MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie zasyoianie na plecach zawsze bylo katorgą, ja musze na boku bo nie zasne.. no, zasne ale dluuuugo mi się zejdzie. Czasem sie tylko przekręcam np rano tak bardziej na plecy jak mnie reka boli od spania na boku
-
misia_ wrote:Dziewczyny może mam głupie pytanie spicie na plecach?
miały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
Witam Panie i 20 tydzień
Ja zasypiam na boku lub na plecach (tylko jak na plecach to nogi na narzeczonym trochę marudzi ale trudno )
Tylko mam straszny problem bo codziennie w nocy przekręcam się na brzuch jak już przestaję na tym panować
Englein a ile wody się powinno pić że się zastanawiasz? Bo ja piję gdzieś 1,5 butelki i nie wiem trzeba więcej?
karcia.wawa ja już nie pracujękr0pka, Fedra, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Do 12 tc brałam magnez a potem przeszłam na pregne i ubzdurałam sobie ze tam mam magnez a tam jest żelazo i od 12 nie brałam wcale magnezu pewnie dlatego mi sie brzuch napiął ostatniomaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mi się zdarzy na plecach spać, ale zazwyczaj to na boczkach:)
Severi Bridget świetny film poplakac się można i ze śmiech i ze wzruszenia. Jakbym mogła to bym poszła obejrzeć jeszcze razczirisz lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualnyJa dupka dostałam w 15 tyg, bo miałam dziwne nie zidentyfikowane bóle, za niecały tydzień się dowiem czy dalej brać czy odstawiam.
Dziś byłam na pobraniu i chyba nie wyglądam za dobrze, bo co chwila się pytali czy ok, czy bede mdleć
Na plecach sypiam, ale z pomocą poduszki, wiec mam nadzieje, że te żyły bedą przepływać. Ogólnie pozycje zmieniam kilka razy w nocy. Raz na lewym, raz na prawym, a raz plecy i tak w kółko. Trudno mi się zasypia na boku, prędzej tak na półbocznej pozycji, bo mam wrażenie, że gniecie mi się brzuch jak mi dziecko przeskakuje na któryś z boków
-
czesc dziewczyny;)
A my zaczynamy dzisiaj 19 tydzień ale leci...
no ja juz tez mam reklamowe wielka ciuszkow od rozmiaru 56 do 68 plus to co ja dokupilam w lidlu na 62 wszytsko.... i jeden zestwa w hm kupilam z kubusiem puchatkiem.
teraz dokopie jesze tylko kombinezon i czepczki...
ale bede szalała jak po polowkowych bede zbala plec;) bo narzie 65% dziewczynka 35% chlopak
wiec niechce szalec jescze
MatyldaG, Marynia991, severi, kr0pka, milagro, Fedra, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, ja też zaczęłam tyć, trochę się tym martwię, bo brzucha prawie nie mam, a tyje z dnia na dzień Dzisiaj ważyłam o prawie 1 kg więcej niż wczoraj. Nie mogłam uwierzyć, jak stanęłam na wadze Wody piję dużo, bo jestem byłym palaczem, przy fajkach wiecznie mi się pić chciało i tak mi zostało, że piję ok 3 litrów wody dziennie. Śledzi nienawidzę Na ostatniej wizycie gin mi powiedziała, że następnym razem da mi skierowanie na glukozę i trochę się o mnie martwi, czy u mnie pójdzie przy tych problemach z żołądkiem. Powiedziałam jej, że pani w laboratorium na test kazała mi przynieść cytrynę, to mi wciśnie. No i gin strasznie się wkurzyła, powiedziała, że absolutnie nie wolno tej cytryny, normalnie wrzeszczeć tam zaczęła i powiedziała, że od razu po pracy leci do laboratorium opierdzielać baby. Na plecach dalej śpię i na brzuchu też, bo ja prawie nie mam brzucha.