MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No nareszcie nadrobilam. Ja dzisiaj miałam dzień pełen zakupów. Stwierdziliśmy z mężem ze zbieramy się do sklepu i jedziemy kupić rzeczy dla dziecka i tym sposobem mam już:
-łóżeczko
-pościel bez ochraniacza i pościel z ochraniaczem
- 6 szt body
- wanienka
- kocyk
- otulacz
- smoczki
- butelkę na herbatkę szklana
- łańcuszek do smoczka
- dwa prześcieradełka z gumka
- skarpeteczki
- dwa ręczniki z kapturkiem
- szczotkę do mycia butelki
I chyba tyle więcej nie pamiętam. Zaraz wstawie zdjeciaseveri, Anita12, MatyldaG, Magdzia88, m@rtynka, milagro, okano1, Marynia991, anuschka, Natka9029, kr0pka, nataliad, taka_ja, jenny88, Mamuśka level2, Paolina91, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Englein wrote:Ja lubie ale jakos mnie nie ciagnie.
chyba, zebym miala pod reka teraz sledzie z grzybami mojej mamy...oj to chetnie...
ja to w ogóle uwielbiam ryby, w każdej postaci jakoś tak mnie od małego nauczyli, bo w domu zawsze się dużo tego jadło
nawet jadłam te zwykłe matiasy solone , ale teraz się ograniczam bo za dużo soli.. i te szprotki wędzone z łebkamioczywiście łebki i ogonki odrywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 20:54
-
A otulacz taki tylko ze w ptaszki z motherhood w toys r us
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9846d6ca4881.jpg
Łóżeczko takie, tylko stoi schowane w kartonie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a42ac780d5ee.jpgMatyldaG, Marrtusia, anuschka, severi, taka_ja, Anita12, Fedra lubią tę wiadomość
-
unbelmished wrote:No nareszcie nadrobilam. Ja dzisiaj miałam dzień pełen zakupów. Stwierdziliśmy z mężem ze zbieramy się do sklepu i jedziemy kupić rzeczy dla dziecka i tym sposobem mam już:
-łóżeczko
-pościel bez ochraniacza i pościel z ochraniaczem
- 6 szt body
- wanienka
- kocyk
- otulacz
- smoczki
- butelkę na herbatkę szklana
- łańcuszek do smoczka
- dwa prześcieradełka z gumka
- skarpeteczki
- dwa ręczniki z kapturkiem
- szczotkę do mycia butelki
I chyba tyle więcej nie pamiętam. Zaraz wstawie zdjecia
ale zaszalałaś , super
-
fajne łóżeczko tez planuje podobne tylko całe białe i z szufladą , bo narazie mamy mało miejsca i każdy schowek na pierdółki się przyda
już też nie mogę się doczekać , naszczęście za tydzień połówkowe i jak poznamy płeć zaczynamy zakupowe szaleństwo
-
nick nieaktualnyblekitna wrote:A dla mnie imię Bożenka to imię wspaniałej kobiety, która każdemu pomaga, z którą pracowalam nad pracą magisterską teraz doktorską. Jakby wokół mnie było więcej takich wspaniałych ludzi jak ona świat byłby piękny
My też dla dziewczynki łatwiej niż dla chłopca i podobnie jak Czarnuszka czekamy na poznanie płci - wtedy bedziemy kombinować.
Karmienie piersią? Też planuje rok, boję się być uwiązana i tylko jednym wielkim cycem dla dziecka
Śledzie na chłopaków
my bylismy ostatnio na bazarku i zapachniało mi kapustą kiszoną, to mówię do meża żeby poprosił jeszcze o troszeczkę dla mnie. On od razu banan na twarzy i mówi - na chłopaka, jedz jedz, dużo Ci kupiętaka_ja, Czarnuszka, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
czirisz wrote:
Śledzie na chłopaków
my bylismy ostatnio na bazarku i zapachniało mi kapustą kiszoną, to mówię do meża żeby poprosił jeszcze o troszeczkę dla mnie. On od razu banan na twarzy i mówi - na chłopaka, jedz jedz, dużo Ci kupię
zobaczymy czy się sprawdzi -
nick nieaktualny
-
czirisz wrote:No u dziewczyn narazie sie sprawdziło
Magdzia, Matylda, natalia i serveri ogórki też na chłopakówhihihihihihi
-
Ja też dopiero doczytalam i zaglądam na chwilkę,bo zasypiam.
Co do śledzi to uwielbiam,do tego ogórki kiszone,papryka konserwowa i pomidorówka.
Z imieniem dla Chłopca jest ciężko a decyzja ważna,na tą chwilę Dominik,ale jeszcze nie jestem przekonana