MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klarcia wrote:Macie ochotę na sernik...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81f7fc84844f.jpg
Jak bez rodzynek to ja 2 kawalki takie wsune na raz !
Jak masz jakis dobry przepis wyslij na priv jutro zrobie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:50
-
Magdzia88 wrote:O jasna ciasna !!!
Jak bez rodzynek to ja 2 kawalki takie wsune na raz !
Jak masz jakis dobry przepis wyslij na priv jutro zrobie ! -
Rogaliki, serniki.. a ja zaraz będè się ślinić jak mój pies przed chwilą, ze az mi kapcie zamoczyl
Magdzia88, taka_ja, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Tak ja raz czuje tuż pod pepkiem,potem z jednej bądź drugiej, a wczoraj jakby duzy ruch zmiana kształtu brzucha i ruchy nisko,więc ewidentnie był fikolek. A będąc na wizycie pytałam jak leży to lekarz powiedział że podluznie miednicowo główka pod pepkiem a nozie przy spojeniu.
-
Marynia991 wrote:Hej. Czy miała któraś z was że czuła ruchy nisko? Dziś cały dzień czuję dzieciaczka na lini majtek a wcześniej było to kilka cm wyżej. Przez to też mam brzuch troche mniejszy. Jakoś mnie to wszysko martwi
Ja czuje ruchy głownie nisko. Najczesciej przy lewej pachwinie
Klarcia ale smaka nam narobilas i to tak na nocTeraz mi sie bedzie serniczek w nocy snil..
Klarcia lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Marynia991 wrote:Hej. Czy miała któraś z was że czuła ruchy nisko? Dziś cały dzień czuję dzieciaczka na lini majtek a wcześniej było to kilka cm wyżej. Przez to też mam brzuch troche mniejszy. Jakoś mnie to wszysko martwi
Tak nisko ma byc? -
Ja też czuję na dole..ewentualnie minimalnie wyżej.
Ale na naszym etapie to dno macicy czyli najwyższy punkt macicy mamy jak na zdjęciu. Więc jak ktoś czuję dziecko koło pępka to raczej jelita
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d93d94850099.jpgMarynia991 lubi tę wiadomość
-
Fipsik a jednak chłopiec?? Jestes zaskoczona??
No i oczywiscie gratuluje siusiorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:33
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Ja jestem w 20 tyg,dno macicy mam na wysokości pępka, wyraźnie czuje dokąd sięga,to samo potwierdził lekarz we wtorek na wizycie. Jestem w pierwszej ciąży wiec macica powiększa się książkowa tzn według schematu powyżej,natomiast Dziewczyny w kolejnych ciazach mogą mieć trochę wyżej i to też jest norma.
-
milagro wrote:Fipsik a jednak chłopiec?? Jestes zaskoczona??
Nie bardzoByła mowa, że jajek nie widać, więc prawdopodobnie dziewczynka, ale nic pewnego, bo źle ułożone było. Pierwsze tygodnie przeczuwałam chłopca, potem dopiero dziewczynkę, jak zaczęłam tak strasznie źle się czuć. A jak widać, obojętnie jaka płeć, dzieci poprostu mnie maltretują od początku