MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chloet wrote:Paolina91 - melduję, że dziś kalendarz belly wybił nam równe 50% Robi się ciekawie!
Nooooo faktycznie! (ktos tu mi podpowidzal zeby kopiowac link od udostepniania wykresu i wtedy moge podgladac te procenty). Jutro zaczynamy 21 tydz!! Cos mi ten czas chyba przyspieszyl... Robi sie powaznie ;PMatyldaG, Magdzia88, Fedra, chloet lubią tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Hej na szybko z komórki, bo już po połówkowym a czekamy w kolejce do odebrania paszportu.
Wszystko ok, przepływy, kończyny serce itp w normie, wazy 312g, doktor nie kazał sie martwic i uff, serce tętno 140 więc super.
Synus co kompletnie mnie zaskoczyło bo czułam dziewczynkę.
Mięśniak nie urósł od poprzedniego razu, ma 9cm ale jest w samym środku wyjścia z kanału rodnego. Jak się nie przemiesci, co raczej wątpliwe ale może się zdarzyć - to tylko cesarka bo będzie przeszkadzać dziecku w wyjściu, po prostu zasłaniając je całkiem.
Kiedy ja Was nadrobie???
Matko, nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa Mina męża bezcenna na wieść,że to junior
misia_, MatyldaG, anuschka, malaczarna07, Klarcia, julllla, fantasmagoriia, befra, okano1, Paolina91, Vaina, m@rtynka, czirisz, severi, Anita12, milagro, PetitQa, Marynia991, Angie 232, Fedra, chloet, Marrtusia, Czarnuszka, kr0pka, nataliad, Mimi86, taka_ja, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
U mnie w końcu słoneczko wyszło i nie pada, ale zimno. Rano mąż jadąc do pracy musiał skrobać szyby w aucie.
Dziś zrobiłam większość porządków, żeby jutro już nie robić. Pewnie mąż mnie za to zabije
Przed chwilą zrobiłam tosty z serem, szynką, papryką i cebulą. Pychota . Największy apetyt mam popołudniu do wieczora. Mogłabym cały czas coś jeść i niestety to nie zawsze są zdrowe rzeczy.
Fajnie się Was czyta, można dowiedzieć się różnych rzeczy np ile mniej więcej kupić pieluszek tetrowych.
Befra brzuszek masz superowy
befra, okano1, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja mam zamiar upichcic piers z indyka z sosem smietanowo pieczarkowym i jakas suroweczka dobra do tego
anuschka, ewa81 lubią tę wiadomość
-
mnie w ciazy ryby takie do obiadu nie przechodza przez gardlo ;/ a wczesniej strasznie lubilam. Jedynie co sledzie to pochlaniam spore ilosci
-
nick nieaktualnyRany jak Ci dobrze zjadla bym kopytka nie chce.mi sie robic Ewa ja tosty tez wciagnelam chyba z 3 takie dobre.Ja tez ciagle cos.podjadam:) Ja mam piersi z indyka w sosie pieczarkowym i kasze jeczmienna plus buraczki tarte ale nikomu sie nie chce obiadu i zjedlismy tosty maz pizze;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 12:55
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:Też tak myślę każda pisze ze taka gruba a potem na zdjęciu fajne kształty figurka tylko brzuszek ciążowy :p
-
Magdzia88 wrote:A gdzie cie pukaaa? Duzo ponizej pepka?
duuużo poniżej pępka.. wcześniej też szukałam poniżej pępka ale wyżej niż mały rzeczywiście siedzi. ostatnio to sama się z siebie śmieję, bo wieczorami siedzę jak Al Bundy (pamiętacie go?) - leżę z ręką w spodniach (tak jak on) bo poluję na ruchy hihianuschka, m@rtynka, Magdzia88, milagro, Klarcia, Fedra, chloet, kr0pka, taka_ja lubią tę wiadomość
Dominik
-
Bylam dzisiaj rano na badaniach , pojechalam o 7:55 bo od 8:00 i bylam juz 4 hahaha:-) przelozyli mi wizyte z wtorku na poniedzialek ale niestety na mega kiepska godzine bo 17 mam dzwonic okolo 14:00 moze mnie przyjmie przed innymi pacjentakmi czyli okolo 14:30Karolina12345
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Wiecie co....od wczoraj zgage mam kuwaaaaaaaaaaa !
Od kilku dni zwracam śniadania z powrotem . Pomaga mi cola, to chociaż część zostaje w żołądku i nie powala mnie tak.
U nas ruchy tez coraz czestsze tak z dwa razy dziennie. Wczoraj po obiedzie było widać nawet na brzuchu małe wybrzuszenia . Jestem dużo spokojniejsza, bo czasami mam wrażenie, że brzuch mam miekki jakby zwykly spożywczak, ale wiem wtedy, że jest ok . Co lepsze troche szok, bo coraz to wszystko bardziej realne jak uswiadomie sobie jak dziecko jest juz duze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 13:09
-
malaczarna07 wrote:duuużo poniżej pępka.. wcześniej też szukałam poniżej pępka ale wyżej niż mały rzeczywiście siedzi. ostatnio to sama się z siebie śmieję, bo wieczorami siedzę jak Al Bundy (pamiętacie go?) - leżę z ręką w spodniach (tak jak on) bo poluję na ruchy hihi
Haha . Ja wyglądam tak samo tylko mam dwie ręce w spodniachKlarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawa jestem, kiedy poczuję ruchy synka , moja gin mówiła, że do 22 tyg ciąży mogę jeszcze ich nie odczuć.
Mężowi dziś ziemniaczki pokroję w ćwiartki, usmażę na oleju i do tego maślanka, pewnie też na to się skuszę
Malaczarna07 widzę, że już macie wybrane imię dla synka
Brzuszek mam malutki, jest widoczny - zależy co ubiorę na górę, na razie się mieszczę w moje dżinsy, ale pewnie za jakiś czas będę musiała też kupić z takim szerokim pasem. Mnie martwi, czy w zimie dam radę zapiąć płaszcz zimowy, bo szkoda mi kupować nowy płaszcz w większym rozmiarze na 2,3 miesiące. -
malaczarna07 wrote:duuużo poniżej pępka.. wcześniej też szukałam poniżej pępka ale wyżej niż mały rzeczywiście siedzi. ostatnio to sama się z siebie śmieję, bo wieczorami siedzę jak Al Bundy (pamiętacie go?) - leżę z ręką w spodniach (tak jak on) bo poluję na ruchy hihi