MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś pospalam dłużej właściwie dopiero wstałam albo już bo jeszcze bym polezala ale maluchy konkretnie zaczęły się kręcić plus tak mi burczalo w brzuchu ze męża to obudziło :p
Także wstałam i pognalam do kuchni coś zapodać :p swoją drogą juz skończonej kuchni! Także remonty precz -
Marrtusia wrote:Super te trampeczki,tez bym takie zamowila:) Anita,a jak zoladek?pomaga troche polprazol? U mnie troche minelo,zanim byla poprawa,ale mialam mniejsza dawke niz Ty. A najgorsze jest to,ze we wtorek skonczyl mi sie polprazol i juz od nastepnego dnia wszystko powoli zaczelo wracac:( Wczoraj mi ginka przepisala dwa opakowania o od dzisiaj znowu biore. A czuje sie kiepsko.
Ale tam jest więcej możliwości w tej diecie. Ja się trzymam na razie takiego jedzenia bo mi się jeszcze nie znudziło a wiem, że mi pomaga. I mogę jeszce polecić super probiotyk Osłonka Gastro się nazywa. Dwa razy dziennie biorę rano i na noc. Wsypuje się go do buzi.
-
MatyldaG wrote:Ja dziś pospalam dłużej właściwie dopiero wstałam albo już bo jeszcze bym polezala ale maluchy konkretnie zaczęły się kręcić plus tak mi burczalo w brzuchu ze męża to obudziło :p
Także wstałam i pognalam do kuchni coś zapodać :p swoją drogą juz skończonej kuchni! Także remonty precza tak się jeszcze niedawno denerwowałas tą kuchnią
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Anita,wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek,pewnie,ze chce diete. Przyjmij prosze zaproszenie,to Ci podam maila. Co kolwiek,aby pomoglo! Jak juz u Ciebie sie poprawia,to bedzie tylko lepiej:) Po 2 tygodniach na polprazolu bylo fajnie,a po 3 to juz w ogole super:) a ta oslonke sobie kupie,dzieki!
-
O rety Anita ale ty masz talent kocyk przepiękny a te buciki - No zakochałam sie hehe
Matylda a ja za jakies 2 tyg zaczynam remont kuchni a potem pokoiku dla małegoAnita12 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e338fb3aacfb.jpg
Ach, to pokazuję jeszcze kozaczki. Pani sobie zamówiła takie i miała tylko zdjęcie, nie miałam na nie wzoru, więc ze zdjęcia odtwarzałamnie było łatwo ale się udało.
Szydełkiem można cuda robićja jeszcze dziergam maskotki, lale etc ale jest przy tym trochę roboty, niestety.
Jednak ma to swój urok. Taka alternatywa dla masówkiMatyldaG, severi, Marrtusia, anuschka, Karolina12345, Klarcia, Fruzia85, PetitQa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Marrtusia wrote:Anita,wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek,pewnie,ze chce diete. Przyjmij prosze zaproszenie,to Ci podam maila. Co kolwiek,aby pomoglo! Jak juz u Ciebie sie poprawia,to bedzie tylko lepiej:) Po 2 tygodniach na polprazolu bylo fajnie,a po 3 to juz w ogole super:) a ta oslonke sobie kupie,dzieki!
-
Mimi ja i jedno i drugie mam na szczęście za sobą jak coś zostało to tylko kosmetyczne rzeczy które juz nie robią w koło takiego bałaganu. Swoje trzeba przeżyć ale potem fajnie jak wszystko odnowione
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Pamiętam, że jak byłam z młodą w szpitalu na zapalenie płuc, później dostała rota wirusa. I tam przychodziła pielęgniarka, która kazała podawać córce Gastrolit/Orsalit ogólnie elektorlity. Mówiła mi, że ona wyleczyła sobie zapalenie żołądka pzrrz picie tych elektrolitów. Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale wspomniała że nie była w stanie przyjmować żadnych pokarmów bo tak ja żołądek bolał, a lekarze ręce rozkładali.
Ja też jak miałam teraz w ciąży tą nieszczęsna biegunkę przez tydzień czasu to bardzo mi pomogło picie tego Gastrolitu. A to nie jest szkodliwe dla dziecka. Może spróbujcie sobie Dziewczyny jak wam żołądek bardzo dokucza.Anita12, Marrtusia lubią tę wiadomość
-
Hejo
Powiem Wam, że im głębiej wchodze w temat wózków tym gorzej... Zawsze podobaly mi sie te zaokraglone pod spodem gondolki, ale jak ogladam i czytam to ciezko znalezc taki wozek z dobrymi opiniami i dobra spacerowka w zestawie... Jak ladna gondola to brzydka spacerowka no i opinie tez do bani... Wiadomo dluzej korzysta sie ze spacerowki wiec nie ma sensu upierac sie przy ladnej gondoli ktora tez nie jest idealna w uzytkowaniu i potem meczyc sie z ta spacerowka albo jeszcze kupowac inna. Chcialabym tak to przemyslec zeby kupic cos z czego bede w calosci zadowolona. Ciazka sprawa...
Zglupialam zupelnie!
paulka86 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek