MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Ja juz po sniadanku. Widze ze tradycja musi byc i rosolekja dzisiaj rybka i surowka z kapusty kiszonej mniaaaaaaam!
Dziewczyny nie ma co sie martwic ruchami. Wszytko w swoim czasie, zwlaszacza ze jestesmy w roznych tygodniach... ja to wogole na szarym koncu bo dzisiaj wskakuje dopiero w 18
Zazdroszcze wam sloneczka... u mnie jakos szaro-buro i nawet z wyrka nie chce sie ruszac...
Milej rosolowej niedzieliokano1, Anita12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia mam identyczną poduchę.
Dziewczyny jest sprawa odnośnie forum. Przyznam, że się wkurzyłam strasznie na te znikajace posty, przesuniety wykaz i w ogole. Wiecej szczegółów jest w wiadomosci.
Prosze dajcie znac, a moze uda nam sie posegregowac nasze wypowiedzi, uzyskac prywatnosc itp. Od razu powiem, ze nie jest mozliwe zaejestrowanie sie przez obce osoby, bo wszystko przechodzi przeze mnie. Bez weryfikacji nie bedziemy wpuszczac -
Czirisz myślę że ta informacje musisz tu też przekazać konkretnie bo jeszcze nie wszystkie dziewczyny widzą tamta wiadomość
-
Dziewczyny co Do ruchów to sama się ostatnio was pytałam czy to normalne że czułam a później przestałam. Od dwóch dni mała smyra mnie prawie cały czas, może dlatego że mam mega lenia i leżę na płasko przed tv to jej się nudzi
także spokojnie, niedługo i na was przyjdzie pora
termin wg OM +tydzien
-
Hej dziewczyny, ja sobie dzisiaj dłużej pospałam, bo wczoraj mąż balował na spotkaniu klasowym i w nocy wrócił, więc trochę gorzej spałam.
Ja dziś na obiad placki ziemniaczane robię a na deser sernik dla męża.
Kr0pka ty chyba byłaś w kinie na Inferno. Jak Ci się film podobał? Bo się z mężem chcę wybrać. Przy okazji wjedziemy pooglądać wózki i łóżeczka, bo przy poznańskim Kinepolis jest wielki sklep LullaBaby. -
nick nieaktualnyOk jest sprawa taka:
Wkurzyłam się, że tutaj co jakiś czas jest problem z postami, które znikają. Przez to wykaz nie jest już na 40 stronie, ale gdzieś w czeluściach 39.
Zrobiłam forum na próbę, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało.
Wątki można zrobić spokojnie prywatne i nie widać ich po wejsciu na strone główna forum. Widzą to tylko uzytkownicy, którzy są zalogowani. Nikt obcy się nie zarejestruje, bo wszystkie próby musi zaakceptować właściciel - w tym wypadku ja. Bez weryfikacji się nie obejdzie, zeby przypadkiem nie wpuscic trola.
To jest o tyle fajne, że można nasze wypowiedzi posegregować. Wózki do wózków zamiast pytać sie 100 razy kto co ma, albo kto co wybrał.
Wykaz porodów też będzie przyklejony wiec będzie łatwo w niego wejść.
Nie chce wstawiac adresu tutaj na ogólna stronę, jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisze priva i dodając do przyjaciółek to pokaże jak to wygląda, będzie mógł sam zobaczyć co jest ukryte, a co jawne. Te linki znajduja sie rowniez w naszej wiadomości. Jeśli zalezy na kalendarzu to rowniez jest na to rozwiazanie.
Jesli nie bedzie chetnych i nie zdecydują sie wszystkie istotne osoby w naszej społeczności przejsc to forum zlikwiduje i będziemy żyły normalnie tak jak do tej pory.m@rtynka, okano1, severi, mikimol lubią tę wiadomość
-
jeszcze tylko 50% do szczęścia !
