MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliad wrote:Popatrz sobie może na wozki 2w1 lub 3w1 ze spacerówka kubelkowa. My mamy zamiar taki właśnie kupić. Oglądaliśmy na żywo i byłam zadowolona
Anita co do spania to też racja, ale większość spacerowek i tak rozkłada się na płasko. Albo trzeba o to pytać. Ja miałam coto baby soul kupiony w promocji za 199 zl (normalnie wtedy kosztował 269) i byłam bardzo zadowolona. Rozkladal się na płasko i miał dużo miejsca. A najfajniejsze było to że można było do niego doczepic tacke z innego modelu tej firmy. Córce to odpowiadało bo mogła sobie tam układać chrupki itp. Sprzedalam go dalej jak miała 3 lata. A teraz jeszcze o typowej spacerowce nie myślałam. .
-
Moja corka nie spała juz w dzien od kiedy skonczyła poltora roku wiec zdazylam ja przeniesc w parasolke. Ja z Maclarena bylam zadowolona bo miał wlasnie duze koła i nie bylo problemu na wertepach czy kraweznikach. Teraz rzucila mi sie w necie fajna parasolka na duzych kolach Mini/Bmw ale musze na zywo zobaczyc.
nataliad lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
Karolina12345 wrote:Moja corka nie spała juz w dzien od kiedy skonczyła poltora roku wiec zdazylam ja przeniesc w parasolke. Ja z Maclarena bylam zadowolona bo miał wlasnie duze koła i nie bylo problemu na wertepach czy kraweznikach. Teraz rzucila mi sie w necie fajna parasolka na duzych kolach Mini/Bmw ale musze na zywo zobaczyc.
Maclaren to markamusi być wygoda.
Co do podijania to mi się chyba trafiła parasolka ideał, każdy kto ją prowadził był w szoku. A cena raczej śmieszna była jak na parasolkeJednak raz się wybrałam do lasu. Porażka, generalnie nie jechało się źle ale kółka się blokowaly, wszystko wchodziło gdzieś pomiędzy i musiałam je później porządnie wyczyścić żeby użytkować wózek.
Dlatego taka duża spacerówka też się przydaje, taka co i w lesie i na wartepach sobie poradzi. No i zimą tez lepsze duże pompowane koła. Więc tak czy siak skończymy z dwoma wózkami;)
-
A ja po sprzątaniu łazienki wybrałam się na zakupy. I wreszcie miałam chwilę, żeby się w nowe staniki zaopatrzyć. No i się mocno zdziwiłam, bo z rozmiaru 70B skoczyłam na 70D.
A to dopiero koniec 4 miesiąc...to co będzie dalej. Ale stwierdziłam, że mimo wydania 400 zł to wreszcie mnie nic nie uciska i cycki mają komfort.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 15:26
taka_ja lubi tę wiadomość
-
Karolina12345 wrote:Ja mialam stanik 60E a teraz juz mam 60G wiec dla mnie to porazka jest
to podobnie jak jaJa miałam 70 E a teraz 70 G/H. A podobno najwiekszy biust jest przy karmieniu, az strach sie bac
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Karolina12345 wrote:Co do spodni to w tamtej ciazy do konca chodzilam w swoich jeansach biodrowkach, mialam wysoko brzuch wiec bez problemu sie zapinalam. Leginsy z calezedoni sa bardzo grube i nosze je w zime;-)
Ja startowalam z 63 cm w tali a teraz np wieczorem po całym dniu mam 67 cm:-)
Mysle ze jeszcze ze 20 cm dojdzie czyli max do 90
Strt był taki:
Kurde gdzie tu G widać ?Przy takiej figurze jak na tym zdjęciu bardziej bym sobie wyobrażała duże C ale, że G ?
Bellla:) lubi tę wiadomość
-
Z tego co wiem to im mniejszy obwód pod biustem to tym większy numer miseczki. Ja tez nosze 65E niby ale ta miseczka wcale nie jest taka duża to takie jakby b na moje oko. Teraz się przerzucilam na sportowe także nawet nie wiem jaki mam rozmiar. Szkoda mi wydawać kasę co dwa miesiące na zmianę stanika. Pewnie dopiero do karmienia kupie jakiś porządny jak mniej więcej zobaczę na jakim etapie stanął ten mój biust
-
unbelmished wrote:Umieram z bólu brzucha, wzięłam nospe ale nic nie pomogła. Jak do wieczora nie przejdzie to pojadę na ip. Tylko najgorsze jest to, ze pewnie kaza mi zostać... Do tego brzuch jak kamień.
Ja na Twoim miejscu bym nie czekała tylko pojechałabym już na IP.Bellla:) lubi tę wiadomość
-
unbelmished wrote:Umieram z bólu brzucha, wzięłam nospe ale nic nie pomogła. Jak do wieczora nie przejdzie to pojadę na ip. Tylko najgorsze jest to, ze pewnie kaza mi zostać... Do tego brzuch jak kamień.
Dlugo cie ten brzuszek boli???
Nie zastanawiaj sie tylko jedz jak bedziesz musiala zostac to zostaniesz i juz ! Trzymam kciuki zeby przeszlo -
Czarnuszka wrote:Ja na Twoim miejscu bym nie czekała tylko pojechałabym już na IP.
skoro ból jest tak silny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 17:02
-
Czarnuszka wrote:Kurde gdzie tu G widać ?
Przy takiej figurze jak na tym zdjęciu bardziej bym sobie wyobrażała duże C ale, że G ?
Ja mam piers gruczolowa nie tluszczowa i czy waze 45 kg ( bo kiedys tak bylo) czy 52 to dalej cycek duzy. Nie spada mi biust i to sie nie zmienia. Oglnie nosze staniki bardzo wyciete wiec przypuszczam ze wiekszy tez bylby dobry. Mam duze i na codzien a tym bardziej terazKarolina12345