MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anita12 wrote:Ja kupowałam z dwa i pół roku temu w Pepco, kolorowe były po 5 zł. Przypuszczam, że albo tyle samo kosztują albo z 6 zł.
-
Ja dziś nawet ani razu nie weszłam jeszcze na czat wiec aź się boję
Powiem Wam, że najpierw 4,5km z psem, potem tyle samo z sasiadką, wrociłam, napisałam post i padlam spać.. spalam jakieś 4h.. potem kolejny spacer ale juz 2km i tak dzień mi zleciał nie wiem kiedy, nawet obiadu nie zrobiłam
Ja te tetrowe kupowałam po 4zl, flanelowe tez widziałam ale nie spojrzałam na cenę. Co do kocyka to minky ale taki dośc cieniutki no ale 25 zl, te co mi siè na allegro podobają sa po 35 i dwustronne. A jaki wybooooor
Matylda co do tej metody to juz nie pamiętam dokladnie ale z tego co kojarze to owszem, nagradzalo siè. No i chodziłam z klikerem, najpierw klikasz jak jest ok, potem nagradzasz. Ale jak nowilam zapal mi niestety trochę opadl, nawet chciałam z nim na szkolenia jezdzić ale jakoś kasy brak, czasu i tyle co sama z nim coś probujeMatyldaG lubi tę wiadomość
-
hej ja dziś miałam prenatalne
Z małym wszystko ok ma nerki, żołądek, serduszko ładnie bije 152 przepływy ok , kręgosłup ok i co ważne łożysko jest wyżej i na przedniej ścianieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:32
malaczarna07, anuschka, Tosia 1981, okano1, Natka9029, m@rtynka, severi, Marynia991, MatyldaG, chloet, Emilianel, czirisz, milagro, kr0pka, kark, nataliad, Angie 232, PetitQa, Anita12, taka_ja, Fruzia85, Marrtusia, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
dziewczyny mysle ze to forum to dobry pomysl. mozna posegregowac wszystko co sie pisze. jakimis dzialami, i jesli ktos chce tam wrocic i cos odnalezc bedzie latwiej. ja ostatnio cos szukalam przewretowalam 50 stron i sie poddalam
mikimol lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:hej ja dziś miałam prenatalne
Z małym wszystko ok ma nerki, żołądek, serduszko ładnie bije 152 przepływy ok , kręgosłup ok i co ważne łożysko jest wyżej i na przedniej ścianie mały wazy 360 gramMimi86 lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Widziałam że był wątek wózków. Że swojego doświadczenia brała bym wózek z super spacerówka a na gondolke nie patrzyła. My też chcieliśmy długa i wygodna i okazało się że livia od 6 miesiaca wolała siedzieć w spacerowce i patrzeć na świat więc gondolka mimo że była jeszcze dobra to poszła w kat
-
Balladyna wrote:Jakoś totalnie straciłam zapał do wchodzenia tutaj, bo jest jeszcze ten czat, dyskusje o jakimś innym forum i nie ogarniam...
Ogólnie lekka zamota wyszła, ja też nie nadążałam w tamtym tygodniu czytać i prawie nic nie pisałam. Mam nadzieję, że ten wątek na forum Belly też będzie, bo ja lubię tutaj przebywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:43
Anita12 lubi tę wiadomość
-
Bo teraz dużo dziewczyn nie wie chyba gdzie ma pisać. Ja głównie pisze tu, tam rzadko. Jakoś tu mi się lepiej pisze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:49
Magdzia88, Anita12, coffee lubią tę wiadomość
-
dziewczyny Peg Perego, ten Book Plus, ładnie wygląda na zdjęciach... widziałam w realu jak dziewczyna jechała nim po nierównym chodniku i powiem tyle... współczuję jej i dziecku. Bobasa chyba nieźle wytelepotało a jej pewnie dłonie zdrętwiały. Plastik jak ch.j, zero amortyzacji i wszystko trzeszczało za 500zł bym go nawet nie kupiła
Dzisiaj zostałam oficjalnie skopana przez moje dziecko. Wczoraj poszalałam ze słodkimi ciastami a dzisiaj fajter obudził się w mojej (prawdopodobnie) córce. To już nie są delikatne puknięcia... Leciaały same półobroty, raz za razem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 20:02
kark, Aarizona, anuschka, Marynia991, m@rtynka, Wonderwall, kr0pka, Magdzia88, okano1, Anita12, jenny88, Marrtusia, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamiar byl taki, ze chat mial byc do prywaty typu zdj czy informacje, ktorych nie chcemy by czytal kazdy przypadkowy czlowiek. Jednak sila rzeczy tocza sie tam dyskusje, bo nie da sie na tym zapanowac, rozmowy same wychodza. Dlatego ciezko to ogarnac i powod czemu chcemy prywatne forum, by miec wszystko w jednym miejscu bez obaw, ze cos nie zostanie wykorzystane przeciwko nam.
