MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_ wrote:Możliwe..ale u mnie w biedronce jest taki burdel że żeby coś znaleźć to trzeba się przekopac przez te wszystkie rupiecie bo wszystko leży jedno na drugim, więc może nie zauważyłam
-
ewa81 wrote:Ciekawa jestem, kiedy poczuję ruchy synka
, moja gin mówiła, że do 22 tyg ciąży mogę jeszcze ich nie odczuć.
Mężowi dziś ziemniaczki pokroję w ćwiartki, usmażę na oleju i do tego maślanka, pewnie też na to się skuszę
Malaczarna07 widzę, że już macie wybrane imię dla synka
Brzuszek mam malutki, jest widoczny - zależy co ubiorę na górę, na razie się mieszczę w moje dżinsy, ale pewnie za jakiś czas będę musiała też kupić z takim szerokim pasem. Mnie martwi, czy w zimie dam radę zapiąć płaszcz zimowy, bo szkoda mi kupować nowy płaszcz w większym rozmiarze na 2,3 miesiące.
no imię już wybraliśmy bo nie wyobrażałam sobie tego, by nadal mówić do niego per "dziecko" albo jeszcze jakoś inaczej.
ja w swoje jeansy też wchodzę, ewentualnie górny guzik odpinam.
też mnie martwi najbardziej kurtka... wszystkie mam takie raczej dopasowane. myślę, że jak coś to może jakąś pożyczę od mamy. z butami też może być problem, kuzynka rodziła teraz w marcu i na koniec tak jej nogi spuchły, że nie mogła nogi do kozaka włożyć i na porodówkę pojechała w balerinkachewa81 lubi tę wiadomość
Dominik
-
Magdzia88 wrote:Tez cos mi sie wydWalo ze sie rusza...ale nie wiem...i tez duzoooo ponizej pepka...i stwierdzilam ze to za nisko ze gdzies pod pepkiem np na 2 palce.... Hm...moze to juz malec??????????
no ja Ci powiem, że też byłam zdziwiona, że tak nisko.. uważam, że to może być już Twój Maluch
potem to za komiczne brałam sytuacje, gdzie sama się łapałam na tym, że się głaszczę po brzuchu a małego wcale tam nie ma bo jest duuużo niżej, gładziłam sobie narządy wewnętrzne... oj tamczirisz, Magdzia88, Klarcia, kr0pka lubią tę wiadomość
Dominik
-
nick nieaktualnyMagdzia ja tez czuje nisko
. U mnie to bardziej takie uczucie jakby napełniał sie w srodku balonik i dotykał nagle brzucha
. Mam takie ucxucis napięcia, które odpuszcza i pojawia sie po paru chwilach znowu
. Też nie chcialam wierzyć, bo swoje mialam zapasy, pierwsza ciaza, a pojawiło sie wczesnie, bo juz troche ponad tydz temu
. Motylków zadnych nie kojarze, a pukanie inaczej sobie wyobrażałam
Magdzia88, Klarcia lubią tę wiadomość
-
czirisz wrote:Magdzia ja tez czuje nisko
. U mnie to bardziej takie uczucie jakby napełniał sie w srodku balonik i dotykał nagle brzucha
. Mam takie ucxucis napięcia, które odpuszcza i pojawia sie po paru chwilach znowu
. Też nie chcialam wierzyć, bo swoje mialam zapasy, pierwsza ciaza, a pojawiło sie wczesnie, bo juz troche ponad tydz temu
. Motylków zadnych nie kojarze, a pukanie inaczej sobie wyobrażałam
))))))
A i szczuplego brzucha nie mialam przed;)czirisz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalaczarna07 nawet nie pomyślałam, że nogi mogą mi spuchnąć. Oby nie
.
Ostatnio kupiłam nowy biustonosz, ale taki miękki, bez fiszbinów, bo ku mojej radości, piersi urosły - zawsze miałam małe piersi i kupowałam biustonosze ze sztywnymi miskami czy typu push up.
