MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam i padam na pysk.....nogi mi z d**y wychodzą
Wczoraj ślub i przyjęcie, przyjęcie było bardzo kameralnie, mało osób, bez tańców, co mi odpowiadało. Byliśmy w domu po 21 a i tak byłam bardzo zmęczona. Jeszcze miałam spodnie, co mi w pasie tak wbijały w brzuch, że nie był to komfort. Chyba już jestem stara na takie przyjęcia, skoro taka zmęczona byłam .
Dziś z mężem pojechaliśmy do galerii handlowej kupić ciuszki dla bratanicy i ze strony męża oraz spodnie ciążowe. Matko ile to nam czasu zajęło...spodnie i ciuszki kupione.
Oglądaliśmy wózki dziecięce 2 w 1 - kurcze spacerówki wydawają mi się takie masywne. To były wózki coś tam...pajero. Ładne były ale coś masywne wyglądają. Widziałam w galerii babkę z wózkiem x-lander - piękny wózek. -
Mimi86 wrote:moniś a ktory masz teraz tc?
ja mam wizyte we wtorek wieczorem zwroce mu uwage zeby mi szyjke sprawdzil gdyby tego nie zrobil -
Mam do Was prośbę - macie jakieś fajne przepisy na przystawki? Co zazwyczaj robicie na imprezy? W sobotę będę miała gości i mam pustkę w głowie. Będą też 2 dziewczynki, jedna 4, druga 8 letnia. Obie niejadki. Zrobię ślimaki z ciasta francuskiego, sałatkę z pieczarek i fety, upiekę podudzia z kurczaka, pewnie jajka faszerowane i nie wiem, co jeszcze. Pomocy
-
Ja robie czesto takie roladki:tortille smaruje cała serkiem Almette takim naturlanum lub z ogorkiem i układam na to łososia wedzonego i psek ogorka ( jakby cwiartke) i to wszystko zawijam w rulon i kroje na taka szerokosc jak sushi
Nie kazdy lubi łososia no ale moze...kr0pka lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
Moniś trzymaj sie tam dzielnie.
ja tez czesto robie te mini tortille przewanznie z szynka, serem,salata i papryka czerwona.Bellla:), kr0pka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ja byłam dziś z mężem na targach w Poznaniu i generalnie uważam je za kompletną porażkę. Tylko jedna hala, wózków jak na lekarstwo, więc moim zdaniem kiepsko. Jedyna dobra rzecz to że obejrzeliśmy wózek Anex Sport i fotelik Cybex Cloud Q i chyba je właśnie kupimy. Wózek leciutki, super zwrotny, fajna amortyzacja, naprawdę wart swojej ceny.
-
Witajcie dziewczyny! U mnie też dzisiaj mało spokojny dzień, ale fajny. Z rana do kościoła, potem na zakupy bo chciałam sobie buty kupić. Jak wróciliśmy to do teściowej na obiad a potem długi dwugodzinny spacer z rodzinka lasami, ulicami itd . Miło spędzony dzień choć zaczął mi twardniec brzuch od długiego chodzenia.
Martusia ja robię tortille tak że smaruje ja serkiem almette wymieszanym z czosnkiem. Na to to szynka konserwowa, sałata lodowa, znów serek a potem pomidor i ogórek pokrojony w kawałeczki. Potem zwinac w filie spożywcza i po jakiejś godz można kroić w roladkiMarrtusia, Bellla:), kr0pka lubią tę wiadomość
-
Klarcia wrote:Moniś nie martw się, będzie dobrze. Ważne że lekarz znalazł przyczynę i będzie mógł pomóc. Jeśli mogę zapytać co było u Ciebie powodem pierwszego poronienia?
-
nick nieaktualnyFruzia85 wrote:Powiem Wam ze ja też nie mogę się doczekać na Maluszka,chciałabym go przytulić. Nie wiem czy też tak macie ale ja już myślę jak będzie wyglądał i do kogo jest podobny!
A kiedy już wreszcie weźmiemy w ramiona.. Nie myślę o niczym innym!
-
m@rtynka wrote:Ja też już myślę o tym, żeby przytulić do siebie dziecko . A wcześniej przed ciąża było marzenie o byciu w ciąży, poczuciu pierwszych kopniaków... Muszę się nacieszyć tym stanem, bo raczej w ciąży już nie będę
Monis przykro mi naprawdę wiem co wtedy czuje kobieta ściskam cie mocno