MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny jeśli pozwolicie dołączamy do Was z moją iskierką! Termin mamy na 27 marca 2017. Długo bałam się dołączyć ponieważ drżę o każdy dzień. Ale wreszcie wierzę, że tym razem będzie dobrze, już tak daleko zaszłyśmy! Czekamy na córeczkę.
Ściskam Was dziewczyny, w grupie na pewno raźniej!Marynia991, severi, kr0pka, Magdzia88, milagro, Paolina91, Angie 232, malaczarna07, Karolina12345, Mamuśka level2, karcia.wawa, Klarcia, ewa81, Fedra, Mimi86, Anita12, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalaczarna07 wrote:kurcze ja to magnezu w ogóle nie biorę a i chyba raczej mało pije...
. Organizm wody nie toleruje, czasami udaje mi sie wypic lekko gazowana, ale potem mam rewolucje zaparciowe. Jak wcisne w siebie litr dziennie to jest sukces olbrzymi!
Podpijam cole, bo jest dobra do posiłków zostają wtedy ze mną, po wszelkich herbatach też mam odrzut i raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić. Woda smakowa dla dzieci też już wyczerpała swój limit.
I nie wiem jak sobie pomóc.
Witaj Nadiii -
Dziewczyny a używa się jeszcze oliwek do ciała dla niemowląt? Wrzucam sobie narazie rzeczy do koszyka w gemini i mam na razie żel do mycia ciała i włosów hipp i płyn pielęgnacyjny do kąpieli tez hipp oprócz tego bapanthen, linomag maść i puder coś jeszcze trzeba?
-
severi wrote:Witam Panie i 20 tydzień
Ja zasypiam na boku lub na plecach (tylko jak na plecach to nogi na narzeczonym trochę marudzi ale trudno)
Tylko mam straszny problem bo codziennie w nocy przekręcam się na brzuch jak już przestaję na tym panować
Englein a ile wody się powinno pić że się zastanawiasz? Bo ja piję gdzieś 1,5 butelki i nie wiem trzeba więcej?
karcia.wawa ja już nie pracuję -
karcia.wawa wrote:dziewczyna a wy jeszcze pracujecie?
ja zamierzam do końca roku jeszcze pracować... od września już tylko po 6h, na razie daję radę -
Kurde, ale się wkurzylam. Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam żółty ser. Jadłam wczoraj na kolację i bolał mnie przed spaniem trochę brzuch. Dziś znowu to jadłam. Na śniadanie przyszedł facet i mówi że z tym serem coś nie tak. Poszłam do teściowej na dół, spróbowała o mówi że niedobry. A ja się najadlam bo od przeziębienia smaku nie mam. Już mi jeździ w brzuchu i się stresuje
Co do spania to po poprzedniej ciąży mam wstręt do spania ciągle na lewym boku. Owijam się poduszką i staram się tak zasypiac ale i tak się budzę na prawym lub na plecach. Lezalam w poprzedniej ciąży dwa razy w szpitalu jakoś właśnie pomiędzy 25 a 30 tygodniem i lekarz bardzo dosadnie mówił żeby spać na lewym boku i nie głaskać się po brzuchu za dużo nawet jeżeli ciąża przebiega prawidłowo
-
Matylda jak mój młody był mały to praktycznie używałam tylko nabłyszczający płyn do kąpieli z Ziajki i z tej samej firmy krem do buzi ale tylko czasem. A do pupy Nivea baby przeciw odparzeniom i to chyba tyle. Pudru ani oliwki ani razu nie użyłam choć kupilam.
-
Czarnuszka wrote:A w tym gemini jest jakoś taniej niż w normalnych aptekach ? Bo ja jeszcze nigdy tam nie zamawiałam.
-
MatyldaG wrote:Dziewczyny a używa się jeszcze oliwek do ciała dla niemowląt? Wrzucam sobie narazie rzeczy do koszyka w gemini i mam na razie żel do mycia ciała i włosów hipp i płyn pielęgnacyjny do kąpieli tez hipp oprócz tego bapanthen, linomag maść i puder coś jeszcze trzeba?
gdzies czytalam,ze na poczatku mozna olej dodac triche do wody ,zeby nie natluszczac skory po kapieli. -
Czarnuszka wrote:A w tym gemini jest jakoś taniej niż w normalnych aptekach ? Bo ja jeszcze nigdy tam nie zamawiałam.
Jest taniej wg mnie. Ja zanawialam 2 razy. Szybko to idzie bo nawet konta nie trzeba zakładać.
Matylda od oliwek się odchodzi ale hipp to dobra oliwka, naturalna. Ja używam dla kobiet w ciazy.
Ja też planuje kupić serię z hippa dla małego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 11:33
-
To chyba i ja będę korzystać z tej apteki. Dzięki
A ja jeszcze jestem kompletnie zielona co do wyboru kosmetyków dla dziecka.
Jakiego płynu do kąpieli będziecie używać dla bobasów?
Jakiego kremu na odparzenia ? Wiem, ze jest coś takiego jak sudocrem - moja siostra kiedyś stosowała u dzieci.
Jaki krem przeciwsłoneczny?
Jaki balsam czy oliwka zaraz po kąpieli ?
Coś na ciemieniuszkę ?
Oświećcie przyszła matkę polkęanuschka, severi lubią tę wiadomość
-
Nadiii wrote:Dziewczyny jeśli pozwolicie dołączamy do Was z moją iskierką! Termin mamy na 27 marca 2017. Długo bałam się dołączyć ponieważ drżę o każdy dzień. Ale wreszcie wierzę, że tym razem będzie dobrze, już tak daleko zaszłyśmy! Czekamy na córeczkę.
Ściskam Was dziewczyny, w grupie na pewno raźniej!
-
nataliad wrote:Jest taniej wg mnie. Ja zanawialam 2 razy. Szybko to idzie bo nawet konta nie trzeba zakładać.
Matylda od oliwek się odchodzi ale hipp to dobra oliwka, naturalna. Ja używam dla kobiet w ciazy.
Ja też planuje kupić serię z hippa dla małego. -
Czarnuszka ja od czasu staran jak robię wieksze zamowienie to tylko w Gemini, duuża rożnica cenowa, polecam
Marrtusia jak Cibtak skoczyloa waga nagle to znaczy, że się pewnie obżarlas trochę a źle Ci się strawilo, pewnie hakies zaparcia masz? Ja tak miałam do niedawna, chyba nozna zobaczyc moj wykres wagi, waźe sie codziennie więc bylo widac, że nagly skok a potem np przez 2-3 dni mi minimalnie spadalo a za jakis czas znowu mega skok. Teraz w sumie juź prawie przestalam miec peoblem z zaparciami i jest ok -
Czarnuszka ja też hipp plus linomag i bapanthen na odparzenia
Co do reszty jeszcze nie wiem.
A jakaś maść na sutki dobra?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 11:39
-
Ja również nie uzywalam pudru. Do pupy sudocrem w razie oparzenia a na codzień bambino z tlenkiem cynku. Na codzień do łapania uzywalam Johnson z lawenda na dobry sen ale teraz będę używać ziajki. Zamiast oliwki to suche miejsce na ciele posmaruje linomagiem.