Witamy się w 21 tygodniu
w czwartek wizyta i mam nadzieję,że potwierdzi płeć dziewczynki, bo już mam multum różowych ubranek hehehheh
anuschka, Magdzia88, Klarcia, Paolina91, Marrtusia, chloet, PetitQa, taka_ja, Anita12, Marynia991, MatyldaG, milagro, misia_, kr0pka, Czarnuszka, severi, Mimi86, julllla lubią tę wiadomość
-
Oriana ja mam wizytę za niecałe dwa tygodnie i mam nadzieję że nic jej tam nie wyrosło bo też mam dużo różowinek
ale nie odrywałam metek ewentualnie oddam i kupię chłopięce
Czirisz 3.2.1 i pełno nowych osób zaraz się odezwieAnita12 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Wydaje mi się że forum wariuje bo jest za dużo stron na wątku.. Czasem bywa tak że jest określona ilość postów i trzeba zakładać cześć druga,trzecia itd.. Ale niewiem czy tu też tak jest z tego co widzę po tematach to chyba nie..
Czirisz propozycja warta uwagi
Ale dziś pochmurno.. Jeszcze walczę z drapiacym gardłem ;/ chyba czas uruchomić inhalator -
A pozatym dziś nam maluch zrobił psikusa z rana szalał odrazu po przebudzeniu, maz przyłożył rękę koło pępka a ten się tak wypial w tym miejscu że brzuch krzywy az wielka kulka wystająca powstała
Zauważyłam że albo się młode boi ojca albo tatuś działa na niego uspokajająco bo zmniejsza się częstotliwość ruchów jak jest blisko albo gdy przyłoży rękęzaklinacz dzieci ;p
taka_ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i dlatego mnie właśnie mnie to wkurza, bo nie ma tu żadnej kontroli. Jest dziesiatki tematów takich samych, po 3 posty, w rożnych działach.
Tylko ostrzegam nie wpuszczam bez weryfikacji, a osoby, które się nie udzielają w ogóle no cóż. Przegapiły swoją szansę jak Matylda rozsyłała zaproszenia do wiadomości. Chcemy osób, które się udzielaja,a nie tylko czytają. Uwazam, że kazdy powinien cos dawać od siebie, a nie tylko czytac, bo jesteśmy po to, aby się dzielić doswiadczeniami.
Weryfikacja większością, że dobry sposób jest na:
-zdj karty ciąży gdzie widać nasz termin porodu z kartką z nickiem
-zdj brzuszka z kartką z nickiem
-zdj usg z widoczną datą, kiedy było wykonywane również kartka z nickiem obok.
Pomysł jest pożyczony z wątku wrzesniowych mam 2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 13:07
-
nick nieaktualnyWeryfikacje robimy w Naszej wiadomości. Osoby, które nie zostały przeoczone niech robią to na priv.
A to m@rtynka musi grupa zdecydować też, bo nie chce sama podejmować decyzji. Tak ustalałyśmy wcześniej. To już czy dziewczyny wyrażają zgodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 13:11
-
Hej, dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Dziecka Utraconego. Chciałabym tylko powiedzieć, że z ogromnym ciepłem i szacunkiem myślę dziś o wszystkich z Was, które w swoim życiu musiały przejść przez tak trudny moment. Jesteście silne, piękne i wielkie.
I tym samym życzę nam wszystkim, byśmy w pełnym komplecie dotrwały do marca. Pełne optymizmu - (najwyższa pora zacząć cieszyć się ciążą), gotowe na czekające nas wyzwania i bez niepotrzebnego strachu o ból. Damy radęmisia_, milagro, m@rtynka, Anita12, Mart_, kr0pka, Klarcia, Paolina91, Magdzia88, coffee, severi, Mimi86, Martap88, monia99, Englein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ale wymarzłam a tu kościół, zakupy, na cmentarz a potem do domu. Gotuje mi się rosołek a na drugie danie mamy łososia z ziemniakami i buraczki.
Z ruchami dziecka jestem spokojna, na razie nie czuję, ale gin mówiła mi, że to moja pierwsza ciąża i mogę do 22 tyg jeszcze nie czuć ruchów. Mam nadzieję że szybko poczuję