MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliad wrote:Hej. Powiem Wam że po prawie 2 tygodniowej przerwie spowodowanej chorobą nie chciało mi się dzisiaj wstać młodej zresztą też.
Milagro mam takie same odczucia co do wózka Cosatto. Kółka małe, to bardziej typowy wózek miejski. Tak jak chicco Urban o którym była tutaj dziś mowa. Podobał mi sie, ale brak amortyzacji do mnie nie przemawia. Przy gondoli jednak chociaż słaba ale powinna być moim zdaniem.
Biorę się do zamawiania z apteki gemini. Jak któraś z Was odpowie jako suplement brała z żurawiny to też będę wdzięczna. Sok ma krótką przydatność po otwarciu i nie jestem w stanie sama go wypić w ciągu 7 dni
A później muszę się wziąć za sprzątanie. Mój luby robił wczoraj wieczorem dżem z dyni a mi zostało sprzątanie
nataliad lubi tę wiadomość
-
Ja wcześniej brałam magb6 czy jakoś tak a teraz wysłałam męża do apteki jak mi się skończył i pani mu doradziła dla mnie właśnie ten chela mag B6. I pamiętajcie dziewczyny ze dla kobiet w ciąży dawka magnezu dzienna to ok 350 g także trzeba trochę tego łykać żeby poczuć efekt
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj miałam niezły ubaw. Dzień wcześniej umówiłyśmy się z koleżanką, że się spotkamy rano o 10. Więc wczoraj czekałam na koleżankę z ciastem, już po 10tej a koleżanki nie ma. Napisałam smsa do niej gdzie jest, a ona odpisała, że już jest. Zrozumiałam, że jest już na moim osiedlu i idzie do mnie. Czekałam, czekałam i nic. Odpisała mi, że nie wie czy jej sms doszedł do mnie, ale już jest w domu. Okazało się, że ona też czekała na mnie z ciastem, bo myślała, że ja do niej wpadnę . Nie pamiętałam, że jak ostatnio się widziałyśmy, to widzimy się u niej . I w końcu do niej pojechałam i umówiłyśmy się, że następnym razem konkretnie piszemy gdzie się spotykamy .
Wcześniej brałam magnez z B6 a teraz witaminy prenatalne, w składzie jest magnez - mama dhaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 10:12
MatyldaG, taka_ja, Klarcia, Marynia991, wolfik25, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnuszka wrote:Ktoś tu pisał, że bodajże żuravit.
Dziewczyny, które bierzecie magnez - jaki stosujecie? Chyba i ja muszę kupić sobie na ten twardniejący brzuch.
Bez tlenkow chlorkow czy węglanów -
Popieram Magdzia88 odnośnie magnezu. Cytrynian i mleczan są biozgodne więc związki magnezu będą w większej ilości wchłaniać się do organizmu. Wszystko co jest bliżej natury co kojarzy nam się z czymś domowym np. cytrynian, mleczan będzie lepsze dla organizmu niż bardzo syntetyczne związki.
Magdzia88, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Laski co do żurawiny to kupcie sobie na próbę na allegro male opakowanie liofilizowanej, jest meeega kwaśna i nie ma żadnych dodatkow. Fakt - jest droga jak wszystko co liofilizowane. Ja na probe wzięlam opakowanie 20g i powiem Wam, ze mimo ceny zamierzam po wyplacie kupić opakowanie 200g bo suszona mi średnio podchodzi
Co do magnezu ppczytajcie sobie o chlorku magnezu i oliwie magnezowej, może to bylby dobry sposob na Wasze niedobory
http://www.herbiness.com/olej-magnezowy/
http://www.herbiness.com/krem-magnezowy/
-
Balladyna spokojnie ja wczoraj miałam tyle śluzu że myślałam że to wody... więc biegiem do łazienki i strach, ale czytałam, że to normalne że w jeden dzień więcej jest tego śluzu w inny mniej gorzej gdyby w ogóle nie było albo kolor/konsystencja się zmieniła.
A co do tych kłuć w szyjce to u mnie też się to uczucie często pojawia i to tez normalny objaw choć przyznam że bardzo nieprzyjemny, już wolałam jak ciągnęło po bokach ale nie przeskoczy tego trzeba wytrzymać, no chyba że u się to nasili i nie będzie chciało przestać to wtedy chyba jest powód żeby udać się na IP -
Ale wspomnij o tych kluciach gin..ja tydz temu z tym u lekarza bylam....jeden nastraszyl mnie krotka szyjka....ale drugi rozwial ale okazalo sie ze lozysko mam nisko i mam sie oszczedzac...
Aaaa i moj na te klucia kazal magnez nospe i przez 2 dni 3x1 wapno picWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 10:07
-
Też mi się czasem zdarzalo, że mnie kłulo a co do śluzu to dzis na spacerze z psem o malo na zawał nie zeszłam bo zaczęlo się ze mnie lac jakby ktoś odkrecił jakoś kranik, normalnie aż spanikowałam, wiec jak widac to chyba normalne
-
chloet wrote:oo, ja też mam jutro połówkowe. Na którą godzinę masz wizytę? Ja dopiero po południu: 15.30
Powodzenia
Ja mam na 16:00
Tobie też życzę powodzenia Po wizytach zdamy relacje
Dzięki bardzo dziewczyny za odpowiedzi dotyczące tego magnezu, muszę koniecznie kupić bo codziennie mi twardnieje brzuch, szczególnie po jedzeniu.chloet, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Mamuśka level2 wrote:
Fajne wlasnie chcialam sie wtedy zarejestrowac ale nie widzialam gdzie toMagdzia88 lubi tę wiadomość
-
Balladyna wrote:Was też czasem kuje szyjka macicy. Ostatnio kilka minut miałam bardzo silne kucia, potem mnóóóstwo śluzu a potem już cisza. Sorry za opis, ale trochę spanikowałam.