MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
taka_ja zazdroszczę
też bym już chetnie kupiła
oglądałam x landera ale x cite i się zawiodłam bo bardzo mały był. X move nie oglądałam na żywo.
Co do płączeń kolorów to oba ładne. Ale u nas szarości odpadają niestety bo króluje brąz i wystrój bardziej drewniany więc ta szarość jakoś mi nie pasitak samo jak białe łóżeczko, a podobają mi się białe
-
Laski, ja tez sie kocham w kocykach minky ale naogladalam sie instagrama niestety i mega cierpie tez na takie tkane/dziergane/dzianinowe kocyki... Ma moze ktoras z Was? Ma to sens? Mam na mysli przykladowo cos takiego
goo.gl/sKFTGh
11.02.2016r Aniołek
-
Paolina91 wrote:Laski, ja tez sie kocham w kocykach minky ale naogladalam sie instagrama niestety i mega cierpie tez na takie tkane/dziergane/dzianinowe kocyki... Ma moze ktoras z Was? Ma to sens? Mam na mysli przykladowo cos takiego
goo.gl/sKFTGh
Ja mam nie używany kocyk ręcznie robiony tylko już nie pamiętam czy na drutach czy na szydełku. W kolorach ciemny niebieski z jasnym. Dostałam go dla synka jak miał rok ale wtedy już nie był potrzebny. Jak się potwierdzi że dziewczynka to raczej mi się nie przyda. -
blekitna wrote:Chyba mi się czasem Tośka gdzieś na pęcherzu układa bo zrobię siusiu i odrazu czuje ze znowu muszę mimo że nie muszę. To zależy od dnia i pory. Zwłaszcza czuję to jak chodzę.
Ja mam to samo.. Ostatnio byliśmy w sklepach meblowych pooglądać i w jednym byliśmy 45 min i w ciągu tego czasu musiałam 3 razy iść do WC ;/
Im dłużej byłam na nogach tym bardziej mi się siku chciało
-
hehehe dokładnie. A w niektórych toaletach mimo, że czysto to jest ten toaletowy zapach i mnie cofa. Dziś tak szybko wybiegałam, że nie wiem czy wodę spuściłam. Potrzebowałam powietrza bo mi żołądek dźwigało. Ostatnia noc i jutro już będę tulić oprócz męża poduszkę
-
taka_ja wrote:No wlasnie tak ustalone jakos niebieski-chlopak, rozowy-dziewczynka, ja wychodze z zalozenia ze lepiej dziewczynke ubrac w niebieskie niz chlopaka w rozowe
Moja mama ostatnio nakupila ubranek w ciucholandzie i właśnie cześć różowych a my nie znamy jeszcze płci a mój mąż stwierdził że jak będzie chłopak to w te różowe będziemy go ubiera c na noc do spania jak nikt nie będzie widział.ale jakoś mi się to nie widzi
My mamy sypialke biało zielona więc siłą rzeczy łóżeczko białe będzie -
misia_ wrote:Moja mama ostatnio nakupila ubranek w ciucholandzie i właśnie cześć różowych a my nie znamy jeszcze płci a mój mąż stwierdził że jak będzie chłopak to w te różowe będziemy go ubiera c na noc do spania jak nikt nie będzie widział.
ale jakoś mi się to nie widzi
My mamy sypialke biało zielona więc siłą rzeczy łóżeczko białe będzie
W miare potrzeby wypierzecie z jeansamibedzie niebieskie hihi
misia_ lubi tę wiadomość
-
Moja corka ma narzute i poduszki minky z sowami i robila mi babka na allegro na zamowienie pod wymiar itp.
Ja wlasnie jak bylam w ciazy i to w sumie 2 tyg przed porodem to poszlam na wesele i nie dosc ze w obcasach to cale przetanczyłam.Trzy lata temu moja siostra brala slub a jej najlepsza przyjaciolka byla w 9 mcu ciazy dokladnie tydzien przed porodem i dala rade caly panienski i byla znami do konca na dyskoteceKarolina12345