X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my z kolei w kinie na Inferno a reszta dnia leniwa i przespana.. spałam dziś chyba od 11 do 14 coś..
    a pomiędzy spaniem a kinem wpadlismy do tk maxx, maaasa ciuszkow, jakieś kocyki ale ja się tam śliniłam.. no ale ostatecznie zostaje przy kocykac z allegro a tenat ciuszków dalej czeka. Za to upolowałam 2 wieeelkie butle z brazowego szkla z mydlem w płynie. Takie małe marzenie, żeby kiedys wszystkie kosmetyki mieć kolorystycznie w takich brązach :)

A teraz szykuje mi się co najmniej dzień stresu i obserwowania psa bo głupek znowu coś zeżarł.. mimo tego, że na klatce w bloku to jak mo mąż powiedział to od razu tryb paniki mi się właczył bo niestety ale wszędzie może się, nie daj Boże, trafić jakiś idiota z trutką, tfu tfu..

Mart_, Anita12 lubią tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • taka_ja Ekspertka

Wysłany: 15 października 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    befra wrote:
    Dopiero Was nadrobilam. My mielismy najazd znajomych i dopiero pojechali. Mój mąż trochę pofolgowal z alkoholem i teraz mam wesoło :-). Nawet kolacji nie mogłam zjeść bo mi kanapki wyjadal ;-)
    My poszlismy dzisiaj na chwile ogladnac bobasa, bo sie znajomym urodzil. Moj tez wypil, ale wygonilam dziada do salonu i tam chrapie a ja mam spokoj :-D

Anita12 lubi tę wiadomość

p19uskjoy20ehkws.png
  • befra Autorytet

Wysłany: 15 października 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka_ja wrote:
    My poszlismy dzisiaj na chwile ogladnac bobasa, bo sie znajomym urodzil. Moj tez wypil, ale wygonilam dziada do salonu i tam chrapie a ja mam spokoj :-D

Mój też śpi w salonie ale zanim się położył to wesoło bylo choć już powoli zaczął mnie wkurzać. Ostatnie słowa jego przed snem to " nie idziemy jutro na 9 do kościoła" hahaha.

anuschka, Anita12, taka_ja lubią tę wiadomość

1a0db63d28.png + tydzień wg om
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    No my z kolei w kinie na Inferno a reszta dnia leniwa i przespana.. spałam dziś chyba od 11 do 14 coś..
    a pomiędzy spaniem a kinem wpadlismy do tk maxx, maaasa ciuszkow, jakieś kocyki ale ja się tam śliniłam.. no ale ostatecznie zostaje przy kocykac z allegro a tenat ciuszków dalej czeka. Za to upolowałam 2 wieeelkie butle z brazowego szkla z mydlem w płynie. Takie małe marzenie, żeby kiedys wszystkie kosmetyki mieć kolorystycznie w takich brązach :)

A teraz szykuje mi się co najmniej dzień stresu i obserwowania psa bo głupek znowu coś zeżarł.. mimo tego, że na klatce w bloku to jak mo mąż powiedział to od razu tryb paniki mi się właczył bo niestety ale wszędzie może się, nie daj Boże, trafić jakiś idiota z trutką, tfu tfu..

Kropka sorry za polubienie, chciałam zacytować. Nasz pies też zjada wszystko co się da, jakieś 2 tygodnie temu zjadł spory kawałek szkła. W jednej przychodni chcieli robić gastroskopie albo operować, ale pojeździliśmy po kilku, aż jeden wlał jej wodę utlenioną do pyska, żeby to wszystko zwróciła i ta woda wyczyściła wszystko, na szczęście szkło też.
    Mam nadzieje, że u Was nic nie zjadł groźnego.

• Fruzia85 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:
    Znacie jakies wozki 2w1 ktorych spacerowka przypomina typem stokke crusi?
    Ja też się przymierzalam do stokke ale są opinie ze ma wady i zmieniłam opcje na joolz Day podobny do stokke,bardzo dobre opinie i znam osobę która jest mega zadowolona. Pomimo charakterystycznego wyglądu to jest teraz mój numer 1

milagro lubi tę wiadomość

ex2bdf9hbfpg3rt5.png

3i49k6nlyja0did5.png
  • Karolina12345 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzisiaj w Świecie Dziecka i oczywiscie mojemu mezowi inne wozki oprocz Concord Neo sie nie podobały.
    Zastanawiam sie tylko nad tym co ten wozek takiego ma ze kosztuje 5-6 tys?
    Jak dla mnie to dupy nie urywa ;-)

nataliad lubi tę wiadomość

Karolina12345
  • nataliad Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruzia85 wrote:
    Ja też się przymierzalam do stokke ale są opinie ze ma wady i zmieniłam opcje na joolz Day podobny do stokke,bardzo dobre opinie i znam osobę która jest mega zadowolona. Pomimo charakterystycznego wyglądu to jest teraz mój numer 1

My też raczej na pewno Joolz Day. Ogladlismy na żywo i jestem zachwycona. Cena wysoka ale myślę że warto.
    Jutro wrzucę zdjęcie poduszki, bo dopiero odpalilam forum a już leżę :D

Fruzia85, milagro lubią tę wiadomość

atdcj48amxaz4754.png
    l22n8u69fcsicq3w.png
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka cisza w niedziele z rana na forum:)

