MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdc5edb13ad6.jpg
Ja wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla malucha ale sama nie wiem czy dobrze zrobiłam. Chodziłam długo i szukałam jakiegoś ubranka ale przez to, że dopiero na 60% mam stwierdzoną płeć to na nic się nie mogłam zdecydować. I w końcu w biedronce wzięłam na szybko ten kocyk, bo nawet przy mojej Jagodzie nie dało się zastanowić. Wybrałam uniwersalny kolor ale tak później już na spokojnie myślałam, że może za smutny ten kolorek:/ Sama nie wiem. No ale do czegoś się wykorzystaważne, że się przełamałam i coś mam już dla dzidzi
MatyldaG, severi, Czarnuszka, Marynia991, nataliad, kr0pka, m@rtynka, kark, Fedra, Mimi86, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Anita12 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdc5edb13ad6.jpg
Ja wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla malucha ale sama nie wiem czy dobrze zrobiłam. Chodziłam długo i szukałam jakiegoś ubranka ale przez to, że dopiero na 60% mam stwierdzoną płeć to na nic się nie mogłam zdecydować. I w końcu w biedronce wzięłam na szybko ten kocyk, bo nawet przy mojej Jagodzie nie dało się zastanowić. Wybrałam uniwersalny kolor ale tak później już na spokojnie myślałam, że może za smutny ten kolorek:/ Sama nie wiem. No ale do czegoś się wykorzystaważne, że się przełamałam i coś mam już dla dzidzi
dobrze ze wzielas
Anita12 lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:wcale nie smutny taki ciemniejszy napewno tez sie przyda
dobrze ze wzielas
ale ja jednak lubię otaczać dziecko radosnymi kolorami.
-
Ja wczoraj byłam w biedronce, ale ciuszki były dopiero od rozmiaru 74, a kocyki były brzydkie. Nie było takich jak Twoj Anita tylko takie jakies grube jak z owcy. Twój jest ładny
No i poduszek u nas tez nie było.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Witam. Ja kocykow nie kupuje mam po Tosi jeden taki gruby na zimę i neutralnym kolorze i drugi cieńszy zielony w sowy. Mam tez pościel po Tosi tylko dokupić poszewki, materacyk tez mam ale łóżeczko wydalam wiec musze kupić, wózek tez musze kupić i ciuszki bo po Tosi tez wszystko wydalam zresztą chłopakowi różowego nie ubiorę
. No i wiadomo kosmetyki ale i tak już troszeczkę mniej wydatków niż przy Tosi. Także dziewczyny planujące drugie dziecko w szybkim czasie nie wydawajcie, nie sprzedawajcie bo szkoda dwa razy kupować.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Cześć, znowu nadrabiam, bo wczoraj po pracy myłam płytki w łazience po fugowaniu i o godzinie 20 byłam tak zmęczona, że padłam...
Anuschka też mam maltańczyka...to mój Tolek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4bad2273fd4.jpg
Ewa jak Ty uważasz, że nie masz brzucha, to chyba podeślę Ci moje zdjęcie, bo w porównaniu z Tobą u mnie wyjątkowo płaski jest...
Tak mi się dzisiaj nie chce w pracy siedzieć, że nawet sobie nie wyobrażacie.
A jeszcze pół nocy się męczyłam, bo zjadłam po południu po obiedzie 2 śliwki i tak mi wątrobę wysadziło, że nie mogłam się ruszyć, ból przy żebrach niesamowity, aż momentami nie mogłam oddechu złapać. Ale wzięłam Espumisan wieczorem i do rana przeszło. Ale uraz do śliwek chyba mi zostanie...MatyldaG, Angie 232, kr0pka, Anita12, m@rtynka, severi, anuschka, okano1, Fedra, taka_ja lubią tę wiadomość
-
A ja mam dziś ochotę na w-z
Paolina91, Bellla:), anuschka, okano1, Fedra, jenny88, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Doszłam do wniosku ze mam takie głupie sny zawsze jak mąż ma na noc i zostaje sama. W ogóle całe życie byłam bardziej Zosia samosia a teraz coś mi się pomieszało i jak siedzę dłużej sama to w jakieś stany depresyjne wpadam.
-
Befra, ale brzuch! to maluch ma miejsce na fikanie, super!!!
mój brzuch ledwo odstaje w koszuli nocnej po wstaniu i sukcesywnie się powiększa w trakcie dnia, więc to chyba nie będzie zbyt wiarygodne jak zrobię Wam w środku dnia więc poczekam do połowy, może wtedy już nie będzie tak malał w nocySzczęśliwa mama Zuzi -
Angie 232 wrote:Befra, ale brzuch! to maluch ma miejsce na fikanie, super!!!
mój brzuch ledwo odstaje w koszuli nocnej po wstaniu i sukcesywnie się powiększa w trakcie dnia, więc to chyba nie będzie zbyt wiarygodne jak zrobię Wam w środku dnia więc poczekam do połowy, może wtedy już nie będzie tak malał w nocy
No właśnie chyba ma aż za dużo miejsca bo ja dalej żadnych ruchów nie czuję a lekarz dał mi na to jeszcze trzy tyg. Zobaczymy co będzie. -
nick nieaktualny
-
MatyldaG wrote:A ja mam dziś ochotę na w-z
Tak w ogóle to dzień dobry. Pospalam dzis z corka do 9.30Jestem ciekawa czy u nas są poduszki w Biedronce. Przejade się chyba jak się ogarniemy
MatyldaG, Fedra lubią tę wiadomość
-
okano1 wrote:Witajcie ja od rana kombinuje jak wrzucić foty to mój brzuchol jak wrzuce bo nie wiem czy sie uda:))
http://pokazywarka.pl/x4h2u8/ Zdjęcia
Czujesz juz ruchy????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 11:18
okano1, Fedra lubią tę wiadomość
-
Befra, skoro nic nie czujesz, to zapewne z tego powodu jak piszesz.
Wiele kobiet z większymi brzuszkami podobno często czują po 20.tyg więc na pewno się doczekaszto Twoja 1 ciąża?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 11:20
Szczęśliwa mama Zuzi