MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moniś2* wrote:Wlasciwie to bolał mnie brzuch, ale tak inaczej niz zwykle takie jakby skurcze ciągnęło mnie strasznie i zaczynało bolec w krzyżu. Poszlam do lekarza wlasnie z powodu tych boli, bo wizyte mialam zaplanowana na listopad. Badanie wczesniejsze mialam dwa tyg temu i bylo wszystko ok. No i doktor mnie zbadała zobaczyłam jej przerażenie w oczach i mowi natychmiast szpital zagrazajace poronienie. Powiedziala tez ze dobrze ze w ogole mialam jakies objawy i przyszlam, bo zwykle dzieje sie bezobjawowo.
I tak pomyślałam, na Twoim przykładzie, że jednak kobiety w ciąży powinny mieć wizyty co dwa tygodnie. Nie usg ale chociaż badanie. Trochę mnie nastraszyłaś. Życzę Ci aby wszystko było dobrze. Trzymam za Was kciuki.
-
Anita12 wrote:Przezażające co piszesz. Jak dobrze, że miałaś te objawy. Ale wiesz co, dobrze że poszłaś do lekarza bo ja pewnie bym nie poszła tylko myślała, że to naturalne, że pewnie mi się wszystko rozciąga.
I tak pomyślałam, na Twoim przykładzie, że jednak kobiety w ciąży powinny mieć wizyty co dwa tygodnie. Nie usg ale chociaż badanie. Trochę mnie nastraszyłaś. Życzę Ci aby wszystko było dobrze. Trzymam za Was kciuki. -
Moniś2* wrote:Nie chcialam Cie nastraszyć, bo nie mozemy sie denerwowac. Poszlam tylko dla swietego spokoju, bo bole były dosc silne DK tego moje poprzednie poronienie bylo dokladnie w tym samym tygodniu co jestem teraz. Byc moze gdyby nie to może tez uznałabym ze to normalne i jeszcze poczekam.
-
Fruzia85 wrote:Dziewczyny zostajecie tu czy planujecie się przenosić?
A w ogóle to tak cicho wszedzie, że już się zastanawiałam czy nie powstało jakieś trzecie tajne forum i wszystkie dziewczyny się tam wyniosłyBellla:), karcia.wawa lubią tę wiadomość
-
Witam sie po weselu....wycierpialam sie bo bolaly plecy pachwiny nogi brzuch...tanczylam ze 4 razy na poczatku. .ale dla meza wysiedzialam do 01:10...
Mam nadz ze dzidzi nie zaszkodzilam mimo bolesci. Lyknelam pod wieczor nospe zeby brzuch odpuscil...dzis bola nogi ciut tylek ..sadze ze od butow na obcasie mimo ze bylam w noch ze 2 godz ..w kosciele i na obiedzie...ale jak sie nie chodzi wcale...
Ja na forum tamto...moze zerkne jutro. Bo musialabym wejsc na kompa...
Dziewczyny jal wasze wesela????ewa81 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry;) Ja mam dziś leniwy dzień. Wczoraj robiliśmy parapetówkę i ostatni goście wyszli o 4 i byłam już baaaardzo zmęczona. Ja jutro też mam wizytę i już się doczekać z mężem nie możemy;) Moja dzidzia też się rusza nie regularnie, wczoraj przez cały dzień pare razy tylko a dziś od rana wielka impreza była w brzuchu;)
Anita12 lubi tę wiadomość
-
zaczynamy dziś 22 tydzień
6 miesiąc
wizyta 3 listopada i mam nadzieję,że się dowiem na sto procent co siedzi w brzuszku , bo ostatnio w czwartek jak byłam, to lekarz mówił, że nie widać bo ma nóżki złączone, ale jak tak patrzałam patrzałam to tak jakby widziałam coś między nogami ..i zwątpiłam - a w domu tyle różowych ubranek - No ale co będzie to będzie ! już się nie mogę doczekać , aż będę pewna na sto procentm@rtynka, Anita12, Magdzia88, jenny88, Klarcia, chloet, severi, kr0pka, Fedra lubią tę wiadomość