Ja już jestem po śniadanku, zapowiada się słoneczna niedziela i zaczynam dziś 22 tydzień :) W środę do lekarza i w końcu zobaczę moje maleństwo, jestem bardzo ciekawa ile już waży :)

Udanej niedzieli :)

befra, kr0pka, milagro, Anita12, taka_ja, misia_, severi, Klarcia lubią tę wiadomość

8599s65gh4yz6p0q.png
  • befra Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnuszka chyba wszyscy jeszcze śpią :-). Ja jeszcze leżę w łóżku bo pogoda nie zachęca do tego żeby wstać. U mnie niestety pochmurno i pada deszcz :-(

1a0db63d28.png + tydzień wg om
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart_ wrote:
    Kropka sorry za polubienie, chciałam zacytować. Nasz pies też zjada wszystko co się da, jakieś 2 tygodnie temu zjadł spory kawałek szkła. W jednej przychodni chcieli robić gastroskopie albo operować, ale pojeździliśmy po kilku, aż jeden wlał jej wodę utlenioną do pyska, żeby to wszystko zwróciła i ta woda wyczyściła wszystko, na szczęście szkło też.
    Mam nadzieje, że u Was nic nie zjadł groźnego.

Czego się spodziewać po labradorach :D mój co prawda już się nauczyl, że jak mowię zostaw to raczej nie tknie.. no ale to trzeba najpierw szybciej coś zobaczyć niż on.. a tu jeszcze mąź ma zwyczaj ze od nieszkania do wyjścia z bloku go luzem puszcza to nawet nie mial szans zareagować.
    Z wodą utlenioną znam ale jak jakies pol roku temu sama nu chciałam podać to ni chuchu się nie dał, nawet ze strzykawki.. a męczył się poł nocy bo coś gdzieś mu się przykleilo i charczał i miałam nadzieję, że mu to pomoże.
    Ps. Pies kolegi z pracy zjadł skarpetkę.. jak jego żona zadzwoniła do weta to od razu islyszala pytanie: czyżby labrador? :D

Twź musimy sie w koncu przejechac do świata dziecka, w ogole zapomniałam że jest koło tk maxxa, jakbym wiedziała to od razu wczoraj byśmy połazili ale juź czasu nie bylo

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie pada ale zimno, ja się dopiero pol godz temu z wyra zwlokłam, jem wlasnej roboty jogurcik (w końcu kupilam jogurtownicę :D) i trza się zbierać i iść z psem

taka_ja lubi tę wiadomość

• unbelmished Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 20 tyg. Ja dzisiaj musze podjechać do hm jakieś spodnie obejrzeć. Orzy okazji wejdę do toys r us i pooglądam wózki i inne rzeczy. Ide wstawić rosołek.

kr0pka, Marynia991, Anita12, taka_ja, Klarcia lubią tę wiadomość

dc65414bb9.png

945e0541fc.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras jeszcze nie czuje wyraznych ruchow ktorych jest pewna???? Mi od jakos 2 dni cisza...wczesniej cos mi sie zdawalo....ale teraz juz nie wiem.....nie mam pojecia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 08:53

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolina91 wrote:
    Znacie jakies wozki 2w1 ktorych spacerowka przypomina typem stokke crusi?

Popatrz może na mutsy igo, albo xlander xcite. Może akurat ci wpadnie w oko :)

Aniołek 03.2016 <3
    Dziewczynka 23.02.2017 <3
    Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 <3
  • anuschka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka mój też wszystko zjada na spacerach. Taki malutki a potrafi tyle rzeczy zjeść :/ staram się zawsze patrzeć co jest na ziemi, ale nie da się wszystkiego upilnować...

Aniołek 03.2016 <3
    Dziewczynka 23.02.2017 <3
    Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 <3
  • Aarizona Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupelnie nie nadążam Was czytac nie mowiac o dwóch miejscach. Po tygodniu siedzenia w domu z corcia 3 dni do przedszkola i goraczki doatala i nic tylko gorączka dziwne. Wczoraj zaczela triche ciagnac nosem wiec chyba znow nam przedszkole odpada. Ja mialam koszmarny bol głowy przez kilka dni to zaczelam robic inhalacje. Dzis bol glowy ustal na koszt kataru i bolacego gardła ale to wszystko dzis rano przestalo byc wazne ponieważ mój maly smyk przywitał sie z mama pierwszy raz robiac puk puk w brzuszku. Dzień nie mógł zacząć sie lepiej.

Anita12, Klarcia lubią tę wiadomość

860i2n0aa0kupyp7.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszkaaa...jak u ciebie z ruchami??

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Czarnuszka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś pomidorowa już się gotuje a na drugie kurczak pod marchewką z ryżem :)

Magdzia88 lubi tę wiadomość

8599s65gh4yz6p0q.png
  • Marrtusia Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia,spokojnie,poczujesz w swoim tempie,jeszcze jest czas. Cos sie chyba martwisz troche:)

3i49gu9rvz9upor9.png
    dqprbd3m8nwdxna3.png
  • Marrtusia Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie maz do 22 w pracy,wiec obiadu nie gotuje. Za to jutro beda flaki,bo sie maz upomina:)

3i49gu9rvz9upor9.png
    dqprbd3m8nwdxna3.png
‹‹ 675 676 677 678 679 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