MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwsze ruchy poczułam w 16 tygodniu, później były dni że wcale nie czułam. Teraz czuję ale zazwyczaj tylko wieczorem. Za to dzisiaj moje córka słabo w nocy spała i jak się przebudziłam w nocy ok. 3:00 to w brzuchu prawdziwa bonanza. Mam nadzieję, że po urodzeniu ta nocna aktywność ustanie
Ja tu się martwię, że ruchów nie czuję za bardzo a tu nocami moje dziecko sobie imprezy organizuje.
Marrtusia lubi tę wiadomość
-
Klarcia tak, bylismy wczoraj, podobało siè nam choć ogólnie maż stwierdził, że wczesniejsze lepsze ale zw wzgledu na to, że więcej zagadek itp
Kasiula mi sąsiadka mowiła, żeby wlasnie zwracać uwagę kiedy dziecko sie rusza bo później w takich porach będzie się budzić i u niej się sprawdziło -
kr0pka wrote:Klarcia tak, bylismy wczoraj, podobało siè nam choć ogólnie maż stwierdził, że wczesniejsze lepsze ale zw wzgledu na to, że więcej zagadek itp
Kasiula mi sąsiadka mowiła, żeby wlasnie zwracać uwagę kiedy dziecko sie rusza bo później w takich porach będzie się budzić i u niej się sprawdziło
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Klarcia tak, bylismy wczoraj, podobało siè nam choć ogólnie maż stwierdził, że wczesniejsze lepsze ale zw wzgledu na to, że więcej zagadek itp
Kasiula mi sąsiadka mowiła, żeby wlasnie zwracać uwagę kiedy dziecko sie rusza bo później w takich porach będzie się budzić i u niej się sprawdziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 14:37
-
nick nieaktualny
-
W mojej biedronce nie ma tych poduszek.. szkoda..piecze mi się sernik z gruszkami
Dominik ruszał mi się kilka dni pod rząd a dziś cisza..wczoraj rano w łóżku powędrował do góry zaraz pod pepkiem i miałam mała górkę hehe fajne to było
Dominik
-
nick nieaktualny
-
Ja w takim razie odpadam, bo tak jak pisalam sporo pracuje i trudno mi nadganiac forum na biezaco. Poza tym nie chce robic zdjec i ich pokazywac, tak po prostu mam
Ja ruchow tez nie czuje dalej ale jest jeszcze czas
Milego dalszego dzionka
-
nick nieaktualnyFruzia85 wrote:To ja niestety nie mam zaproszenia,bo wcześniej tylko czytałam...
To wszystko takie rygorystyczne, bo wiem, że nie raz pojawiają się na forum tzw trole, które oszukują i robią sobie jaja, gdzie my szukamy wsparcia, zrozumienia i porad innych -
Witam po 2 dniach nieobecności,
u mnie niedziela jak zwykle w taką pogodę leniwa, po pysznym obiadku w wykonaniu mojego męża (o dziwo) zasnęłam na pół godzinki i od razu po przebudzeniu zachciało mi się żyć.
Postanowiłam poczytać co u Was. Widzę, że kolejny pomysł padł na przejście do innego forum, nie wiem jak reszta ale mi tu w ogóle nie przeszkadza i też jakaś aktywna strasznie nie jestem bo nie zawsze jest czas ale jak będziecie się przenosić to oczywiście pójdę za wami
A co do ruchów to wczoraj wieczorem mój szkrab pierwszy raz skopał mnie tak że już nie mam wątpliwości że to onPierwszy raz poczułam właśnie tak chyba na przełomie 16/17 tyg i to było takie przeciąganie się chyba i wypychanie a teraz faktycznie zaczyna pukać tak jak to opisujecie:) Zapomniałam już jakie to cudowne uczucie
czirisz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffee jak bedziesz miała czas, bedziesz miała potrzebę czytania, radzenia się i zmienisz zdanie będzie można się spokojnie zarejestrować później
Ewentualnie może też być tak, że wpuścimy od razu wszystkich na forum takich jak mamy tutaj w wiadomosci lub, które chcą dołączyć, a się chwile spóźniły jak np Fruzia. Jednym słowem osoby udzielające się, a zrobi się taką kategerię która będzie zamknięta i wyznaczona tylko dla konkretnych osób czyli takich do których mamy 100% pewnosci ze nam nie zaszkodzą. Też jest tam taka opcja. Wtedy osoby, które np nie chcą się ujawniać nie beda ogladaly brzuszków tych, które chcą je pokazywać
Działa na pewno, bo wszystko sprawdzam.m@rtynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78cfa03940e3.jpg
A ja dzisiaj takie rogaliki upiekłam troche z marmolada, troche z nutella. Nie miałam co z tym zrobić to wymyśliłam rogaliki. Moje dziecko już jedna porcje wsunęło. Ja troche tez podjadłam. Uwielbiam takie domowe wypieki. Franek q brzuchu szaleje. Oblreca się i plywa.czirisz, anuschka, Anita12, okano1, severi, Magdzia88, Marrtusia, Klarcia, kr0pka, Czarnuszka lubią tę wiadomość