MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ponownie, znowu nie bylo mnie jakis czas probuje nadrobic czytanie. Bede miala teraz duzo czasu, bo pisze do Was ze szpitala. Musieli mnie polozyc dwa dni temu. A co gorsze nawet nie wiem na ile.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś.karcia.wawa lubi tę wiadomość
-
heloł moj tez chodzi ze mna na kazde badanie od samego poczatku
bylam wczoraj na krwi i znoow mi plytki krwi spadly - juz mam 132 tys hemoglobina tez spadla:/ wizyta we wtorek .
dziś byłam w sklepie bobo wózki i ogladalam moje typy czyli camarelo, bebeto, baby merc i anex. Jezdzilismy po sklepie wszytskimi i zdecydowalismy sie na Anex Sport mial byc szary wozek a w koncu bedzie biało granatowy
dokaldnie taki:
http://www.ewozki.eu/userdata/gfx/ee7469e226e1150de5378058eeda9e8a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 20:22
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
A ja sobie siedzę spokojnie na kanapie i plask, dostalam w brzch suszoną brzoskwinią, tiaa
Bella nie martw się, grunt, ze szybko wykryte, poloza Cie do szpitala i wszystko będzie ok, zobaczysz -
Ja czekam na założenie szwów, bo szyjka skróciła sie do 10mm,a juz raz mialam poronienie dokladnie w tym samym tygodniu ciazy. Kiedy konkretnie założą niewiadomo potem jeszcze jakis czas na obserwacji i dopiero moze mnie wypuszcza. Chociaz mowia, ze raczej za szybko nie wyjde. No ale jak mus to mus.
-
Marta88, niekiedy kształt brzucha się nie sprawdza, tak samo jak jedzonko. Bylam na diecie, bo źle się czułam z dodatkowymi kilogramami, jadłam ryż, kaszę, gotowane piersi, udka...warzywa. A odkąd zaszłam w ciążę to tylko "swinskie zarcie" typu, smażone, kfc, kiełbasa.. .gdzie już oduczylam się tego...i co chłopczyk będzie a niby od tego powinno mnie odrzucic.
Martap88 lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:heloł moj tez chodzi ze mna na kazde badanie od samego poczatku
bylam wczoraj na krwi i znoow mi plytki krwi spadly - juz mam 132 tys hemoglobina tez spadla:/ wizyta we wtorek .
dziś byłam w sklepie bobo wózki i ogladalam moje typy czyli camarelo, bebeto, baby merc i anex. Jezdzilismy po sklepie wszytskimi i zdecydowalismy sie na Anex Sport mial byc szary wozek a w koncu bedzie biało granatowy
dokaldnie taki:
http://www.ewozki.eu/userdata/gfx/ee7469e226e1150de5378058eeda9e8a.jpg
Ja w sumie bylam tylko raz w Świecie Dziecka i tam niestety Anex Sport nie bylo ale jest to moj faworyt
Widziałam go na ulicy i ogladalam filmy na you tubie i rowniez podoba mi sie ten biało granatowy i jeszcze ten tako czarno-biały w jakies takie znaczki czy literki
Jest taki sklep w Warszawie Dudek i tam maja na miejscu wiec musze podjechac i przejechac sie na zywo
Fotelik tez chcesz do kompletu ?
Bo ja mysle o Maxi Cosi lub Recaro zeby dokupic oddzielnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 20:49
Karolina12345 -
Moniś trzymam kciuki żeby wszysyko było ok!! po szpitalu duzo odpoczynku i bedzie dobrze :*
-
nick nieaktualnyEwa wrote:Hej dziewczyny, mam takie pytanie.. nie daje mi to spokoju,
Jestem w 18tc cały czas męczyły mnie ranne wymioty..
dzień w dzień wszystko odbywało się tak samo, ale od 2 dni zniknęły budzę się rano i nic..
i teraz pytanie czy jest to powód do stresu ? ruchów jeszcze nie czuję więc nie jestem w stanie stwierdzić czy u maleństwa ok.
ja też zamiast cieszyć się, że wymioty wreszcie ustały martwiłam się czy wszystko w porządku. Ale jest tak jak wszędzie piszą, że dla wielu II trymestr jest tym najlepszym, w którym większość objawów ustaje. I wciąż każdego dnia, gdy nie mam mdłości, piersi nie są tak tkliwe i brzuszek nie pobolewa martwię się zamiast cieszyć się tym, że się nie męczę.. Teraz czekam na regularne kopniaki by czuć, że u małej wszystko ok. Już chyba do końca ciąży będziemy się zamartwiać czy wszystko dobrze.. potem do 18stki.. i tak zleci życie.. -
Chyba przez zupelny przypadek trafilam na instagramie na Wolfik25
wolfik25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas też ciężki weekend.. Dziś urodziny przyjaciółki, jutro chrzciny w rodzinie.. A tak marzy mi się leniwa niedziela z mężusiem.. Przynajmniej pomarzę sobie jutro jak będą wyglądać chrzciny naszej Iskierki. Ostatnio łapię się na tym, że cały czas wyobrażam sobie jak kładą mi ją na piersi po porodzie, jak przynosimy ją do domu, jak leży w swoim łóżeczku.. Wcześniej bałam się wyobrażać sobie cokolwiek by znów się nie zawieść.. Spokojnej nocy Dziewczyny!
Anita12, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Moniś trzymam kciuki żeby wszysyko było ok!! po szpitalu duzo odpoczynku i bedzie dobrze :*
-
wolfik25 wrote:Kropka Pozdrawia wolfik25
-
Moniś2* wrote:Dziekuje za mile slowa. Lezec pewnie trzeba bedzie do porodu no i zadnych zakupow ogladania wózków, ubranek. Mam nadzieje, ze jednak po założeniu szwów jakos chociaz troche bede mogla chodzic. No ale wszystko sie okaze
Będzie dobrze tylko trzeba się oszczędzać
Miałaś jakieś objawy tej skracajacej się szyjki,czy wykryli Ci na wizycie? -
Mimi86 wrote:heloł moj tez chodzi ze mna na kazde badanie od samego poczatku
Daj znać jak po wizycie bi mi też płytki i hemoglobina niska wyszła.. Wczoraj jak sobie przecielam palca to mi z 4 h krew leciała i dziś jak przypadkiem poruszyłam ta ranę to też mi zaczęła lecieć ;/ nigdy wcześniej tak nie miałam
-
misia_ wrote:Będzie dobrze tylko trzeba się oszczędzać
Miałaś jakieś objawy tej skracajacej się szyjki,czy wykryli Ci na wizycie?