jak narazie dłuższy czas zostaje faworytem
Dasz radę dziewczyno, fakt, że nie będzie Ci łatwo, ale będziesz wspaniałą matką
. Też mam upatrzony wózek z tej firmy bebetto seria lucas line (jakoś tak). No chyba, że inny się mi jeszcze spodoba
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Dasz radę dziewczyno, fakt, że nie będzie Ci łatwo
, ale będziesz wspaniałą matką
. Też mam upatrzony wózek z tej firmy bebetto seria lucas line (jakoś tak). No chyba, że inny się mi jeszcze spodoba
takie zgrabniutkie mi się wydawały.
-
okano1 wrote:Rany jak Ci dobrze zjadla bym kopytka nie chce.mi sie robic Ewa ja tosty tez wciagnelam chyba z 3 takie dobre.Ja tez ciagle cos.podjadam:) Ja mam piersi z indyka w sosie pieczarkowym i kasze jeczmienna plus buraczki tarte ale nikomu sie nie chce obiadu i zjedlismy tosty maz pizze;))
okano1 lubi tę wiadomość
bellla:) -
Dziewczyny, a powiedzcie mi proszę, czy dużo już przytyłyście? Żeby była jasność - mogę przytyć nawet 20 kg, byleby tylko dziecko było zdrowe, ale tak zwyczajnie się zastanawiam
U mnie 5 kg na plusie i czuję, że jakoś zaczynam mocno przybierać na wadze, bo co pójdę się zważyć, to co kilka dni przybywa mi trochę ciała, mam wręcz wrażenie, że ok 0,5 kg tygodniowo.
Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale startowałam z wagą ok 50-51 kg (170 cm), jako typowy szczypior z niedowagą. Zastanawiam się czy w związku z tym mój organizm musiał sobie jakoś nadrobić te niedobory, czy po prostu mam taką budowę. Dla mnie to w ogóle nowość i zaskoczenie, bo przez całe życie nie mogłam przytyć i waga od wielu lat trzymała mi się na tym samym poziomie, więc to dla mnie niezły szok, że teraz tak nonszalancko idzie w górę
-
milagro wrote:U mnie dzis na obiadek pstrag pieczony z koprem,maselkiem i cytrynka do tego ziemniaczki i surowka ;P
Magdzia tez mam takie odczucie jak Ty jak bardzo mnie cisnie na pęcherz.
Przeczytałam pstrąg pieczony z kormoranem..milagro, Magdzia88, taka_ja, severi, malaczarna07 lubią tę wiadomość
-
chloet wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi proszę, czy dużo już przytyłyście? Żeby była jasność - mogę przytyć nawet 20 kg, byleby tylko dziecko było zdrowe, ale tak zwyczajnie się zastanawiam
U mnie 5 kg na plusie i czuję, że jakoś zaczynam mocno przybierać na wadze, bo co pójdę się zważyć, to co kilka dni przybywa mi trochę ciała, mam wręcz wrażenie, że ok 0,5 kg tygodniowo.
Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale startowałam z wagą ok 50-51 kg (170 cm), jako typowy szczypior z niedowagą. Zastanawiam się czy w związku z tym mój organizm musiał sobie jakoś nadrobić te niedobory, czy po prostu mam taką budowę. Dla mnie to w ogóle nowość i zaskoczenie, bo przez całe życie nie mogłam przytyć i waga od wielu lat trzymała mi się na tym samym poziomie, więc to dla mnie niezły szok, że teraz tak nonszalancko idzie w góręchloet lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Przeczytałam pstrąg pieczony z kormoranem..
Nawet nie wiem jak wyglada kormoranAz musiałam wygooglowac
Chloet co do wagi ja jak sie ostatnio ważyłam u lekarz to miałam +4 kg. Teraz pewnie jest już z 5Startowałam z 52kg przy 166.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Anita no bez jaj z tymi rosnącymi stopami o.0 cale zycie byłam przekonana, że to tylko o puchnięcie chodzi i przez to większe sa.. przecież ja mam 41, toc to już wystarczający kajak
Chloet u mnie też już prawie 5kg na plusie ale ja z nadwagą startowałam niestety
A kocyki z monky są super, ka na allegro wypatrzylam tak piękne.. aż by się chciało mieć z polowępóki co w koszyku wiszą mi 2
Klarcia, Anita12, chloet lubią tę wiadomość
-
Jak powiem mojemu mężowi ze w ciazy stopa rośnie i juz tak zostaje to chyba sobie w łeb szczeli jakby miał moje 50 par butów wymieniać :p
Mart_, milagro, kr0pka, ewa81, Anita12, severi, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o wagę u mnie to startowalam z 76,5 schudlam do 70,2 a w tej chwili 70,8 czyli dalej sporo na minusie. To 70,8 trzyma mi się już od chyba trzech tyg. Co prawda waga u lekarza pokazuje trochę więcej ale ja się trzymam tego co moja pokazuje bo nie ma tam dodatkowo ubrania ani nic.
-
Byłam w Biedronce wybadac sprawę tych poduszek. I okazało się ze sa tylko takie długie grube poduszki pod drzwi żeby przeciągu nie było
Pani powiedziała że ciazowych nie mieli
Ale widziałam te kocyki. Podobał mi sie jeden. Ale mam dwa cienkie po córce i jeden gruby. Więc wolę sobie zamówić jeden zestaw z minky właśnie.
Co do obiadu to ja dziś robiłam żurek, już dwie miski zjadłam. Za to wczoraj miałam to co Matylda. Sznycle z piersi indyka w sosie śmietanowo pieczarkowym. Podane z ryżem. Pychota
Co do wagi startowalam z 61 (pomimo ze zawsze wazylam w granicach 55-58) A w zeszłym tygodniu miałam na plusie 1kg.ewa81, MatyldaG, Fedra lubią tę wiadomość
-
To widocznie w mojej biedzie musieliiec jakis dziwny rzut. Byly w ksztalcie litery C. I napewno nie pomylilam tego z niczym innym bo wiem jak to.wyglada bo mam tyle ze ja mam z matherhood:) Teraz pomyslicie ze mam jakies urojenia haha:) szkoda ze sie dzis tam nie wybieram bo bym zdjecie zrobiła:)
nataliad, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi w ostatniej ciazy stopy tez troche urosły serio:)ale potem po porodzie wróciło do normy za to spuchłam masakrycznie przy drugim porodzie nogi jak balony ale to był poród w lato lipiec upał 35 stopni w cieniu jak ja sie ciesze ze rodze tym razem zima jeszcze;)a juz wlasciwie wczesna wiosna super pora:) Co do tycia to ja juz duzo pisałam ale z wagi 74 mam 77 czyli 3 kg wzrost 169 jak narazie staram sie ograniczac slodycze i jest git stoi w miejscu pewnie noedługo znowu skoczy ja tyje tak dziwnie skokowo niby nic a tu nagle wpada dwa kilo..
-
mam niecałe 2kg na plusie
ale ja zaczynałam z wagą 62kg.
okano ja też tak tyje. Wagą ciągle w miejscu a potem skoczyło +1 i za jakiś czas znowu, tak z dnia na dzień.
Mi stopa mogłaby troszkę urosnąć, bo mam teraz takie 36.5 buty rozmiar 36 za małe, a 37 za duże..okano1, Klarcia lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018