MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigdy nie kupuje stanikow w sieciowkach bo tam takich dla mnie nie ma. Kupuje zawsze od kilku lat staniki w specjalnych butikach/sklepach, mam zalozona karte z rozmiarem,rozstawem biustu itp.
Nawet jak nie ma romiaru 60 to ich krawcowe dopasowuja obwod, ramiaczka i za 3 dni jest do odbioru.
W Warszawie korzystam ze sklepow Sophie MarelWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 20:00
Karolina12345 -
Klarcia wrote:Ja kupuję staniki w Esotiq zawsze i zarówno te 70B które nosiłam do tej pory i te które kupiłam dzisiaj 70D dobierała mi kobieta w sklepie, więc tym bardziej się zdziwiłam, że tak mi cycki wywaliło.
Też lubię esotiq - mają fajne jakościowo, pierze się je i pierze i nic się z nimi nie dzieje. Lube też atlantic.Klarcia lubi tę wiadomość
-
Ja kupowalam w drogich sklepach i sie pare razy wkurzylam pierwszw cena drugie to ze wcale nie byly super, teraz kupuje w malych miejscowościach w sklepach z stanikami i mi jak narazie najwygodniej
Kupiłam dzis sobie nowe spodnie ciążowe za 49 zl
I oglądaliśmy wózek i sie w sumie zdecydowaliśmy i chyba nie będziemy bardziej kombinować -
nick nieaktualnyJa byłam u dwóch brafiterek, ale chciały mnie udusić. Zbyt obcisłe w obwodzie były te staniki i strasznie szkoda mi kasy wydawać, aż tyle na biustonosz. Jedyna sluszna rzecza jska sie dowiedzialam to jak ma leżeć ten stanik, wiec kupuje sobie w hali takie aby dobrze sie trzymały, a ja mogła oddychać. Obecnie odkad biust jest wrazliwszy i czasami obrzmiały to sportowe sprawdzają się najlepiej
-
Czarnuszka wrote:Też lubię esotiq - mają fajne jakościowo, pierze się je i pierze i nic się z nimi nie dzieje. Lube też atlantic.
Widze ze nie robia 60 pod biustem
Tak na prawde do Freya, Panache i Konrad ma 60 pod biustem z takich dosteonych firm, reszte trzeba przerabiac
Karolina12345 -
Robią robią. Ja ostatnio kupowałam w Change Lingerie i właśnie 60E mnie wymierzyli (i tak też u nich w bazie byłam wpisana), ale jak przymierzyłam to było mi zbyt ciasno. Ostatecznie wybrałam 65D. Ja za każdym razem muszę mierzyć bo rozmiar rozmiarowi nierówny, ale w każdym razie takie rozmiary mieli.
Zresztą nie wiem jak oni to mierzą, bo pod biustem mam bliżej 70 niż 60.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 22:15
-
nick nieaktualnyunbelmished wrote:Cos się dzieje z forum bo znika mi miejsce do pisania i strony. Moze znowu cos robią albo jakaś awaria.
Na początku sierpnia też były takie problemy -
Dokladnie tak. Kiedys zamowilam 60 z Konrada to przynajmiej z 5 cm byl zaduzy. Jakas inna rozmiarowka wiec najlepiej przymierzyc. Ja raczej nie kupuje ubran przez internet bo konczy sie odsylaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 22:18
Karolina12345 -
malaczarna07 wrote:Na żywo ogladalas? I mogę spytać za jaką cenę upolowalas? Też już bym z chęcią kupiła już wózek ale mąż gada ze za szybko..
Dopiero nadrabiam
Najpierw ogladalam filmiki, pozniej ogladalam na zywo, znowu internet i pojechalismy kupic. W askocie jest promocja 2200, 200 zl taniej niz na allegro, w dodatku teraz jest promocja w x landerze. Jak sie kupi wozek i zarejestruje paragon w formularzu u nich to spoworek na zime za 170 zl jest za 1 zl. Ja bylam juz zdecydowana na niego, wiec mi to pasowalo