MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie jestem sama a wstałam o 11.00 .. ja się za późno kładę bo po północy, potem wstaję często na siku i jestem taka nie do końca..
Matylda, dla mnie ten tydz też jakiś śpiący, gdyby nie zakupy to już bym się pakowała pod koc
krOpka: bobas da znać, kiedy mu będzie za głośno u mnie wczoraj jeszcze z 2-3 godz szalała po tym kinie, więc kurde aż strach na przyszłośćSzczęśliwa mama Zuzi -
Angie ja już dziś miałam też drzemkę jedna więc to chyba taki dzień.
Kurczę ja mam wesele za tydzień, a tam na pewno będzie głośno. Może się Tosia nie zdenerwuje za bardzoAngie 232 lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Angie 232 wrote:To nie jestem sama a wstałam o 11.00 .. ja się za późno kładę bo po północy, potem wstaję często na siku i jestem taka nie do końca..
Matylda, dla mnie ten tydz też jakiś śpiący, gdyby nie zakupy to już bym się pakowała pod koc
krOpka: bobas da znać, kiedy mu będzie za głośno u mnie wczoraj jeszcze z 2-3 godz szalała po tym kinie, więc kurde aż strach na przyszłość
A najlepsze jest to ze jak sie tylko ululam to czuje akrobacje u mnie w brzuchu. -
Musze sobie ta moja prace jakoś tak poukładać żeby nie chodzić jak zombie ale rano mi się nie chce a po południu tym bardziej mi się nie chce. Po świętach chciałam bardziej odpuścić robić coś tylko z domu i jak się wyspie ale nie wiem czy tyle wytrzymam juz mi się ciężko robi z brzuszkiem
-
Co do pracy to zamierzam pracowac do samego konca ale u mnie to inaczej wyglada Jezeli chodzi o spanie to spie nadal na brzuchu i rozciaganie na zajeciach tez czesto robie na brzuchu i nie czuje jakiegos dyskomfortu.
Córke myłam w Oilatum, pozniej uzywalam Oliwke i do tyłka tylko i wyłacznie Bepanten masc bo wszystkie linomagi, sudokremy itp ja uczulałyKarolina12345 -
Jejku, a co by to było gdybym szła do pracy- masakra!
Milagro- na weselu o dziwo była spokojna, tylko jak podjadłam to mnie stuknęła (chyba na znak że dobre!) ale ja też tylko trochę potańczyłam i resztę spędziłam towarzysko.
A mam podobnie jak Matylda, że jak się tylko już ułożę do spania to mała Zuzia sobie tańce urządza, no ale wczoraj to już przesadziła
Anuschka ja też zaraz znów się przebieram i idę się przespać znów bo chyba nie wytrzymam a mam dziś gości..
Byłam właśnie w sklepie i była promocja na mentosy, skitelsy i colę, wczoraj P kupił mi dłuuugą czekoladę oreo (której połowy już nie ma a ja nie zjadłam ani kawałka!) i powiem Wam, że strasznie się dziwię, bo ja nie znosiłam do tej pory słodyczy tylko kwasotę... oby to było na potwierdzenie dziewczynki za tydzień!!!Szczęśliwa mama Zuzi -
nick nieaktualnyJa juz po wizycie, ale jakaś niepocieszona jestem, bo było bez usg i nic nie widziałam ani nie słyszałam :p a lekarz powiedział tu Ok tam Ok dobrze, dobrze.. W sumie zapomniałam zadać polowe pytań, zapamiętałam tylko te o kt zapomniałam na ostatniej wizycie:p a i zapomniałam zapytac o długość szyjki o kt pisalyscie ale w sumie jak tu "Ok ram Ok to chyba Ok " :p
-
nick nieaktualny
-
Ja też śpię jeszcze najczęściej na brzuchu, póki co, nie czuję dyskomfortu.
PS O 15.30 idę na USG połówkowe. Proszę za mnie trzymać kciuki, bo włączył się lekki stresik
m@rtynka, Magdzia88, milagro, Klarcia, MatyldaG, czirisz, Karolina12345, Angie 232, anuschka, kr0pka, fantasmagoriia, wolfik25, Fedra, Mimi86, severi lubią tę wiadomość
-
milagro wrote:Dziewczynki przeceniony Whisbear na Smyku
http://www.smyk.com/promocje/dziecko-mama/wishbear-promocja.html -
chloet wrote:Ja też śpię jeszcze najczęściej na brzuchu, póki co, nie czuję dyskomfortu.
PS O 15.30 idę na USG połówkowe. Proszę za mnie trzymać kciuki, bo włączył się lekki stresikchloet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚpię na bokach i na plecach. Jak się obracam na plecy i prostuję nogi, to jakby prąd przez nogi przeleciał. To miłe uczucie tak jak przy przeciąganiu się. Też takie coś macie?
Karcia.wawa ja już nie pracuję.
Nadiii witaj.
Dziś na obiad zupa krem porowo - serowa z grzankami.Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
karcia.wawa wrote:właśnie sprawdziłam tą aptekę gemini.....
lekarz przepisał mi prenatal duo od 14 tyg. to biorę
na gemini 11 zł tańsze niż w aptece w której ja to kupiła!!! SZOK
Ale wysyłka 12 zł ja zamawiam większe ilości wtedy się opłaca. A naprawdę dużo ciekawych rzeczy tam mają.
-
Hej, mi do teraz zeszło nadrabianie wczorajszego popołudnia i dzisiejszego poranka - idziecie jak burza z tematami.
Wczoraj zaliczyłam wizytę u lekarza. Mały rośnie, serduszko 140/min.
No i dostałam kolejne zdjęcie siuraka, więc skoro 3 lekarz widzi chłopaka to raczej mu się chyba nie odmieni. Więc bardzo mnie to cieszy, męża zresztą też. Dzisiaj po południu będziemy dyskutować na temat imienia. Mi się podoba Mikołaj, Leon albo Filip, ale wiem, że Leon odpadnie, bo tak się nazywa pies najlepszego przyjaciela mojego męża. Zobaczymy czy dojdziemy do wspólnych wniosków.
Kr0pka nie martw się wymiarami, jesteśmy na tym samym etapie a mój maluch jest jeszcze odrobinę mniejszy od Twojego. I tak jak dziewczyny pisały każdy wymiar na inny tydzień. Lekarka stwierdziła, że wszystko jest w normie, więc tego się trzymam.
Ja śpię na brzuchu, bo praktycznie wcale go nie mam i mi nie przeszkadza, albo ewentualnie na boku. Na plecach spać nie umiem i nie lubię.
Do śledzi mnie nie ciągnie. Mimo, że wszystko inne co kwaśne to tak...kapuśniak, ogórkowa, barszcz, żurek, to mogłabym jeść codziennie.
Nadal pracuję, zwolnienie planuję dopiero od 16 grudnia.
m@rtynka, MatyldaG, Angie 232, czirisz, kr0pka, Marynia991, fantasmagoriia, Fedra, Anita12, kark, severi lubią tę wiadomość