MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze że wcześnie wstaję, to mogę z rana kiedy mąż jeszcze śpi nadrobić wasze wpisy.
W ogóle czytając co napisałyście to dochodzę do wniosku, że ja jakaś inna jestem. Ja dzień w dzień do pracy i po pracy w szpilkach śmigam i to takich 11 cm wysokości. I póki co nie zamierzam tego zmieniać, tak mi wygodnie i tak się dobrze czuję.
I jeśli mi stopa urośnie to nie wiem co zrobie z moim Komandorem butów, mąż się załamie...
Co do kocyków to ja też idę w minky ale chcę kupić też taki dzianinowy.
Waga u mnie na razie +1kg, więc jeszcze nie rośnie, ale brzuch mam prawie niewidoczny, więc mnie to nie dziwi.
Miłej soboty. Mnie czeka mycie płytek po wczorajszym fugowaniu łazienki.
-
Karolina12345 wrote:Ja tym razem choruje na biała rame w wozku i biały dol gondoli ale zobaczymy co wyjdzie w praniu
Z corka mialam zajawke na czerwony kolor o byl wozek czerwonyKarolina12345 lubi tę wiadomość
-
Marynia991 wrote:Ja te chce białą ramę wózka i na inne nawet nie patrze:)
-
Klarcia wrote:Ja też do niedawna stałam murem przy białej ramie, ale ostatnio zobaczyłam jak wygląda z bliska wózek mojej przyjaciółki po pół roku używania i biała rama już nie jest taka piękna jak po zakupie. Więc trochę mi to dało do myślenia.
Zadam się z Tobą, też mi się podobały białe ramy ale już mi przeszło jak zobaczyłam z bliska już użytkowany wózek i zmieniłam zdanie, że jednak czarna i spód gondoli też czarny.
Przyszły mi z C&A dwa bodziaki kopertowe, muszę przyznać, że jakościowo super, bardzo porządne gatunkowo. Nigdy więcej ubranek z pepco. -
Ja jestem szydełkująca i jeden kocyk zrobiłam dla Jagody a jeden na zamówienie. Robiłam też takie maleńkie trampeczki szydełkowe i kozaczki dla Jagody i na zamówienie
a teraz póki jestem bez sił to nie robię. Już mi się troszkę poprawia więc może jeszcze się zdecyduję na taki kocyk dziergany dla maluszka. W sumie jest sporo czasu.
Może kiedyś wkleję fotki moich prac
-
Witam. Już jutro 20 tydzień jak to leci.
Nadrobilam, ale było ciężko. Co do kolorow to moja Tosia miała jeszcze tydzień temu błękitny pokój wiec dla mnie ubranie dziewczynki w cos niebieskiego czy przykrycie kocykiem niebieskim nie ma problemu. Wbrew pozorom niebieski o uniwersalny kolor. Znajoma wozi córkę od urodzenia w niebieskim wózku. Kocyki piękne sa te tkane ale jak pytałam na fb ile to oczy mi z orbit wyszły. Moge sama sobie wyszydełkować, ale mi się nie chce. Byłam wczoraj w ciuszku i kupiłam body, koszule, bluzkę i sweterek dwustronny. Piękne rzeczy. Wózek dla mnie temat rzeka i myślę nowy czy używany. Mam jeden typ ale używamy ciężko złapać a nowy jest dla mnie za drogi. Milej soboty
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27d4a6071718.jpg
O taki kocyk zrobiłam dla Jagódki. Właściwie to taka trochę kołderka bo jest podszyty materiałem z dugiej strony.Marynia991, milagro, Marrtusia, m@rtynka, Klarcia, MatyldaG, kr0pka, Mimi86, Paolina91, severi, taka_ja, nataliad, PetitQa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dla mnie tez niebieski to nie problem dla dziewczyni. Mi wstepnie lekarz powiedzial ze dziewczynka i jak bylam w lumpeksie i widzialam ładne niebieskie ciuszki to też wzięłam:) A jakis czas temu bylismy oglądać wózki i był na wyprzedaży jeden piekny koloru morskiego i gdybysmy mieli wtedy pieniądze to napewno bysmy go wzięli(choć marzy mi sie szary)
-
Czarnuszka, milagro, Fruzia85, Marrtusia, MatyldaG, Marynia991, Mimi86, severi, fantasmagoriia, taka_ja, malaczarna07, Martap88, Nelus, Vaina lubią tę wiadomość
-
Marynia991 wrote:Dla mnie tez niebieski to nie problem dla dziewczyni. Mi wstepnie lekarz powiedzial ze dziewczynka i jak bylam w lumpeksie i widzialam ładne niebieskie ciuszki to też wzięłam:) A jakis czas temu bylismy oglądać wózki i był na wyprzedaży jeden piekny koloru morskiego i gdybysmy mieli wtedy pieniądze to napewno bysmy go wzięli(choć marzy mi sie szary)
Paolina91 lubi tę wiadomość
-
Anita12 wrote:
Anita zakochałam się w tych bucikachJakbyś miała jeszcze jedno takie zamówienie to być zrobiła takie same ?
Anita12 lubi tę wiadomość
-
Anita12 wrote:
Zdolniacha z Ciebiepiękne są.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Super te trampeczki,tez bym takie zamowila:) Anita,a jak zoladek?pomaga troche polprazol? U mnie troche minelo,zanim byla poprawa,ale mialam mniejsza dawke niz Ty. A najgorsze jest to,ze we wtorek skonczyl mi sie polprazol i juz od nastepnego dnia wszystko powoli zaczelo wracac:( Wczoraj mi ginka przepisala dwa opakowania o od dzisiaj znowu biore. A czuje sie kiepsko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 09:46
-
Czarnuszka wrote:Anita zakochałam się w tych bucikach
Jakbyś miała jeszcze jedno takie zamówienie to być zrobiła takie same ?
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
Anita jak będziesz takie cuda wrzucać to się od nas nie opedzisz