MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Balladyna wrote:My wózek mamy wybrany. Zastanawiam się jednak czy nie wymienić fotelika z zestawu na jakiś bardziej typowo fotelikowy, maxi cosi czy coś. Muszę poczytać, ale ciągle mam jeszcze duużo czasu
-
Ja myślę wstępnie o foteliku: http://www.toysrus.pl/babiesrus/maxi-cosi-fotelik-samochodowy-cabrio-fix-concreapomniałam dopisać czy ktoś coś słyszałte-grey-0-13-kg/TRUP7033730001
Czy ktoś coś słyszał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 21:06
-
Ja roznie pisze bo rzadko pisze. Nie mam az tyle czasu ale to tez dlatego ze zanim doczytam to już temat się zmienia ija jestem za tym zamkniętym forum z uwagi na to, ze można twmatycznie się udzielać. Bedzie porządek inie trzeba będzie sobie zapisywać o czym było tydzień temu a o czym teraz ale jak to się mówi pójdę za tlimem i zostan tam gdzie większość
-
severi wrote:jaki? jaki? Może pisałaś ale ciężko się nieraz odnaleźć
Riko Branno.
Pomożecie mi? Szukam dostawki do łóżka dla dziecka. Ale nie takiego łóżeczkowego, tylko jakby samej kieszeni. Miałam kiedyś link i nazwe i gdzieś zapodziałamMisia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
nick nieaktualnyczirisz wrote:Zamiar byl taki, ze chat mial byc do prywaty typu zdj czy informacje, ktorych nie chcemy by czytal kazdy przypadkowy czlowiek. Jednak sila rzeczy tocza sie tam dyskusje, bo nie da sie na tym zapanowac, rozmowy same wychodza. Dlatego ciezko to ogarnac i powod czemu chcemy prywatne forum, by miec wszystko w jednym miejscu bez obaw, ze cos nie zostanie wykorzystane przeciwko nam.
-
Balladyna chodzi Ci o łóżeczko dostawne Chicco?
Ja na temat wózków już chyba za dużo tu napisałamwięcej nie pisze żeby się nie "wymądrzać"
Każdy musi sam sobie wypróbować żeby sobie jakąś opinie wyrobić i każdy ma inny gust. Ja nadal zostaje przy Joolz Day.
-
nick nieaktualnyseveri wrote:Ja myślę wstępnie o foteliku: http://www.toysrus.pl/babiesrus/maxi-cosi-fotelik-samochodowy-cabrio-fix-concreapomniałam dopisać czy ktoś coś słyszałte-grey-0-13-kg/TRUP7033730001
Czy ktoś coś słyszał?. Jest też popularny wśród mam, ktore znam, wiec uwazam, że sprawdzony, bo zadna jeszcze sie nie skarżyła
Okanao1 zaczniemy sie rejestrowac pod koniec tyg
Czekamy jeszcze na kilka osób
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 21:29
okano1 lubi tę wiadomość
-
okano1 wrote:To forum jeszcze nie jest aktywne tak?? Bo nie można tam się zalogować jeszcze nie działa?? Ja też juz nie ogarniam:))
Jeszcze nieaktywne. Czekamy aż się większość dziewczyn wypowie czy chce się przenieśćokano1 lubi tę wiadomość
-
Crisperss wrote:Englein rozumiem, że miejski... może masz ten komfort, że w Twoim mieście są równiótkie chodniki
nie wnikam
napisałam swoje spostrzeżenie, że nie zawsze wysoka cena idzie z jakością... takim sztywnym wózkiem trudno podjechać pod zwykły krawężnik.
Kark już się boję...ale wszystko zalezy jakie zawieszenie PP. Jak biore pod uwage book S pop up i do tego dodatkowe kolka duze na przod off-road wheels. Bo czasem chcialabym pojechac do lasu itp a normalne zawieszenie PP nie do konca sie do tefo nadaje...ech im bardziej rozkminiamy temat tym wiecej watpliwosci. Dobrze, ze tu jestescie to przynajmniej burza mozgow
Dlatego tez, ciekawa jestem bardzo szczegolowej opinii Nelusi, i tego jaki konkretny model miala. Te przeze mnie podane to z katalogu 2017 wiec juz troche pozmieniane.
-
severi wrote:Ja myślę wstępnie o foteliku: http://www.toysrus.pl/babiesrus/maxi-cosi-fotelik-samochodowy-cabrio-fix-concreapomniałam dopisać czy ktoś coś słyszałte-grey-0-13-kg/TRUP7033730001
Czy ktoś coś słyszał?
Traz na tapecie Recaro, chyba ze wezmiemy Peg perego z ich fotelikiem. Hehehe wez sie tu czlowieku zdecyduj -
nick nieaktualnyU nas Peg Perego idzie jako wyjscie awaryjne jak okaże się, że nie czujemy sie dobrze z wozkiem po mojej kuzynce (Lonex Speedy)
Tak jak pisze nataliad, przepraszam zapomniałam dopisac, juz poprawiłam swój błądWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 21:34
-
nataliad wrote:Balladyna chodzi Ci o łóżeczko dostawne Chicco?
Ja na temat wózków już chyba za dużo tu napisałamwięcej nie pisze żeby się nie "wymądrzać"
Każdy musi sam sobie wypróbować żeby sobie jakąś opinie wyrobić i każdy ma inny gust. Ja nadal zostaje przy Joolz Day.
-
Englein wrote:Chyba niezly, pierwotnie brany przez nas pod uwage.
Traz na tapecie Recaro, chyba ze wezmiemy Peg perego z ich fotelikiem. Hehehe wez sie tu czlowieku zdecyduj
Tak jak piszecie to ja się coraz bardziej niemu skłaniam, słyszałam że bezpieczeństwo gitara, do naszego samochodu pasuje, na stronie maxi cosi można sprawdzićno i można z tego co czytam to spokojnie przypiąć do wózka który wybraliśmy co przemawia na jego korzyść. No i chyba zdecyduję się na bazę isofix podobno dużo ułatwia życie
-
Boże dziewczyny podziwiam Was, tyle już wybrane, zdecydowane na wozki, obeznane.. a dla mnie dalej to jakaś abstrakcja
Bellla:), Angie 232, Klarcia, coffee lubią tę wiadomość
-
severi wrote:a jaki model? Gorzej niż z samochodami
Tak jak piszecie to ja się coraz bardziej niemu skłaniam, słyszałam że bezpieczeństwo gitara, do naszego samochodu pasuje, na stronie maxi cosi można sprawdzićno i można z tego co czytam to spokojnie przypiąć do wózka który wybraliśmy co przemawia na jego korzyść. No i chyba zdecyduję się na bazę isofix podobno dużo ułatwia życie
-
kr0pka wrote:Boże dziewczyny podziwiam Was, tyle już wybrane, zdecydowane na wozki, obeznane.. a dla mnie dalej to jakaś abstrakcja
Ale,jak sie dowiedzialam, ze na wozki czeka sie od 6 tyg do 2 mies...to juz do tego tematu podchodze inaczej.
Wozek moge miec pozniej...ale bez fotelika u nas nie wypuszcza noworodka ze szpitala. A po porodzie sn wypuszczaja tego samego dnia lub nastepnego (jesli porod byl po poludniu/w nocy).