MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze pracuję i póki będę się dobrze czuła to będę pracowała. Dzisiaj jednak obudziłam się z bólem gardła
Z tego też powodu wcześniej wróciłam do domu. Jak do jutra nie przejdzie to sobie wezmę 2 dni wolnego i będę się kurować.
Śpię zazwyczaj na boku bo tak mi najwygodniej. I w ciąży i poza ciążą. Na plecach i brzuchu też ale to sporadycznie i zazwyczaj szybko i tak na bok się przekręcam.
Co do kosmetyków to córkę najpierw kąpałam w Oilatum, później żel Babydream a do nawilżania ciała balsam Cetaphil Restoraderm. Do pupy Bepanthen, na sutki miałam maść Maltan. Wszystko mi się sprawdziło i teraz też się zaopatrzę w taki zestaw.
-
Wiecie co, chyba taki dzień.. malż wrocil z tego wyjazdu firmowego i pospaliśmy się obydwoje
Marynia mi się tak non stop niestety zdarza. Jak tylko jest za cieplo i za duszno w sklepie to momentalnie robi mi sie slabo -
malaczarna07 wrote:No ja myślę poważnie o xlanderze i cena tego jest fajna, kolor też tylko ze koła piankowe. Chyba lepsze pompowane co?
-
nataliad wrote:Oglądałam na zywo bo mi się podobał w necie. Ale odpadl w przedbiegach bo nie ma zadnej amortyzacji i jest bardzo mały
-
Englein na pewno tak jest. U mnie na pewno x lander by się nie sprawdził pomimo ze mamy nowe chodniki i piękna promenade. Ale mamy też pola, sady. Myślę ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna i tatuś będzie większość dnia na polu to my będziemy spacerować
tzn mam nadzieję ze mały będzie lubił spędzać czas na dworze
-
Noo, każdy rodzic musi trafić na swój pojazd
ja byłam nastawiona na xlandera lub riko brano a po weryfikacji raczej stanie na Peg Perego book s pop up
nataliad lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Wiecie co, chyba taki dzień.. malż wrocil z tego wyjazdu firmowego i pospaliśmy się obydwoje
Marynia mi się tak non stop niestety zdarza. Jak tylko jest za cieplo i za duszno w sklepie to momentalnie robi mi sie slabo -
A tak w ogole kupiłam wczoraj z Kauflandzie 2 opakowania herbatki dla mam karmiacych, była doslownie za grosze, fakt - mają termin eo końca pazdziernika ale nie wydaje mi się żeby takie rzeczy granulowane, sypkie się zepsuly, jak sadzicie? Najwyzej bede pić teraz
-
Marynia991 wrote:To musisz szczegolnie uwazac bo ja juz miałam przed oczami ze tam padne i uderze brzuchem o cos... masakra
Nie dziwie Ci się, też się boję. Ja już po prostu siè rozbieram żeby mi było chlodjiej jak tylko czujè a jak trzeba to szybko konczę zakupy i wychodzę. U nas najgorzej jesy w rossmanie, strasznie ciepło, dobrze że w pon przynajmniej z sasiadką byłam ale i tak musiałam wyjśc. Na zakupach z mężem to samo, już czekałam za kasami przy laweczce na wszelki wypadek..
Ale i tak nie mam co narzekac, dla mnie oprocz zmęczeczenia to w sumie jedyny dyskomfort ciążowy, niektore z Was przecież gorzej mają -
czirisz wrote:Ja też i to mnie martwi najbardziej
. Organizm wody nie toleruje, czasami udaje mi sie wypic lekko gazowana, ale potem mam rewolucje zaparciowe. Jak wcisne w siebie litr dziennie to jest sukces olbrzymi!
Podpijam cole, bo jest dobra do posiłków zostają wtedy ze mną, po wszelkich herbatach też mam odrzut i raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić. Woda smakowa dla dzieci też już wyczerpała swój limit.
I nie wiem jak sobie pomóc.
Witaj Nadiii
A Marrtusia, ja też bardzo się boje tej glukozy bo lekarz powiedział, że teraz w środę mi da skierowanie. Jak ja to wypijęjak pomyślę to mi się płakać chce. A jak u Ciebie, lepiej trochę?
U mnie było lepiej a dziś znów, tak jak napisałam.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie ogarniam tego pisania w dwóch miejscach. Czuje sie jak na dwoch roznych forach... Czytam tylko tu a tam nie wchodze nawet bo mam takie zaleglosci ze szok! Nie podoba mi sie tam... Nie ma suwaczkow, edycji, cytowania jakos niewygodnie...
Mam pytanie. Myslicie nad spiworkiem do gondoli? Czy to bez sensu na marzec moze kwiecien? A moze taki spiworek nada sie tez potem do spacerowki na nastepna zime? Warto?11.02.2016r Aniołek
-
malaczarna07 wrote:A jak inne xlandery? Te move albo xpulse ? Jakie macie zdanie? Bo w moim mieście nie ma xlanderow i nie mam jak obejrzeć..
Move może być ok, u nas dość popularny. Xpulse też ma piankowe koła.
Ja pije dużo, najwięcej to wody z cytryną i miodem. Tak 5 szklanek dziennie. Herbata przestała mi teraz wchodzić.
-
nick nieaktualnyPaolina91 wrote:Dziewczyny nie ogarniam tego pisania w dwóch miejscach. Czuje sie jak na dwoch roznych forach... Czytam tylko tu a tam nie wchodze nawet bo mam takie zaleglosci ze szok! Nie podoba mi sie tam... Nie ma suwaczkow, edycji, cytowania jakos niewygodnie...
Mam pytanie. Myslicie nad spiworkiem do gondoli? Czy to bez sensu na marzec moze kwiecien? A moze taki spiworek nada sie tez potem do spacerowki na nastepna zime? Warto?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:18
kark lubi tę wiadomość