-
nick nieaktualnyCriss, gratulacje, teraz już będzie tylko mocniej (gorzej)
Ja mam na odwrót, odkąd jest tamta wiadomośc, to tylko tam siedzę, tu wchodzę raz na 2 dni
Ja też mam śpiocha, najgorzej jest po obiedze, bo normalnie na stojąco usypiam. Ostatnio bawiąc się z synem zasnęłam, obudziłam się, jak mi wciskał auto w nos... A w uchu miałam pionka z gry planszowej córkiAarizona, kr0pka, taka_ja lubią tę wiadomość
-
Crisperss wrote:dziewczyny Peg Perego, ten Book Plus, ładnie wygląda na zdjęciach... widziałam w realu jak dziewczyna jechała nim po nierównym chodniku i powiem tyle... współczuję jej i dziecku. Bobasa chyba nieźle wytelepotało a jej pewnie dłonie zdrętwiały. Plastik jak ch.j, zero amortyzacji i wszystko trzeszczało za 500zł bym go nawet nie kupiła
Dzisiaj zostałam oficjalnie skopana przez moje dziecko. Wczoraj poszalałam ze słodkimi ciastami a dzisiaj fajter obudził się w mojej (prawdopodobnie) córce. To już nie są delikatne puknięcia... Leciaały same półobroty, raz za razem... -
Englein rozumiem, że miejski... może masz ten komfort, że w Twoim mieście są równiótkie chodniki nie wnikam napisałam swoje spostrzeżenie, że nie zawsze wysoka cena idzie z jakością... takim sztywnym wózkiem trudno podjechać pod zwykły krawężnik.
Kark już się boję...
-
Wróciłam od lekarza, powiedział że takie odchylenie w morfologii może być i że jest ok, mam powtórzyć mocz. Tak jak podejrzewałam mam infekcję, więc przez 6 dni będę brać clotrimazol w globułkach a potem zrobić powtórkę moczu..
biło prawidłowo, za 10 dni połówkowemilagro, anuschka, kr0pka, Marynia991, chloet, Anita12, taka_ja, severi, jenny88, Klarcia, Fedra, coffee lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
Crisperss ja ostatnio w sklepie próbowałam wózkiem za 2600 około (sama spacerówka)
wjechać na delikatny podest wielkości krawężnika było to niemożliwe w związku z tym że ktoś mądry wymyślił że z przodu będzie jedno kółko, zaczął się przechylać odjeżdżać, zjeżdżać na rzeź no i dałam mężczyźnie niech spróbuje w końcu silniejszy ale bez zmian -
Co do wózków to za dużo się nie wypowiem, myślałam o adamexe albo Markus(?), ale fajnie że można i poczytać opinie kogoś kto już miał styczność z wózkami i wie na co zwracać uwagę dziś byłam prywatnie na usg bo jednak się zaniepokoiłam tym bólem wczoraj. Okazało się że wszystko super już na 99% dziewczynka, nawet mi gin pokazywał że nic nie ma między udami łożysko na tylnej ścianie, waży już 234g i się aż zdziwiłam że w ciągu 2 tyg przybrała aż 80g, No i wagowo i wielkościowo jest o tydzień większa niż pokazuje termin porodu
Ostatnio męczą mnie troszkę bóle brzucha, takie 'miesiączkowe' a to dziwne bo wcześniej nic takiego nie miałam.m@rtynka, kark, Anita12, kr0pka, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość