MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moze pomyslicie ze zwariowalam ale jutro kupujemy wozek jak szalec to szlec! Nie ma to tamto! ogladnelam juz caly internet i macalam go wiele godzin i ja sie zakochalam
Magdzia88, okano1, MatyldaG, Marrtusia, severi, nataliad, kr0pka, Klarcia, fantasmagoriia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do sprzedania Luteinę 100mg tabletki dopochwowe 105 tabletek. Kupowałam w aptece po 103 zł za 60 szt. Data przydatności do końca roku. Całość sprzedam za 100 zł + koszt wysyłki. Zapraszam na priv.starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
Uwaga!! Chwale sie!!
X lander x move
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a73116893a92.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 20:03
okano1, MatyldaG, anuschka, milagro, Marrtusia, severi, nataliad, Bellla:), Klarcia, Czarnuszka, fantasmagoriia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja stwierdzilam ze sie bede cieszyc z ciazy! Nie wiadomo czy bede znow wiec kiedy mam sie cieszyc?
Przy pierwszej bylam mloda to czlowiek inaczej podchodzil do wszytkiego. Teraz cisne do przodu nie ma to tamto!m@rtynka, Fruzia85, MatyldaG, chloet, kr0pka, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fruzia jeśli chodzi o płytkę z połówkowych to zależy od tego jak się dziecko ułoży.
U mnie teraz np. Dziecko się zasłoniło (rączka twarz), i ja mam łożysko na przedniej ścianie więc widoczność też była ograniczona. Musisz się spytać lekarki czy są dobre warunki.Pamiątka zawsze jest.
Ja mam tylko fotki.
A co do wagi, to u mnie jest 1kg na plus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 20:23
Fruzia85, Fedra lubią tę wiadomość
-
Vriola wrote:no i pewnie, ja przy pierwszej też biłam młoda... teraz za to bardziej się wszystkiego boję
A ja sie balam do magicznego 12 tyg, po dobrych wynikach badan stwierdzilam ze trzeba byc dobrej mysli i tyle. Fasola madra istota wie wszystko i slyszy wszystko czlowiek sie denerwuje to dziecko sie denerwuje wiec wole korzystac ile wlezie i nie stresowackr0pka lubi tę wiadomość
-
Fruzia mi tez lekarka powiedziala ze wszystko zalezy od dziecka jak sie ulozy... jedne maja parcie na szklo i wszystko ladnie widac a inne odwroca sie dupka i nic nie poradzisz... ale pamiatka fajna wiec warto sprobowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 20:32
Fruzia85, Athia lubią tę wiadomość
-
Ja mam zamiar zrobić miete z szarym juz nawet jedna ścianę na siwo mąż pomalowal ostatnio ale róż z szarym dla dziewczynki tez piękny
-
milagro wrote:I jeden i drugi ładny, ale ja jakoś dla dzieci wolę pastele więc ja stawiam na miętę A co wybierasz w takich kolorach?
Materiał Minky na kocyk. Do tego z drugiej strony szara bawełna w białe grochy . Albo na odwrót kolorystyka. Cały czas się zastanawiam