MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no ja za wozkami też nie planujè latac z wielkim brzuchem, nie wyobrażam sobie a to najważniejsze bo trzeba jednak zobaczyć na żywo, sprawdzić jak się prowadzi.. tak naprawdę resztę wyprawki to można przez internet, no może jeszcze lożeczko fajnie by bylo zobaczyć na żywo. Także niedługo i ja mnie pora
-
kr0pka wrote:Boże dziewczyny podziwiam Was, tyle już wybrane, zdecydowane na wozki, obeznane.. a dla mnie dalej to jakaś abstrakcja
U mnie to samo.
Ze dwa modele wyswietliły mi sie na fb to weszlam z ciekawosci i raz weszłam do Świata Dziecka bo bylam w Tkmaxxie i bylo blisko. Ja jedyne co teraz ogladam to oświetlenia, kolory tynkow, farb, drewno do sauny itp. Do 2 stycznia musimy z mezem wykonczyc dobudowane 700 m2 firmy i to mi w tej chwili pochłania caly czas.
Karolina12345 -
blekitna wrote:Dziewczyny też macie problem z równowaga? Bo u mnie z tym kiepsko. Jakoś chwiejna jestem. I te wieczne gluty w nosie. Skąd się to bierze.
Twój organizm coraz intensywniej odczuwa obecność dziecka. Powiększająca się macica może uciskać żyłę główną dolną, a co za tym może dochodzić do zachwiania równowagi.
Około 20. tygodnia ciąży Twój błędnik zacznie wyraźnie odczuwać zmiany, których dokonały hormony ciążowe i może być nieco zdezorientowany. Zmiany w Twoich narządach wewnętrznych, środku ciężkości, ustawieniu kręgosłupa spowodują, że możesz czuć się teraz nieco „niestabilna” w najbardziej dosłownym tego słowa znaczeniu. Dlatego usuń ze swojej nocnej drogi do toalety wszelkie przeszkody i zrezygnuj z butów na wysokim obcasie. Choć większość kobiet relacjonuje, iż mimo ciągłego potykania się „o własne nogi” udało im się ochronić powiększający się brzuszek przed urazem, nie powinnaś zwiększać ryzyka. -
Severi on ma z przodu dwa kółka. To ponoć wozek który radzi sobie na każdym terenie. To do mnie przemawia, jeździłam nim po sklepie. Prowadzi się i podbija jedną ręką. Powiedziałabym że jeździ sam.
Spacerówka jest długa. Znalazłam takie zdjęcie jak szperalam w necie. Dziewczynka wygląda na dość dużą a on na tej fotce nie ma nawet rozwiniętego podnóżka. Szczerze mówiąc miałam takie wrażenie w sklepie ze moją 5latke bym w tą spacerowke włożyła
A co do równowagi to ja sie częściej teraz potykam, mam lekkie zawroty głowy ale to przez moje bardzo niskie ciśnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 23:16
milagro lubi tę wiadomość
-
Ja problemy z równiwagą mam chyba od zawsze więc ciężko mi stwierdzić z równowagą, z koordynacją - nie "mieszczę" się w drzwi, obijam o wszystko itp
-
Jest fajny. Ale też ma wady,nie mówię że nie. Nie ma takiej obszernej budki jak wszystkie te wózki typu adamex itp.
A tak w ogóle z tutaj dziewczyny z Anglii? Bo mi się najpierw podobał Cosatto ma tak bajeczne kolory i wzory ze można się zakochać. U nas mało dostępny i cena też kosmos. A w UK chyba dużo taniej z tego co widziałam na Ebay
-
nataliad wrote:Jest fajny. Ale też ma wady,nie mówię że nie. Nie ma takiej obszernej budki jak wszystkie te wózki typu adamex itp.
A tak w ogóle z tutaj dziewczyny z Anglii? Bo mi się najpierw podobał Cosatto ma tak bajeczne kolory i wzory ze można się zakochać. U nas mało dostępny i cena też kosmos. A w UK chyba dużo taniej z tego co widziałam na Ebay
Ale u mnie widze prym wioda Quinny i Mclareny, czesto widuje Graco -
nataliad wrote:A Quinny chyba trochę przereklamowane co? ja przez przypadek dodałam się do jakiejś grupy na fejsie właśnie o tematyce quinny. Te kobiety to maniaczki
No ale kazdy szuka czegos innego.
-
Sluchajcie, ogladam kocyki i rozki minky na allegro. Maciejakiegos godnego pole enia sprzedawce? Wolalabym nazwe sprzedawcy,bo jak wrzucacie linki to u mnie w wie,szosci nie sa aktywne.
Czy lepiej kupic kocyk minky a rozek normalny bawelniany czy polecacierozki z minky?
Nosze sie z zamiarem kupna 2 szt. Jeden z wkladem kokosowym z Motherhood a drugi wlasnie mam dylemat.
Jakie firmy godne polecenia? Czy kupic drugi zwyklejszy z Motherhood czy jamis z minky? Ogladalam jakis w Pl, chyba w Pepco ale wydal mi sie malo przyjemny w dotyku,cbyba nie mial zadnego rzepa/wiazania.