MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do ruchow to ja jescze tez nie czuje a leci juz 18 tydzien. i jakos sie tym niemartwie:) to moja pierwsza ciaza.
raz czy dwa mialam takie krotkie smyrniecia.
Ale patrzac co ta moja dziecina robi w brzuchu to jak zacznie mnie tak kopac to bedzie ciekawie:) -
Klarcia wrote:A ja wczoraj wieczorem przeglądałam z mężem wózki i tak przypadkiem napomknęłam, że moja firma wypuściła jakiś czas temu na rynek wózek dziecięcy sygnowany marką VW GTI. No i jak mój mąż wczoraj go zobaczył, to stwierdził że taki chce. Więc moje Anexy i Adamexy chyba odpadną i będę woziła małego w wózku Volkswagen...
Tak wygląda:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3211e172e41d.jpg
ładny:)
A dla dziewczynek jakas wersja jest?/
-
https://www.google.pl/search?q=camarelo+avenger&newwindow=1&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj6gb_e3-HPAhUBIJoKHQURDKsQ_AUICCgB&biw=1247&bih=602#imgrc=2bxfbIfgQtxC7M%3A
tutaj jets ten co mi sie podobakr0pka lubi tę wiadomość
-
Klarcia wrote:A ja wczoraj wieczorem przeglądałam z mężem wózki i tak przypadkiem napomknęłam, że moja firma wypuściła jakiś czas temu na rynek wózek dziecięcy sygnowany marką VW GTI. No i jak mój mąż wczoraj go zobaczył, to stwierdził że taki chce. Więc moje Anexy i Adamexy chyba odpadną i będę woziła małego w wózku Volkswagen...
Tak wygląda:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3211e172e41d.jpg
Piękny
Widziałam ze kosztuje cos okolo 4600 a Ty pewnie masz jakies znizki ?Karolina12345 -
Karolina12345 wrote:Piękny
Widziałam ze kosztuje cos okolo 4600 a Ty pewnie masz jakies znizki ?
Tak kosztuje normalnie 4669, ale ja go mogę kupić za 3000.
W normalnej cenie na pewno bym go nie kupiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 14:06
-
Tak myslalam
3000 to jest super cena, nawet bym sie nie zastanawiała
Musze mezowi pokazac, mysle ze tez go urzeknie a jego kolega/sasiad jest dyretkorek w vwWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 14:15
Klarcia lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
Natka9029 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f7acc93428c.jpg
o i wkocu sie nauczylam
to ten ktory mi sie podoba
A co to za firma i model ?
Mi sie wlasnie na fb wyswietlil wozek Anex Sport i wyglada fajnie, opinie tez ma ok ale nie znam opini z pierwszej reki ani nie widzialam go na zywoAnita12 lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
Karolina12345 wrote:A co to za firma i model ?
Mi sie wlasnie na fb wyswietlil wozek Anex Sport i wyglada fajnie, opinie tez ma ok ale nie znam opini z pierwszej reki ani nie widzialam go na zywo
Widzialam anexa sport na zywo... Nawer mu fotke pstryknelam. LadnyAle obok stal Anex cross boooski!! Taki mega zgrabny mi sie wydawal. Ale drogi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 14:32
Karolina12345 lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Ja bym chciała z czarnym stelażem, biały wydaje się być pało praktyczny. Chciałabym by spód gondoli również był czarny. W przyszłym tygodniu jadę z mężem pooglądać wózki bo tak w ciemno z neta nie ma co brać, na żywo trzeba zobaczyć koniecznie.
Dziś zrobiłam ketchup z cukinii, robiłam go pierwszy raz i wyszedł pysznyAnita12, Klarcia, kr0pka, taka_ja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Karolina12345 wrote:A co to za firma i model ?
Mi sie wlasnie na fb wyswietlil wozek Anex Sport i wyglada fajnie, opinie tez ma ok ale nie znam opini z pierwszej reki ani nie widzialam go na zywo
https://davidkovamama.wordpress.com/2015/11/06/anex-sport/
Ale u mnie wszystkie znaki wskazują, że to będzie jednak Volkswagen. -
nick nieaktualnyCzarnuszka wrote:Ja bym chciała z czarnym stelażem, biały wydaje się być pało praktyczny. Chciałabym by spód gondoli również był czarny. W przyszłym tygodniu jadę z mężem pooglądać wózki bo tak w ciemno z neta nie ma co brać, na żywo trzeba zobaczyć koniecznie.
Dziś zrobiłam ketchup z cukinii, robiłam go pierwszy raz i wyszedł pyszny -
misia_ wrote:Natka fajny coś w moim typie tylko w ciemniejszych kolorach
Dziewczyny to Camarello avenger
. polska firma . cena od 1500 do 1700 za 2 w1 podobne sa do adamexow ale sa lzejsze, niema ich tak duzo;) bo umnie co drugi w miescie to adamex
rozne kolorystycznie sa: dla chlopca piekny jest granatowo bialy;)
-
nick nieaktualnyNatka fajny a jaka cena Twojego upatrzonego
w zyciu by mnie stac nie było chyba na wozek ponad 4000 ale tez piekny jest ten ciemny vw no super i czarny tak jak lubie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 15:20
Klarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vaina wrote:Co do staników to jakiś czas temu interesowałyśmy się mocno z koleżanką. I jeżeli chodzi o obwód pod biustem to nalezy się zmierzyć bardzo ciasno i zaokrąglić w dół to pełnych piatek, a potem jeszcze odiąć od tego 5 i jest obwód pod biusutem. Czyli np. jak ktoś ma tak jak ja 77, to powinien kupować 70. I serio-dużo lepiej się mi nosi 70 niż jak kiedyś 75. A miseczkę to najlepeij pochylic się do przodu i zmierzyć w zwisie biust, tak żeby nie ucziskać nigdzie.
Ja po zmianie z 75B wskoczyłam na 70 D(generalnie, bo czasem to się rózni w zależności od firmy)
-
Powiem wam tak ze cenowo niektore to placi sie tylko za marke. czyli jak wszedzie ubrania buty itd.
Ten wozek znalazlam ze nawet gdzieniegdzie od 1400zl mozna kupic.
Nam moi rodzice obiecali ze kupia wozek i dali nam granice do 3000tys.zl ze do tylu moge sobie wybrac. wzielam moja mame do sklepu kazalam jej pogogladc na zadnym nie widziala ceny patrzac na kolka, prowadzenie itd, wybrala wozek wlasnie ten co jajak jej powiedzialam ile kostzuje to az sie zdziwila. pozniej pokazalam jej wozki powyzej 2000 i 3000 tys. to sie smiala ze dziecka by wto niewsadzila, ze takie dziwne ksztalty, ciezkie i wogole brzydkie;)
okano1, severi, Fedra lubią tę wiadomość