MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziecka w ogóle jeszcze nie czuję. Ta szyjka to mnie raz zakuła, potem duużo tego śluzu i cisza. A to była przedwczoraj. Ale teraz ciągle w tym stanie przedzawałowym jak wtedy jak miałam krawawieniaMisia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
nick nieaktualny
-
milagro wrote:Ja biorę Magne B6. Największą dawkę magnezu ma chyba Magnezin, ale mi po nim było niedobrze.
Magnezin ma niby dużo tego magnezu ale się najmniej wchłania bo jest na weglanie.. Dodatkowo może powodować biegunki bo wiąże wodę w jelitach.. Więc to nie jest najlepszy wybór. Warto zwracać uwagę czy pisze ile jest jonów magnezu, bo jak pisze ze preparat ma np. 200 mg magnezu bez określenia jonów to wchlanialnosc może być mała. Dlatego ważne są te jonyMatyldaG, taka_ja, milagro lubią tę wiadomość
-
misia ma racje dlatego tak jak piszecie w aptece trzeba sie upomniec zeby byl przede wszystkim dobrze wchłanialny
-
Balladyna wrote:Ja dziecka w ogóle jeszcze nie czuję. Ta szyjka to mnie raz zakuła, potem duużo tego śluzu i cisza. A to była przedwczoraj. Ale teraz ciągle w tym stanie przedzawałowym jak wtedy jak miałam krawawienia
-
MatyldaG wrote:Balladyna rozumiem Twojego schiza... nawet wczoraj pisalam ze cos sobie wkrecilam ostatnio z tą szyjka, ale to chyba bardziej moja chora wyobraznia. Napewno z naszymi szyjkami wszystko ok! a kiedy masz kolejna wizyte zeby zapytac?
7 listopada
Nie miałam jeszcze nigdy badanej szyjkiMisia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Witam wszystkie marcowe mamusie
Nazywam się Karolina jestem z Warszawy to moja pierwsza ciąża, udało się praktycznie za pierwszym razem, prawdopodobnie w noc poślubną jestem bardzo szczęśliwa..mam nadzieje, że z wami będzie mi raźniej przejść przez resztę etapów ciąży.
Pozdrawiam.Magdzia88, okano1, kr0pka, Angie 232, Mamuśka level2, Anita12, milagro, Klarcia, jenny88, wolfik25, severi, Fedra, Fruzia85 lubią tę wiadomość
miały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
Balladyna wrote:7 listopada
Nie miałam jeszcze nigdy badanej szyjkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 10:31
-
Balladyna wrote:7 listopada
Nie miałam jeszcze nigdy badanej szyjki
Ten ginek co mi sprawdza szyjke to tez mam u niego 7go listopada wizyte, bo ten drugi to mi jeszcze nie sprawdzal nigdy ale musze mu sie upomniec na kazdej wizycie dla wlasnego swietego spokoju. -
U mnie klucia w szyjce zwiastuja zawsze to samo. . Zapalenie czyli Infekcje ;/ to jest moja zmora miałam już 3 razy a co najlepsze raz miałam ze swedzawka od zewnątrz, a dwa razy same klucia i aż lekarz był zdziwiony bo żadnych uplawow, swedzeń,ani nic i dopiero jak spr paskiem to wyszło że jest pH zaburzone.. Ale mnie to jak zaczyna kluc to się tak rozkręca z dnia na dzień że nie idzie wytrzymać... Az mnie w pół zginalo ;/ dopiero idę po globulki i przechodzi.. Ciekawe na jak długo tym razem.. Przed ciąża nawet nie wiedziałam co to infekcja, a teraz takie jaja
-
nick nieaktualnychloet wrote:oo, ja też mam jutro połówkowe. Na którą godzinę masz wizytę? Ja dopiero po południu: 15.30
PowodzeniaMagdzia88, MatyldaG, Klarcia, Anita12, chloet, severi, m@rtynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:To teraz powiedz o objawach i pytaj jak wyglada twoja szyjka. Juz na tym etapie lekarz sam powinien ja zmierzyc. Ja mialam tak caly bozy tydzien i doszedl bol plecow...i odrazu mowil zeby szyjke sprawdzic...ale bogu dzieki mnie nastraszyl bo 2 lekarz powiedzial ze jest ok
coffee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny