MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malaczarna07 wrote:ja jeśli chodzi o kocyki minky to chyba kupię go u tego sprzedawcy, 75x100 grubszy a w cenie jest jeszcze podusia i taka mini przytulanka:
http://allegro.pl/kocyk-minky-light-75x100-podusia-30x40-balerinka-i6568773278.html
co do teściowej - myślę tak samo jak dziewczyny, że łóżeczko może sobie u niej w domu stać, wózek na dobrą sprawę też. w pierwszym momencie też bym się pewnie zdenerwowała ale ona chyba nie wmusza, że ma być to co ona kupiła i Wy nic więcej macie nie kupować? taki znośny ten wózek?
co do pieluszek to tyle opinii ile dzieci. słyszałam pozytywne i negatywne i o pampersach i o dada z biedronki. Trzeba próbować co dla naszych dzieci będzie najlepsze.
-
nick nieaktualny
-
Marynia991 wrote:
Też mi mama kupiła ten ręcznik i jeszcze pajacyk niestety tego kompleciku z spodniami już nie było ;(Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Mój chodzi ze mną od samego początku na wszystkie wizyty. Był na pierwszej dowcipnej gdzie nic jeszcze nie było widać. Nie był ostatnio jak byłam w Polsce, a szkoda bo dziecko wyjątkowo pięknie wtedy pozowało.
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Ja tez planuje przewijak na łóżeczko, taki przenośny można położyć tez na łóżku albo np jak będę je kąpać w łazience to potem mogę na pralce tez go położyć żeby je przebrać.
Tylko zastanawiam się czy mi jeden wystarczy? :p -
nick nieaktualny
-
MatyldaG wrote:Ja tez planuje przewijak na łóżeczko, taki przenośny można położyć tez na łóżku albo np jak będę je kąpać w łazience to potem mogę na pralce tez go położyć żeby je przebrać.
Tylko zastanawiam się czy mi jeden wystarczy? :p
Chyba to zależy jak sobie zorganizujesz pracę przy małych, czy będziecie je przebierać równocześnie czy jedno po drugim no bo np do kapania takie malizny to na początek najpierw jedno i siup na przewijak i potem drugie więc niewiem czy jest sens dwa przewijaki zresztą sama niewiem
Zresztą jak wam będzie nie wygodnie to tatuś pojedzie i kupi drugi:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:19
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
A co do wizyt to ja zawsze chodze bez męża, bo niestety jest w pracy.
Dziewczyny mam do Was pytanie. Wypadaja Wam włosy? Mnie normalnie garściami. Codziennie szczotka pełna włosów. Już mam ich tak mało że Masakra. Myślałam że jak będę brala witaminy to będzie lepiej ale nie ma żadnej poprawy. -
A ja byłam w Pepco i nie mogłam się powstrzymać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4b49b8a541b.jpg
Befra mnie właśnie wypadają jestem zdziwiona, bo w ciąży powinno być na odwrót po karmieniu chyba będę łysaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:22
severi, befra, MatyldaG, Marynia991, misia_, anuschka, malaczarna07, Anita12, czirisz, nataliad, Ewa, Klarcia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Dzięki za info , a ten przewijak na łóżeczku jest jakoś przymocowany?
To gdzie będziecie mieć np pampersy, kremy itp? Żeby to było chyba przy łóżeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:24
ewa81 lubi tę wiadomość
-
anuschka wrote:Też mi mama kupiła ten ręcznik i jeszcze pajacyk niestety tego kompleciku z spodniami już nie było ;(
anuschka lubi tę wiadomość