Nieraz w brzuchu mam uczucie jakby pluskanie, nie umiem tego określić. A jak leżę na plecach, to czasem mam takie wybrzuszenie po prawej stronie, które jest dość wyczuwalne rękąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 13:38
-
Mój dzisiaj wyjątkowo się mało rusza z rana się trochę powiercil i teraz jest spokój tylko od czasu do czasu jakiś kop, jak nigdy..ale siedzi bardzo nisko chociaż wolę jak jest wyżej bo tak to wydaje mi się że mi wyleci
jak długo będzie tak spokojnie siedział to go postrasze detektorem
;p
czirisz, Klarcia, malaczarna07, taka_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, potrzebuję Waszej rady/ wsparcia cokolwiek.
Odebrałam właśnie wyniki morfologii i moczu i niektóre wskaźniki są złe.
Jeśli miałyście podobnie, bardzo proszę o komentarz.
Morfologia:
Hematokryt: 36,6 % (norma od 37-50)
P-LCR: 49% (NORMA 13,0 - 43,0)
cała reszta dobra
Mocz:
W badaniu ogólnym ok
W osadzie:
nabłonki płaskie: b.liczne
leukocyty: 4-6 (0-5)
erytrocyty: pojedyncze
flora bakteryjna: mierna
pasma śluzu: liczne
Wizytę mam w poniedziałek, staram się nie denerwować ale nie wiem czy mi się uda a nie chcę czytać głupot w necie i się zamartwiać. Dzięki!Szczęśliwa mama Zuzi -
nick nieaktualnyDużo chłopaków nam wyskoczyło
Nelus, m@rtynka teraz Englein no proszę
. Mimo wszystko zabawna ta natura, bo wyniki i tak są blisko wyrównane
. Mam nadzieje, że ujawni nam sie juz za 1,5 tyg, a najlepiej jak jeszcze potwierdzi w listopadzie
Magdzia to uczucie mi nieznane.okano1, m@rtynka, kark lubią tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:A macie tak ze jak pojecie...i jeszcze np nie sikalyscie w najblizszym czasie to boli was tak nisko jakby tam za ciasno bylo??? Bo mnie tak boli ..po obiadach najszczesciej...
Ja np jak dużo chodzę to czuję taki ucisk na dole jak by naciskal na szyjke?takie ciagniecie Niewiem.. I zauważyłam że muszę chodzić powoli bo mam wrażenie że mi się tam wszystko poobrywa
Ale z tymi ruchami to patrzcie niby dzieci podobnych rozmiarów a każda czuje inaczej, jedna pukanie, druga smyranie trzecia jakieś bulgotki jeszcze inna już kopniaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam pecha jakiegoś, popsuł mi się kindle, akurat przed urlopem... :o
Ja nie wiem co na obiad, chyba pójdę do knjapki z domowym jedzeniem, bo mam ochotę na jakieś naleśniki, a nie chcę robić 15, bo zjem je wszystkieokano1 lubi tę wiadomość
-
milagro wrote:U mnie dzis na obiadek pstrag pieczony z koprem,maselkiem i cytrynka do tego ziemniaczki i surowka ;P
Magdzia tez mam takie odczucie jak Ty jak bardzo mnie cisnie na pęcherz.milagro lubi tę wiadomość
-
okano1 wrote:Milagro dobry obiadek nasz;) ja czuje kopanie wieczorem a w ciagu dnia tak jakby takie przekrecanie w srodku niezbyt przyjemne czasem to uczcie zakłoje tak od 3 tyg gdzies;)
Oooooo! Kiedys tu pytalam czy ktos czuje takie przekrecanie! U mnie teraz rzadziej sie to zdarza ale mialam tak! Takie wlasnie niezbyt przyjemne jakby ktos macice przekrecal na druga strone ;P11.02.2016r Aniołek