MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czirisz wrote:No u dziewczyn narazie sie sprawdziło
Magdzia, Matylda, natalia i serveri ogórki też na chłopaków hihihihihihi
Za to odrzuca mnie od miesa -
Ja to 56 cm i to max
Bianka ważyła 2980 i 55 cm i były sporo zaduze , ja urodzilam sie rowno 3 kg i moj maz jakos 3100 wiec jak same widzicie po moim brzuchu nie ma co tu sie 4 kg cudu spodziewać Mysle ze 3-3200 kg to bedzie wszystko:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 22:42
chloet lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
Chloet 56 i 62. Ale 56 niezbyt dużo. Trochę dostałam używanych. W niedzielę kupiłam zestaw z h&m na 56 na wyjście ze szpitala. Zapomniałam pokazać. Jutro wrzucę
Co do śledzi i ogórków to u mnie też się sprawdziło. Słodycze mnie odrzucaly. Teraz zaczynam jeść powoli słodkie. Głównie jakieś ciasta własnego wypieku i córce podebralam dziś kilka cukierków nimm2 od dziecka mam słabość do żółtych
Któraś z Was pisała o Szycikowo Hand Made. Według mojego wstępnego rozenania Pani robi śliczne rzeczy i cenowo chyba najkorzystniej. Wklejam ceny jakie mi wysłała za rzeczy które mnie interesują do łóżeczka taki właśnie komplet mi się marzy.
Kocyk 100×75 + płaska podusia 69zl
Ochraniacz na szczebelki 160x30 50zl
Rożek 75x75 59zl
Organizer z kilkoma małymi kieszeniami lub z jedną dużą ala torba 60x50 39zl
chloet, kr0pka, fantasmagoriia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Takie coś siostra wybrała dla braciszka na wyjście do domku Myślę ze na to kombinezon i będzie dobrze. Kombinezonow mam kilka więc jak będzie zimno to zimowy a jak aura będzie sprzyjała to wiosenny. Do tego na przejście do auta można przykryć kocykiem. Czapkę mam taką ala miś jednak mam zamiar kupić jeszcze jedną trochę cieńszą
Marynia991, Karolina12345, Wonderwall, taka_ja, milagro, m@rtynka, Czarnuszka, Englein, kr0pka, okano1, severi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Karolina12345 wrote:Matylda bardzo oryginalnie, malo spotykane Moje dwie klietnki maja jak dla mnie ładne imiona dla córek tez własnie mało spotykane: Jasmina i Marika
Karolina12345 lubi tę wiadomość
-
nataliad wrote:Takie coś siostra wybrała dla braciszka na wyjście do domku Myślę ze na to kombinezon i będzie dobrze. Kombinezonow mam kilka więc jak będzie zimno to zimowy a jak aura będzie sprzyjała to wiosenny. Do tego na przejście do auta można przykryć kocykiem. Czapkę mam taką ala miś jednak mam zamiar kupić jeszcze jedną trochę cieńszą
O jaki fajny komplecik podoba mi się bardzo
Ja już się nie mogę doczekać zakupów, narazie to moja mama znosi torby ubranek do domu mam od rozmiaru 46 poczynając od śpiochów, bodziakow itp do kombinezonow w rozmiarze 80 oszalała -
Dzisiaj odkryłam Ameryke czyli karuzele na pilota haha niby tak dawno w tamtej ciazy nie bylam ale takich rzeczy wtedy nie bylo. Były oczywiscie na baterie ktore jakis tam czas grały ale trzeba bylo podejsc i wlaczyc a teraz pik i juz jak tv, wystrczy drzwi otowrzyc, nawet nie trzeba wchodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 23:25
Karolina12345 -
Na poczatku ciazy bylam glodna wieczorami tzn tak jak jadłam mniej wiecej ostatni posilek czyli 20:30-21:00 a teraz cos mi sie poprzestawialo i jem do tej 17:30 jakos a pozniej to na sile w siebie wciskam kolacje ogolnie nigdy nie mialam prblemu z jedzeniem co 3 h i bylam glodna o porze ktorej powinnam a teraz chyba nie czuje glodu przez wieksze dziecko w brzuchu bo inaczej nie umiem tego wytlumaczyc. Dzisiaj o 22 wcisnelam serek wiejski bo o tej wrocilam akurat z pracyKarolina12345