MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MatyldaG wrote:Fedra ja mam to właśnie tak mniej więcej podzielone na miesiące. W tym planuje kupić kocyki i ręczniki, podgrzewacz do butelek i może laktator, w listopadzie wanienke ze stojakiem i materace do łóżeczka, i pewnie kolejna pake pierdol, w grudniu łóżeczka i cześć kosmetyków. W styczniu chyba a dopiero wózek. Chyba ze na olx wcześniej będzie coś ciekawego. Foteliki tez chcemy z olx ostatnio mąż oglądał i jest tego od cholery także pewnie też listopad - grudzień się kupi. Zrobię Wam potem focie szafy dla maluchów bo ostatnio juz tam trochę ukladalam mimo że wszystko jeszcze przed praniem :p
Elektroniczna nianie mamy obiecana od jednych znajomych a kolderki z ochronkami na lozeczka i baldachimem od drugich także tego nie kupuje.
Troszkę mnie tu nie było , musiałam zmienić konto maila itp. , poniewaz nie chciało mi wchodzicMatyldaG. - ja planuję zrobić to samo, podzielic na miesiące, myślę, że jest to jak najbardziej rozsądna decyzja
ja tezposzukuję wózka bliżniaczego , potrzebuję jakiś wytrzymały i na wertepy dobry, na jaki Ty się zdecydowałaś ?
bellla:) -
Paolina91 - melduję, że dziś kalendarz belly wybił nam równe 50%
Robi się ciekawie!
Jak u Was ruchy dzieciątek? U mnie pojawiły się w 18tc, a teraz są już mega wyraźne i częste. Lubię tę nową formę komunikacji z moim brzuchemMatyldaG, Klarcia, Anita12, Paolina91, severi, anuschka, czirisz, Fedra, taka_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okano ja wchodzę na postimage.org tam ładuje zdjęcie i wklejam linka miniatura na forum. Fajny brzusio
Mi też lekarz mówił ze ok 2 tygodnie i powinny być ruchy. Ja wcześniej czułam jakieś te bulgotanie teraz od dwóch dni takie bardziej pukanie ale to nie jest regularne i mało ich jest tak na dobę. Nie wiem czy tak ma być czy to się dopiero rozkręci?okano1 lubi tę wiadomość
-
Bellla:) wrote:Troszkę mnie tu nie było , musiałam zmienić konto maila itp. , poniewaz nie chciało mi wchodzic
MatyldaG. - ja planuję zrobić to samo, podzielic na miesiące, myślę, że jest to jak najbardziej rozsądna decyzja
ja tezposzukuję wózka bliżniaczego , potrzebuję jakiś wytrzymały i na wertepy dobry, na jaki Ty się zdecydowałaś ?
Bellla:) lubi tę wiadomość
-
Angie 232 wrote:Okano- super! chyba Ty też pisałaś, że jesteś "taka gruba" a ja tu "grubości z otyłości" nie widzę, tylko kobietę prawie w połowie ciąży
z resztą, wszystkie przesadzacie z tą nadwagą
Angie 232 lubi tę wiadomość
-
milagro wrote:Ja wczoraj byłam w biedronce, ale ciuszki były dopiero od rozmiaru 74, a kocyki były brzydkie. Nie było takich jak Twoj Anita tylko takie jakies grube jak z owcy. Twój jest ładny
No i poduszek u nas tez nie było.
-
Anita12 wrote:Te grube też były i cieńsze Disneya różowe, żółte. Te żółte były z Kubusiem Puchatkiem a różowe z konikami.
-
Anita12 wrote:25,00 zł te cieńsze, ten który ja mam, a wymiar 102/76
w pepco podobna cena ciekawe które byłyby przyjemniejsze
-
Marynia991 wrote:U mnie było dość dużo, wiec może u Ciebie już wykupione albo u mnie jakiś zapasy mieli
Możliwe..ale u mnie w biedronce jest taki burdel że żeby coś znaleźć to trzeba się przekopac przez te wszystkie rupiecie bo wszystko leży jedno na drugim, więc może nie zauważyłam -
malaczarna07 wrote:To nie było droga awansu. To nowa praca i przyjęli go na zastępcę. Miał umowę na okres próbny. Jeszcze ten kierownik z uśmiechem na twarzy dał mu ten kwit. Mi się wydaje ze on chyba nie chce zastępcy. Chce być jedyny i nie do zastąpienia. Podobno przed nim jeden facet był godzinę. Inny 2tygodnie a jeszcze inny był 2 czy 3 miesiące ale nie chciał podpisać odpowiedzialności materialnej za części na magazynie.bellla:)
-
Angie 232 wrote:Befra, skoro nic nie czujesz, to zapewne z tego powodu jak piszesz.
Wiele kobiet z większymi brzuszkami podobno często czują po 20.tyg więc na pewno się doczekaszto Twoja 1 ciąża?
To moja druga ciąża ale w pierwszej ruchy czułam dopiero w 22 tyg więc teraz się nie przejmuje za bardzo. Wiem że na wszystko przyjdzie czas.Angie 232 lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Doszłam do wniosku ze mam takie głupie sny zawsze jak mąż ma na noc i zostaje sama. W ogóle całe życie byłam bardziej Zosia samosia a teraz coś mi się pomieszało i jak siedzę dłużej sama to w jakieś stany depresyjne wpadam.
MatyldaG lubi tę wiadomość
bellla:)