MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fruzia85 wrote:Mimi a ile Szymus waży? Pytam bo jesteśmy w podobnym czasie,miałyśmy blisko transfer,a ja mam w piątek polowkowe.
Fruzia85, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
taka_ja wrote:Wstawac! Nie spac!!
Milego dzionka
Mi mąż kazał spaćale nie bata, nie usnę już, pora się zwlec z wyra i jakoś ten dzień zaplanować, mam nadzieję, że nie prześpię połowy jak wczoraj
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja trochę mało obecna ostatnio bo ciągle zajęta. Od kiedy dowiedziałam się jaka płeć to zajęłam się organizowaniem rzeczy po livce, kupuje od dziewczyn używane albo się wymieniam i ogólnie już planuje jak urządzić pokoik. Myślałam że będzie tego mniej bo mam już 1 dziecko ale moja lista rzeczy które trzeba kupić nie na końca.
Dzisiaj poczułam czkawke małego, on w ogóle kopie tak mocno jak livia w 30tyg! Jego nóżki są juz bardzo wysoko bo mi zebra okopuje, szok! On chyba nigdy nie spi
Chciałam zajrzeć na nasza listę i nie widzę nic ba 40 str. Coś się zmieniło?Fedra lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Hej
Ja trochę mało obecna ostatnio bo ciągle zajęta. Od kiedy dowiedziałam się jaka płeć to zajęłam się organizowaniem rzeczy po livce, kupuje od dziewczyn używane albo się wymieniam i ogólnie już planuje jak urządzić pokoik. Myślałam że będzie tego mniej bo mam już 1 dziecko ale moja lista rzeczy które trzeba kupić nie na końca.
Dzisiaj poczułam czkawke małego, on w ogóle kopie tak mocno jak livia w 30tyg! Jego nóżki są juz bardzo wysoko bo mi zebra okopuje, szok! On chyba nigdy nie spi
Chciałam zajrzeć na nasza listę i nie widzę nic ba 40 str. Coś się zmieniło?Nelus lubi tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Kropka ten kocyk minky kupowałaś w pepco? Za ile?
A tak to witam jeszcze z łóżka.
Ciężko Was nadrobić, nie nadążam z czytaniem Waszych postów
Tak, w Pepco, za 25 zlewa81 lubi tę wiadomość
-
Marynia991 wrote:Ten kocyk z pepco jest za 25 zl. Tez go mam
Jejku mam nadzieje ze na nastepnej wizycie tez sie dowiem płci na 100% i juz organizowac sobie powoli a narazie w miejscu stoje bo ile mozna kupowac w netralnym kolorze? ☺
Znam ten ból. Co szłam do sklepu to marzyłam żeby już wiedziec ... aż w końcu dzień przed polowkowym zaszalalam z niebieskim. Takie mnie przeczucie wzięło hehe zaraz też poznasz płećMarynia991 lubi tę wiadomość
-
Jak ja uwielbiam tego swojego sępa.. robię sobie omlet, leży w wyrku.. ale wystarczylo, że odsunęłam krzesło od stołu a tu już tuptuptup paaaańcia podziel się
Englein, Anita12, taka_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na połówkowym potwierdzę płeć i wtedy kupuję masowo ciuszki. Czyki listopad będzie zakupowy
Chyba 5 miesiąc zaczynamMam mega lenia a trzeba do pracy ruszyć. Ciężko mi się zebrać.
W pierwszej ciąży kordynację ruchową miałam większą. Teraz jestem jak ta zabawka bańka wstańkaAnita12, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, maz do pracy a ja umylam wlosy i z powrotem do lozka z tabletem. Na 12,30 mam scan. Ale ide spokojnie, bo wazniejszy dla mnie mnie byl ten piatkowy w Polsce.
Moj Synus ma 312g i tetno 140. Jak czytam, to te normy dla wagi w tym okresie to generalnie ok. 300g. Lozysko mam na przedniej scianie plus moje kilogramy i pewnie dlatego jak na razie ruchy cźuje czasem, i to lezac, kiedy przykladam dlonie do brzucha.
Az ciekawe jaka wage podadza mi dzisiaj
piszecie o kocykach minky z pepco...nie widzialam, chyba poprosze mame zeby zaszla do jakiegos innego Pepco. A jak z ich jakoscia?
Nelus, czy widzialas Kochana moje pytanie o Peg Perego? Mialas book s pop up? Bo chyba zachorowalam na niego. A jeszcze jak przeczytalam o nowej serii 2017r i dodatkowych duzych kolach na przod z inna oska...dobra, juz Was nie mecze o PP ale nie daje mi spokoju od soboty
severi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:Znam ten ból. Co szłam do sklepu to marzyłam żeby już wiedziec ... aż w końcu dzień przed polowkowym zaszalalam z niebieskim. Takie mnie przeczucie wzięło hehe zaraz też poznasz płeć
-
Englein wrote:Dzien dobry, maz do pracy a ja umylam wlosy i z powrotem do lozka z tabletem. Na 12,30 mam scan. Ale ide spokojnie, bo wazniejszy dla mnie mnie byl ten piatkowy w Polsce.
Moj Synus ma 312g i tetno 140. Jak czytam, to te normy dla wagi w tym okresie to generalnie ok. 300g. Lozysko mam na przedniej scianie plus moje kilogramy i pewnie dlatego jak na razie ruchy cźuje czasem, i to lezac, kiedy przykladam dlonie do brzucha.
Az ciekawe jaka wage podadza mi dzisiaj
piszecie o kocykach minky z pepco...nie widzialam, chyba poprosze mame zeby zaszla do jakiegos innego Pepco. A jak z ich jakoscia?
Nelus, czy widzialas Kochana moje pytanie o Peg Perego? Mialas book s pop up? Bo chyba zachorowalam na niego. A jeszcze jak przeczytalam o nowej serii 2017r i dodatkowych duzych kolach na przod z inna oska...dobra, juz Was nie mecze o PP ale nie daje mi spokoju od soboty
-
Ten wózek recaro citylife jest bombowe bo składa się razem ze spacerówką. I jest nawet mały po złożeniu.
Ja oglądałam również wózek chico urban, w którym z gondoli robi się spacerówkę.
Ciekawe tylko czy da się mieć inne koła w wózkach. Zależy mi na pompowanych bo taki jest dużo lepszy z moich doświadczeń.
-
Hej kochane
Nataliad widzę że mamy ten sam gust co do wózków. U mnie też na razie na tapecie Joolz, patrzyłam też wcześniej casetto ale ma małe koła i te żywe kolory po czasie mogą się znudzić.
Co do kocyka minky ja jeszcze nie kupilam, ale się rozglądam. Ostatnio zamówiłam misia na chrzciny u takiej pani i uszyla super,a szyje też kocyki wiec chyba u niej zamowie. Firma nazywa się Pluszanki,któraś dziewczyna z forum polecala już ja wcześniej.nataliad lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualnyWitajcie co do wózków to ja zabardzo się nie wypowiadam bo tak szczerze no nie mam pojęcia o tych markach mi tam wszystko jedno aby był dosyć masywny dał radę na polach wertepach i auto mam duże więc luzik każdy wejdzie;) ja was podziwiam ja tak o samochodach mogłabym pisać ale akurat o wózkach to nie mam pojęcia;)) ja zawsze dostawałam po szwagierce wszystko teraz planuje trochę sama kupować trochę po chłopcach moich trzymam nawet jakby była kobitka co okaże się na usg dopiero to i tak neutralnie bym ubierala. U mnie dziś pogoda paskudna dzieci wyjątkowo jeszcze śpią
pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 08:31