MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czirisz wrote:Coffee jak bedziesz miała czas, bedziesz miała potrzebę czytania, radzenia się i zmienisz zdanie będzie można się spokojnie zarejestrować później
Ewentualnie może też być tak, że wpuścimy od razu wszystkich na forum takich jak mamy tutaj w wiadomosci lub, które chcą dołączyć, a się chwile spóźniły jak np Fruzia. Jednym słowem osoby udzielające się, a zrobi się taką kategerię która będzie zamknięta i wyznaczona tylko dla konkretnych osób czyli takich do których mamy 100% pewnosci ze nam nie zaszkodzą. Też jest tam taka opcja. Wtedy osoby, które np nie chcą się ujawniać nie beda ogladaly brzuszków tych, które chcą je pokazywać
Działa na pewno, bo wszystko sprawdzam. -
Byłam dzisiaj na tych darmowych badaniach 4d
Akcja rozpoczynała się o 11:00, ja byłam ok. 10:20. Udało mi się dostać numerek na 15:00. Dobrze, tak bliziutko mieszkam tego centrum handlowego (tak jak kiedyś już pisałam jakieś 2-3 minuty samochodem). Wróciłam sobie do domu, zrobiłam obiad, pobawiłam się z córką a później się ubraliśmy i pojechaliśmy wszyscy razem. Córcia mogła swoją siostrę podejrzeć na monitorze
Mąż też bardzo zadowolony, pierwszy raz widział swoje drugie maleństwo
Badanie było bardzo dokładne, lekarz wszystko sprawdzał (prawidłowość budowy mózgu, czy komory są symetryczne, nerki, żołądek, przepływy krwi w sercu). Miał trochę problemy, żeby ładnie buźkę było można uchwycić na tym 4d, bo mam łożysko na przedniej ścianie, które trochę zasłania widok, ale jakoś w końcu udało się podejrzeć
No i dostałam pen drive z nagranym całym badaniem. Fajnie widać jak dzidzia się rusza, wkłada rączkę do buzi i ssie kciuka. No widok rozczulający. Aż się mężowi oczy zaszkliły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 18:28
m@rtynka, czirisz, anuschka, MatyldaG, Anita12, Mimi86, Fruzia85, okano1, julllla, severi, Marynia991, taka_ja, Klarcia, kr0pka, Tosia 1981, Angie 232 lubią tę wiadomość
-
kasiula33
No to super pamiątkę będziesz miałaSzkoda że u nas takiej akcji nie ma ;/
Unblemished
takie zdjęcia powinny być zakazane szerzysz wszem i wobec zazdrość i nieopanowany ślinotok!
Pochłonęłabym je wszystkie tym bardziej że ostatnio ze słodyczy tylko domowe wypeiki mi podchodzą
-
Ja np tez pominelam okano jak tworzyłam tamta wiadomość
Dziś pierwszy raz mój mąż poczuł kopniakitak dawał dzieciak z lewej strony ze nie dało się nie poczuć
ale chwile to trwało szybko mu się znudziło chyba
-
a ja dzis tez sernik jadlam
od tesciowej dostala hihi
Dzis mi sie pierwszy raz spiął brzuch, balam sie ze nie bede wiedziec co i jak ale teraz juz poczulamlezalam i nagle macica zamienila mi sie w twrda kulke, trzymalo chwile i puscilo potem juz bylo ok
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Ja np tez pominelam okano jak tworzyłam tamta wiadomość
Dziś pierwszy raz mój mąż poczuł kopniakitak dawał dzieciak z lewej strony ze nie dało się nie poczuć
ale chwile to trwało szybko mu się znudziło chyba
-
nick nieaktualny
-
okano1 wrote:No właśnie ja myślałam że może ja nie umiem tej wiadomości otworzyć fajnie ze piszesz to już wiem:)) wiecie ja jestem trochę do tyłu z technologią nie mam czasu na nic nie miejcie mi za złe staram się w miarę możliwości pisac. To jak pisać mam do kogoś czy co żebym ja też do tego forum mogła dołączyć jakiegoś linka dacie? Ja z telefonu pisze to nie widzę dobrze tak jak na kompie
Dodaj czirisz do przyjaciółek ona Ci wyślę linki do tego forum żebys tez zobaczyła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się przyzwyczaiłam do tego forum, ale oczywiście dostosuje się do większości
dziś nagle zaczął boleć mnie jakby jamnik, wgl nie mogłam chodzić, Jak się nie ruszałam to było okej. Po jakimś czasie samo przeszło, miała tak któraś? Trochę się martwię że to jakiś niepokojący objaw
-
A ma któraś z Was listę rzeczy, które kupowalyscie albo będziecie kupować przy pierwszym dziecku? Ktoś tu kiedyś taka fajna wkleił, o ile dobrze pamietam, ale nie moge jej odnaleźć
Chce juz powoli kompletować wyprawkę. Jak na razie mam sporo ciuszków na 56,62,68, kocyk, 2 reczniczki, pościel i ochraniacz na łóżeczko i to wszystko
Bellla:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczirisz wrote:Już Ci wysłałam podgląd
Tylko rejestracja bedzie aktywna jak zapadnie decyzja o przeniesieniu się. Jeśli uznamy, że zostajemy tutaj tamto forum zostanie skasowane)
Mnie czasem też bolą jajniki tak zakłują to nic strasznego podobno ale tak żebym nie mogła chodzić to nie miałam jeszcze jeżeli nie ma krwawienia plamienia to ok raczej może takie rozciąganie macicy no nie wiem może nospa pomogłabyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:55
czirisz lubi tę wiadomość
-
Emilianel wrote:A ma któraś z Was listę rzeczy, które kupowalyscie albo będziecie kupować przy pierwszym dziecku? Ktoś tu kiedyś taka fajna wkleił, o ile dobrze pamietam, ale nie moge jej odnaleźć
Chce juz powoli kompletować wyprawkę. Jak na razie mam sporo ciuszków na 56,62,68, kocyk, 2 reczniczki, pościel i ochraniacz na łóżeczko i to wszystko
Nie wiem czy o to chodziło, ale ja kiedys wrzucałam linka do bloga o wyprawce.
http://wyprawkabobasa.blogspot.com/p/spis-tresci.htmlTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g