MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A co do rozmiarów tych osłonek to są dwa rozmiary 1 i 2 w zależności od wielkości brodawek dlatego jak ktoś tak jak ja miał płasko to oczywiście rozmiar 1, ale akurat z tej firmy był rozmiar uniwersalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 19:26
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Severi dodatkowe - bylam tylko po zwolnienie ale oczywiście nie wytrzymałam żeby nie podpatrzec czy wszystko Ok normalna wizyta 26.10 a polowkowe na 9.11
-
Mamuśka level2 wrote:
Czytalam,ze sa dzieci którym lepiej idzie ssanie piersi przez oslonki niz bez nich. -
O matko Was nadrobić po całym dniu to trzeba godzinę czytać
Co do karmienia mam takie samo zdanie jak anushka. Chciałabym rodzić naturalni i karmić piersią ale jak nie będzie mi dane to nic na siłę.
Czapeczka kupiłam już dla swojej niuni taka cienka swterkowa. To był mój pierwszy zakup dla niej zaraz po prenatalnych.
Co do imion każdy ma inny gust i zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie pasowało. Ja mam bardzo dobrego kolegę który w liceum zmienił sobie imię- nazywał się Milorad a zmienił na Paweł. Wszyscy się przyzwyczaili ale niektórzy do tej pory mówią na niego Miły
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Mamuśka level2 wrote:Bianka i Milan bardzo ładne imiona szczególnie Milan. I nie widzę powodu dla którego miał by ktoś krytykować.
A ja widzę powód : bo ludzie krytykują wszystko karmisz piersią - jesteś uwiązana, powyzej roku to juz w ogole patologia. Karmisz mm? wyrodna matka. Spisz z dzieckiem? przyzwyczaisz je i odsuniesz sie od meza, spi samo? wyrodna matka zostawiła dziecko takie biedne same imiona tez skrytykuja, najlepiej kazdy wybral by nam imie dla dziecka, chociaz to nie ich dziecko zamiast zajmować się swoimi to się wpierdalają w czyjś brzuch, potem w wychowanie. Idzie się przyzwyczaić po roku czy dwóchMatyldaG, okano1, kr0pka, Fruzia85, jenny88, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wonderwall wrote:Dziewczyny jecie śledzie w ciąży?
kr0pka, taka_ja, Klarcia, coffee lubią tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:My też mamy problem z męskim imieniem. I puki co ostatecznie wybierzemy coś jak już n 100% poznamy płeć.
jakoś dla dziewczynki szybciej można znaleźć .. u mnie chyba dla chłopaka zostanie ten Wiktor bo nic innego mi się zbytnio nie podoba, nie chce tez dziecka krzywdzić jakimś imieniem którego później się będzie wstydziło albo zachce mu się zmieniać -
nick nieaktualny
-
misia_ wrote:nie jemy.. wpierdzielamy ;p
chyba, zebym miala pod reka teraz sledzie z grzybami mojej mamy...oj to chetnie...