X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • Englein Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czirisz wrote:
    Coffee jak bedziesz miała czas, bedziesz miała potrzebę czytania, radzenia się i zmienisz zdanie będzie można się spokojnie zarejestrować później :)

Ewentualnie może też być tak, że wpuścimy od razu wszystkich na forum takich jak mamy tutaj w wiadomosci lub, które chcą dołączyć, a się chwile spóźniły jak np Fruzia. Jednym słowem osoby udzielające się, a zrobi się taką kategerię która będzie zamknięta i wyznaczona tylko dla konkretnych osób czyli takich do których mamy 100% pewnosci ze nam nie zaszkodzą. Też jest tam taka opcja. Wtedy osoby, które np nie chcą się ujawniać nie beda ogladaly brzuszków tych, które chcą je pokazywać :)

Działa na pewno, bo wszystko sprawdzam.
    Jeszcze nie wiem o czym piszecie, mam tyły w czytaniu wiadomości i forum od piątku. Jutro wylatuje z Pl to jak dam radę nadrobie jutro wieczorem ;)

Konradek ur.7 grudnia 2016 r. - 1055g - 27w 1d
    5fdazm9.png

Nasz Mały Wielki Cud 7 tc. 1 dz,{*} 9.12.2015
  • Kasiula33 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na tych darmowych badaniach 4d :) Akcja rozpoczynała się o 11:00, ja byłam ok. 10:20. Udało mi się dostać numerek na 15:00. Dobrze, tak bliziutko mieszkam tego centrum handlowego (tak jak kiedyś już pisałam jakieś 2-3 minuty samochodem). Wróciłam sobie do domu, zrobiłam obiad, pobawiłam się z córką a później się ubraliśmy i pojechaliśmy wszyscy razem. Córcia mogła swoją siostrę podejrzeć na monitorze :) Mąż też bardzo zadowolony, pierwszy raz widział swoje drugie maleństwo :) Badanie było bardzo dokładne, lekarz wszystko sprawdzał (prawidłowość budowy mózgu, czy komory są symetryczne, nerki, żołądek, przepływy krwi w sercu). Miał trochę problemy, żeby ładnie buźkę było można uchwycić na tym 4d, bo mam łożysko na przedniej ścianie, które trochę zasłania widok, ale jakoś w końcu udało się podejrzeć :) No i dostałam pen drive z nagranym całym badaniem. Fajnie widać jak dzidzia się rusza, wkłada rączkę do buzi i ssie kciuka. No widok rozczulający. Aż się mężowi oczy zaszkliły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 18:28

m@rtynka, czirisz, anuschka, MatyldaG, Anita12, Mimi86, Fruzia85, okano1, julllla, severi, Marynia991, taka_ja, Klarcia, kr0pka, Tosia 1981, Angie 232 lubią tę wiadomość

cb7wrjjg2xwst8gl.png
    wnidkrhmvx206lqo.png
  • Mamuśka level2 Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiula33
    No to super pamiątkę będziesz miała :) Szkoda że u nas takiej akcji nie ma ;/

Unblemished
    takie zdjęcia powinny być zakazane szerzysz wszem i wobec zazdrość i nieopanowany ślinotok! :D
    Pochłonęłabym je wszystkie tym bardziej że ostatnio ze słodyczy tylko domowe wypeiki mi podchodzą

57ea6df9a5bae.png
    ec5zb32.png
  • Mamuśka level2 Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam przekręciłam nick ale to wszystko wina tych rogalików :D

57ea6df9a5bae.png
    ec5zb32.png
  • unbelmished Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym pochłonęła ale w końcu zmuliłoby mnie. Czasem cos upieke ale rzadko bo mam mala kuchnie i malo blatu wiec nie mam miejsca na jakiej eksrra wypieki.

dc65414bb9.png

945e0541fc.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np tez pominelam okano jak tworzyłam tamta wiadomość :/

Dziś pierwszy raz mój mąż poczuł kopniaki :) tak dawał dzieciak z lewej strony ze nie dało się nie poczuć :) ale chwile to trwało szybko mu się znudziło chyba :)

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis tez sernik jadlam :) od tesciowej dostala hihi
    Dzis mi sie pierwszy raz spiął brzuch, balam sie ze nie bede wiedziec co i jak ale teraz juz poczulam :/ lezalam i nagle macica zamienila mi sie w twrda kulke, trzymalo chwile i puscilo potem juz bylo ok

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MatyldaG wrote:
    Ja np tez pominelam okano jak tworzyłam tamta wiadomość :/

Dziś pierwszy raz mój mąż poczuł kopniaki :) tak dawał dzieciak z lewej strony ze nie dało się nie poczuć :) ale chwile to trwało szybko mu się znudziło chyba :)
    No właśnie ja myślałam że może ja nie umiem tej wiadomości otworzyć fajnie ze piszesz to już wiem:)) wiecie ja jestem trochę do tyłu z technologią nie mam czasu na nic nie miejcie mi za złe staram się w miarę możliwości pisac. To jak pisać mam do kogoś czy co żebym ja też do tego forum mogła dołączyć jakiegoś linka dacie? Ja z telefonu pisze to nie widzę dobrze tak jak na kompie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym i sernik i rogaliki i spagetti zjadła ale kusicie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:17

• MatyldaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okano1 wrote:
    No właśnie ja myślałam że może ja nie umiem tej wiadomości otworzyć fajnie ze piszesz to już wiem:)) wiecie ja jestem trochę do tyłu z technologią nie mam czasu na nic nie miejcie mi za złe staram się w miarę możliwości pisac. To jak pisać mam do kogoś czy co żebym ja też do tego forum mogła dołączyć jakiegoś linka dacie? Ja z telefonu pisze to nie widzę dobrze tak jak na kompie
    Okano to tylko z mojego gapiostwa :(
    Dodaj czirisz do przyjaciółek ona Ci wyślę linki do tego forum żebys tez zobaczyła.

UC1Cp1.png
    Mamy 3 mrożaczki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko nie ma sprawy ja już dodałam dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już Ci wysłałam podgląd :)
    Tylko rejestracja bedzie aktywna jak zapadnie decyzja o przeniesieniu się. Jeśli uznamy, że zostajemy tutaj tamto forum zostanie skasowane :)

okano1 lubi tę wiadomość

• tinaa22 Koleżanka

Wysłany: 16 października 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyzwyczaiłam do tego forum, ale oczywiście dostosuje się do większości :) dziś nagle zaczął boleć mnie jakby jamnik, wgl nie mogłam chodzić, Jak się nie ruszałam to było okej. Po jakimś czasie samo przeszło, miała tak któraś? Trochę się martwię że to jakiś niepokojący objaw :(

0d1yskjo7vuchg9e.png
  • Emilianel Koleżanka

Wysłany: 16 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ma któraś z Was listę rzeczy, które kupowalyscie albo będziecie kupować przy pierwszym dziecku? Ktoś tu kiedyś taka fajna wkleił, o ile dobrze pamietam, ale nie moge jej odnaleźć :( Chce juz powoli kompletować wyprawkę. Jak na razie mam sporo ciuszków na 56,62,68, kocyk, 2 reczniczki, pościel i ochraniacz na łóżeczko i to wszystko :)

Bellla:) lubi tę wiadomość

atdcl6d81ulap16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czirisz wrote:
    Już Ci wysłałam podgląd :)
    Tylko rejestracja bedzie aktywna jak zapadnie decyzja o przeniesieniu się. Jeśli uznamy, że zostajemy tutaj tamto forum zostanie skasowane :)
    Świetne narobiłas się z zakładaniem nowego forum masz smykałke:) Czyli rozumiem że jak wszystkie się zgodzimy to lecimy na nowym forum ja jestem za! fajnie zrobiona strona.Potem jakby co wytłumaczycie jak tam się zarejestrować :))

Mnie czasem też bolą jajniki tak zakłują to nic strasznego podobno ale tak żebym nie mogła chodzić to nie miałam jeszcze jeżeli nie ma krwawienia plamienia to ok raczej może takie rozciąganie macicy no nie wiem może nospa pomogłaby

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:55

czirisz lubi tę wiadomość

• milagro Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilianel wrote:
    A ma któraś z Was listę rzeczy, które kupowalyscie albo będziecie kupować przy pierwszym dziecku? Ktoś tu kiedyś taka fajna wkleił, o ile dobrze pamietam, ale nie moge jej odnaleźć :( Chce juz powoli kompletować wyprawkę. Jak na razie mam sporo ciuszków na 56,62,68, kocyk, 2 reczniczki, pościel i ochraniacz na łóżeczko i to wszystko :)

Nie wiem czy o to chodziło, ale ja kiedys wrzucałam linka do bloga o wyprawce.

http://wyprawkabobasa.blogspot.com/p/spis-tresci.html

Tosiu czekamy na Ciebie :)
    hchys65g0858ajku.png
    30 tc - 1430g 34tc- 2182g
  • severi Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) ja kolejny dzień pełen biegania ale już was nadrabiam :)
    ja dziś kupiłam kocyk w pepco taki mięciutki niebieski i parę pieluch :)

Magdzia88, Anita12 lubią tę wiadomość

f2w39jcg7nkjwvn7.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wydrukowana listę która można pobrać tu z belly

UC1Cp1.png
    Mamy 3 mrożaczki <3

• taka_ja Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i niedziela minela...

Przez was moj swiat teraz to minky haha siedze na necie i kombinuje jak ma wygladac fasolowy kocyk :-D

Magdzia88, Anita12 lubią tę wiadomość

p19uskjoy20ehkws.png
  • Klarcia Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie ochotę na sernik... ;-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81f7fc84844f.jpg

Magdzia88, m@rtynka, kr0pka, Fruzia85, Czarnuszka, anuschka, milagro, malaczarna07, taka_ja, Anita12, Tosia 1981, okano1 lubią tę wiadomość

0d1ydqk3xgnfcnk4.png
‹‹ 679 680 681 682 683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