MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wonderwall wrote:Martynka a w którym tygodniu robiłaś usg genetyczne? Jak robi się w 11-12 tc to nuby mogą się podnieść jeszcze. Ale w 13 tc to już prawdopodobieństwo prawidłowej płci jest duże wg tej teorii nuba.
W 12 tygodniu robiłam genetyczne i nub wskazywał na dziewczynę, a u mojej lekarki było 13 tygodni. Tylko, że nie powiedziała mi wprost, że jest chłopak. Zasugerowała, że na zdjęciu "coś" widać tylko miała o wiele gorszy sprzęt. Zresztą chyba uwierzę w na 100% jak zobaczę co wyjdzieFedra, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Mnie na genetycznych wyszedł chłopak ale nie pamietam teraz dokładnie w którym to tygodniu robiłam a potem na normalnym usg wyszła dziewczynka he he he wiec ja sie nie nastawiam czekam na kolejna wizytę i opinie lekarza gdzie bedzie pewny na 100%17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Marynia991 wrote:Chyba weszły wczoraj dopiero wiec pewnie az nie wykupią☺ ale pewnosci nie mam czy sa od czwartku czy wczesniej
Pojde dzis zobaczyc co to daja w tej Biedronce -
U mnie w koszulce dalej nic nie widsć, ot po prostu się roztyłam
w tych spodniach z HM, jak pas obcosnie to noze to i troche na ciąze wygląda ale dalej jakoś nie widzę tego, mam wrażenie, ze po prosru gruba jestem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f563c7414308.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 07:06
MatyldaG, Magdzia88, Anita12, m@rtynka, misia_, julllla, taka_ja, severi, czirisz, Bellla:), jenny88 lubią tę wiadomość
-
A tam kropka głupoty opowiadasz. Jest brzuszek i to ciążowy Bo ma inny kształt niż ten tłuszczowy.
Co do pieluch tetrowych to mi najwięcej ich szło jak mała zaczęła zabkować. Wtedy strasznie się slinila a zeby ciężko szły wiec to były pokłady śliny
Też źle spałam. Ale jutro jadę po poduszkę cebuszke. Czytałam, że ten wkład można wymienić na nowy i to mnie kusi. A ktoś zna opinie na temat cebuszki?
-
Ja pierdziele a mi się śniło ze zamiast dzieci urodziłam dwa szczeniaczki które były klonami mojego psa i jeszcze je karmiłam piersią bo myślałam że to dzieci takie mają być. A potem jak się skaplam to jeździłam do swoich lekarzy i pytalam jak to się stało a oni ze mówiłam tylko ze chce być w ciąży a nie konkretnie ze z dzieckiem. Dobrze ze któreś moje mądre dziecko zaczęło mi pukac w brzuch i się wybudzilam bo to jakiś koszmar był
Marynia991, Emilianel, kr0pka, Wonderwall, julllla, Klarcia, severi, czirisz, Angie 232, Mart_, fantasmagoriia, jenny88, Fruzia85, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Uh...Doczytałam Was:)
Ja po imprezie urodzinowej męża. Wczoraj cały dzień na nogach i ok 21 padłam.
Planuję kupić 10 pieluch tetrowych białych, 5 tetrowych w kolorkach i 5 flanelowych. Też się zastanawiałam do czego te flanelowe sąWidziałam na jakimś z filmików, że jakaś mama tą pieluszka flanelową nakrywała materacyk tam gdzie dziecko trzyma główkę w łóżeczku.
Ewa ja mam mniej więcej taki brzuszek jak Ty
Kropka kupowałaś te spodnie z H&M w swoim rozmiarze jakie nosiłaś przed ciążą czy większe?
-
Matylda ale masz sny nie powiem
Ja cebulki nie miałam ale miałam ten duży rogal do spania w kształcie litery c i sobie bardzo chwaliłam bo spałam w jednej pozycji wymuszonej co było dla mnie dobre bo non stop budziłam sie na plecach z bólem brzucha...
Potem ta poduszka służyła mi jako kojec dla Młodej a obecnej służy jej do zabawyMatyldaG lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No w tych faktycznie bardziej ciążowo ale wciaz czuję się bardziej gruba niz ciężarna
czekam az się zmieni
Czarnuszka niestety w większych, wczesniej raczej miescilam siè w 42, te są 44, więc nawet jak planujesz używane na olx (bo ja szukałam ale niee bylo niestety) to polecam jednak przymierzyć.
I powiem szczerze ze patrząc na te spodnie to mam wrażenie, że po ciąźy nie byloby nawet problemy (chyba) zeby wypruć ten pas i nosić jak normalne, aczkolwiek u mnie to raczej nie przejdzie bo zamienią się w buodrowki a ja aź tak raczej nie schudnę
Ps. Umowiona na wtorek do prywatnej fin kolo domu, dla wlasnego świetego spokoju chyba doplacę za podgląd zeby się nie martwić do normalnej wizyty. No i dziś ostatni dzień w pracy.. coś pięknego -
Kropka jaki dluuuugi masz ten pas! Ktos tu z Was wspominal ze do cyckow dociaga ale WOW ja jak przymierzalam w sklepie to taki nie byl...
Czarnuszka powiem Ci ze z tymi spodniami to roznie bo ja np przymierzalam dwa modele i wzielam najpierw swoj rozmiar 38 i weszlam ale ciasno i lepsze byla 40. A z drugiego modelu od razu przymierzylam 40 i wisialy mi na tylku... Takze ciezka sprawa.
Ja wczoraj upolowalam na grupie z ciazowymi ciuchami na fb ciemne jeansy rurki z hmZa 60zl z przesylka. Mam nadzieje ze mnie pani nie oszuka i przyjda.
11.02.2016r Aniołek
-
To ja Wam pokaże mój wielki brzuchol. Wg belly już od tyg w 5 miesiącu ale wg mnie zacznie się jutro
misia_, taka_ja, Anita12, MatyldaG, Vaina, Magdzia88, Klarcia, kr0pka, severi, milagro, okano1, Paolina91, czirisz, Marynia991, Angie 232, nataliad, Bellla:), m@rtynka, kark, anuschka, jenny88, Marrtusia, Fruzia85, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
blekitna wrote:Bo zapewne w nie każdej biedronce będą te poduszki. Ja chce konkretnie tą poduszkę kupić http://www.babyland.pl/pl/product/51778,poduszka-do-karmienia-cebuszka-duo-dzersej
U mnie są dwie biedry to może zawsze w którejś będzie bo też bym sobie ją kupiła