MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakiś chodliwy weekend na śluby ja też dziś mam wesele. Tylko ja niestety w drodze bo musze dojechać ponad 2 godziny... pogoda tez zbytnio nie nastraja... a najchętniej to bym sobie coś wypila, szkoda ze nie można tak to zostaje w sumie tylko się najeść
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Moja sasiadka tez mowi, źe Gaviscon jej uratowal życie i że każdej bedzie polecaç więc moze warto sprobowac dziewczyny?
Mnie na szczęscie zgaga nie męczy, jedynie od wczoraj znow mam takie wrazenie, ze jestem mega glodna, zjem niewiele a znowu czuje się jakbym zezarla konia w kopytami i jest mi zle. Ale juz tak miałam jakis czas temu wiec jak widac gdzies mi uciska i tyle -
Nie mi dziekuj tylko Nataliad, gdyby ona nie napisala to mi by sie pewnie w ogole nie przypomnialo choć doslownie kilka dni temu mi sasiadka o tym mowila.
W kazdym razie oby pomogloAnita12, nataliad lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam takie pytanie.. nie daje mi to spokoju,
Jestem w 18tc cały czas męczyły mnie ranne wymioty..
dzień w dzień wszystko odbywało się tak samo, ale od 2 dni zniknęły budzę się rano i nic..
i teraz pytanie czy jest to powód do stresu ? ruchów jeszcze nie czuję więc nie jestem w stanie stwierdzić czy u maleństwa ok.Ewa -
nick nieaktualnyEwa wrote:Hej dziewczyny, mam takie pytanie.. nie daje mi to spokoju,
Jestem w 18tc cały czas męczyły mnie ranne wymioty..
dzień w dzień wszystko odbywało się tak samo, ale od 2 dni zniknęły budzę się rano i nic..
i teraz pytanie czy jest to powód do stresu ? ruchów jeszcze nie czuję więc nie jestem w stanie stwierdzić czy u maleństwa ok.
Ruchy to jeszcze spoko, jak pierwsza ciąża to dopiero po 20tyg można zaczać czuć od 22 tyg chyba kazali mi się martwić jak coś -
Balladyna wrote:Dzień dobry w sobotę!
Balladyna ja sie mecze ze zgaga od 3 mcy:P
Mi na poczatku pomagaly migdaly,i mleko. prez pierwszy miesiac.
Wyeliminowalam cytrusy wogole z diety nawet herabty juz z cytryna nie pije i jest o niebo lepiej...
A i jem male porcje a czesto 5-6 posilkow.
a jezeli wieczorami mnie lapie to biore renie...
a i nieklade sie po jedzeniu... bo wtedy wszytskie kwasy sie cofaja...
coffee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy któraś z was już czytała:
https://www.babyonline.pl/robaki-w-materacach-dla-dzieci-sprawdz-czy-nie-masz-takiego-w-domu,aktualnosci-artykul,21375,r1.html -
Lepiej kupić zwykły piankowy materac czy lateksowy w takim razie żeby uniknąć takich przygód?
-
ogladanie wozkow z moim mezem:
- ten
- nieee, brzydki jest
- sama jestes brzydka
w kwestii koloru chyba si nie dogadamy - on tylko granatowe ja tylko szare
w smyk megastore jest fajna rzecz, jedna alejka z wozkami ma podjazd i 3 rodzaje nawierzchni - kostka, kamienie i chyba zwir czy co to tam bylo, przynajmniej mozna sobie pojezdzic po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 14:34
Klarcia, milagro, MatyldaG, Anita12, Natka9029 lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:ogladanie wozkow z moim mezem:
- ten
- nieee, brzydki jest
- sama jestes brzydka
w kwestii koloru chyba si nie dogadamy - on tylko granatowe ja tylko szare
w smyk megastore jest fajna rzecz, jedna alejka z wozkami ma podjazd i 3 rodzaje nawierzchni - kostka, kamienie i chyba zwir czy co to tam bylo, przynajmniej mozna sobie pojezdzic po wszystkim
Chociaż mój mąż chce wózek Volkswagena.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 14:57
-
Klarcia wrote:Ja będę jutro z mężem wózki ujeżdżać na targach w Poznaniu.
Chociaż mój mąż chce wózek Volkswagena.
Ja właśnie niedawno odebrałam ze sklepu BoboWozki darmowe wejściówki które wygrałam więc będziemy na pewno my już mamy w sumie Joolza upatrzonego ale fajnie popatrzeć
Słuchajcie co do tego usg to generalnie było było 60-70 kobiet. Ja byłam 5, rozmawialiśmy z tamtejsza lekarka ze od 20 tyg będzie to 4D. A okazało się przy zapisach ze podnieśli próg do ukończonych 23 tygodni. Więc się nie zalapalismy. Każda kobieta w niższym tygodniu miała zwykle usg. Skoro już byliśmy to się zgodzilam. Pan był super sympatyczny, wszystko pomierzyl, posprawdzal. Potwierdził chłopaka. Jak zawsze mały dużo większy (ponad tydzien) waga 300gram. Najlepsze było jak wydrukowal córce w prezencie zdjęcie córki. Wygląda doslownie jak rysunek czaszki od przodu. I powiedział: prezent od brata na Halloweenm@rtynka, kr0pka, severi, Anita12 lubią tę wiadomość