MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo proszę ja jestem zaskoczona
więcej chłopców jednak u nas, ciekawe czy jeszcze u którejś dziewczynki się zmieni albo odwrotnie
Wonderwall fajny obraz pokazujący, ja jestem też cały czas na linii majtek
Faktycznie taki sernik, chociaż ja właśnie myśle o creme brulee.
I jeszcze w temacie jajników - dziś też lewy tak mnie zakuł, że wstać się bałam. Pytałam o to na poprzedniej wizycie, bo to któryś raz z rzędu, ale po tej stronie to się zdarza. -
Kasiula33 byłaś na tym usg z tej fundacji? Za tydzień jest w Poznaniu. Chce jechać ale będę akurat sama z córką. Oni dają tam numerki na daną godzinę? To by mi trochę ułatwiło.
Klarcia ja tez poproszę przepis
Co do listy to ja mam taką swoją odręcznie pisaną. Robiłam dwa dni temu taka na podstawie poprzednich doświadczeń. Nie uwzglednialam w niej za bardzo ubrań bo sporo dostałam kilka dni temu i za wiele kupować nie muszę. Ale jakby któraś z Was chciała to mogę udostępnić.
Byliśmy dziś w kinie z córką na Bocianachfajna bajka o "przynoszeniu" dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:51
coffee, kark lubią tę wiadomość
-
misia_ wrote:Fipsik no to nas zaskoczylas
Czyli jednak wszystko jest możliwe jajek nie było i nagle są
kwestia sprzętu i ułożenia dziecka. Wtedy był bokiem, nic nie sterczało, ale mówiła, że może za udkiem schować małego, więc wszystko do potwierdzeniaZ córką mówiła, że na 100% ale w 22 tygodniu. Przed połówkowym to tak naprawdę loteria. A te na 55%, 60% jakaś płeć to już w ogóle zgadywanki bez sensu
-
Wonderwall wrote:Czirisz ja kiedyś gdzieś wyczytałam ze może boleć w ciazy jajnik z którego była owulacja. A ile w tym prawdy to nie wiem.
Fipsik to ciekawejestem ciekawa czy u mnie w środę czasem siusiak nie wyskoczy.
Faktycznie boli jajnik z którego była owulka bo sama tego doświadczyłamale to mnie bolało w pierwszych tygodniach podobno ciałko żółte ma cos z tym wspólnego.. No ale na tym etapie to już jest łożysko.. A może tam jakiś ucisk na jajnik się zrobił bo przecież maleństwo rośnie
mnie tak czasem po bokach boli ale to raczej więzadła
-
Fipsik wrote:kwestia sprzętu i ułożenia dziecka. Wtedy był bokiem, nic nie sterczało, ale mówiła, że może za udkiem schować małego, więc wszystko do potwierdzenia
Z córką mówiła, że na 100% ale w 22 tygodniu. Przed połówkowym to tak naprawdę loteria. A te na 55%, 60% jakaś płeć to już w ogóle zgadywanki bez sensu
Ale jak już jest chłopak to na 99 % raczej, bo właśnie dziewczynce może tam jeszcze coś później wyrosnac
Ciekawe co u mnie wynajdzie, naszczescie wrazie wu mam po tygodniu wizytę u innego zawsze ktoremus się ujawni -
Fipsik, no ja przyjechałam po 10:00 i się załapałam na trzeci numerek.. od końca
Ale się załapałam
Nawet mi to odpowiadało, bo zdążyłam w tym czasie obiad zrobić
PS. Masz może brązowe włosy długość za ucho, lekko kręcone? Bo kojarzę taką dziewczynę właśnie z samego początku kolejkiPrzyjmował Ciebie lekarz czy ta lekarka blondynka? Mnie lekarz i właśnie mówił, że na początku była dziewczyna którą musiał wyprowadzić z błędu odnośnie płaci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:17
-
misia_ wrote:Ale jak już jest chłopak to na 99 % raczej, bo właśnie dziewczynce może tam jeszcze coś później wyrosnac
Ciekawe co u mnie wynajdzie, naszczescie wrazie wu mam po tygodniu wizytę u innego zawsze ktoremus się ujawni
dokładniebrak jajek na usg nie oznacza dziewczynki
natomiast jak już jest, to nie odpadnie raczej
-
Fipsik a na usg genetycznym też mówili ze dziewczynka? Ja mam zdjęcie mojego maleństwa w 13+2 gdzie widać nuba ale był on płaski. Więc na tym etapie była to dziewczynka. Wg teorii nuba prawdopodobieństwo na tamtym etapie jest już dość duże bo ponad 90%. Ale to oczywiście musi być dobre ujęcie z usg. Bo właśnie często dzidziuś zasłania nogami i lekarz może błędnie dziewczynke określić.
Mi gin mowila ze na kolejnej wizycie powinny być widoczne wargi albo jaderka. Ale w sumie najlepiej właśnie oceniać po usg polowkowymmi też synka określili w 100% w 22 tc, na usg genetycznym był "chyba chłopczyk".
-
Kasiula33 wrote:Fipsik, no ja przyjechałam po 10:00 i się załapałam na trzeci numerek.. od końca
Ale się załapałam
Nawet mi to odpowiadało, bo zdążyłam w tym czasie obiad zrobić
PS. Masz może brązowe włosy długość za ucho, lekko kręcone? Bo kojarzę taką dziewczynę właśnie z samego początku kolejkiPrzyjmował Ciebie lekarz czy ta lekarka blondynka? Mnie lekarz i właśnie mówił, że na początku była dziewczyna którą musiał wyprowadzić z błędu odnośnie płaci
taaa, ten paszczur to ja
wonderwall nie robiłam badań genetycznych, a moja lekarka przed 16 tygodniem płci nie sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:20
Wonderwall, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Doczytalam was. Wystarczy troszkę przerwy i ciężko nadrobić. Ja juz dawno proponowałam jakakolwiek zmiane forum aby tylko było zamknięte więc jestem za ale poczekajmy na kolejne deklaracje.
Ja też chce przepis na serniczek. Uwielbiam moje kulinarne nowości. Też mam biedronkową poduszke do spania, wygodna ale nie czuje różnicy. .. Moze zle korzystam? Albo bardziej przydaje się na późniejszą ciążę? Już chyba mało dziewczyn które nie znają płci dzidziusia? Ja jedyne co kupiłam do tej pory to proszek do prania z biedronki o tym co pisalyscie że w dobrej cenie jest -
Mi się dziś snil siurek...a właściwie to trzy !
Bo w tym snie okazało się ze jestem w ciąży z trojaczkami i lekarz każdemu zajrzał między nogi podczas usg i mówi ze bedzie trzech chłopców. A ja w tym snie sobie pomyślałam..."no świetnie. A czwartego synka mam w domku"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:29
kr0pka, czirisz lubią tę wiadomość
-
Fajnie że mogłyscie się "spotkać " i że mogłyscie skorzystać z tak fajnej okazji jak to usg. Ja musze czekac jeszcze tydzien.jutro mam wolne to was poczytam na bieżąco. Tez dzis bylam w kinie z synem na zwierzakach. Podobała nam sie bajka. Te bociany też chcemy zobaczyć.