MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej, jak wam zazdroszczę. Cały dzień leniuchować
Ja za to dzisiaj wielkie sprzątanie, porządki w szafach, malutkiej trzeba ciuszki pogotować, wyprasować, no i oczywiście obiadek zrobić. A dzisiaj kuchnia serwuje ziemniaczki duszone z sosem pieczarkowym (od kilku dni to za mną chodzi) hehe.
Dziewczyny, a wiecie już co się kryję pod brzuszkiem? Chłopiec czy dziewczynka?
U mnie w 13tc niby, że chłopak ' antenka ' stała.. W 16 tc, na 90% dziewczynka, i teraz w 19tc komentarz mojej ginekolog ' nic tutaj nie urosło '
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Witam Wszystkie Mamusie
trzymam kciuki za wizyty
Ja miałam w zeszłym tygodniu i maluszek siedział po turecku tak więc nadal nie wiemy co tam się kryje a w dodatku nawet buzi nam nie chciało pokazać tylko takie zgarbione siedziało sobie i delikatnie fikało stopami.. tak więc wizyta nie nasyciła mnie w 100% ) a najgorsze jest to ze znowu musze czekać prawie 5 tyg na następną
Dzisiaj rano jak się obudziłam miałam brzuszek z jednej strony bardziej wysadzony Przypuszczam, że tam się skryło moje serduszko, niestety ruchów jeszcze nie czuje, albo nie umiem ich odróżnić...
Pozdrawiam ! ;]
m@rtynka, Fedra, Anita12 lubią tę wiadomość
Ewa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny które siedzą w domu na zwolnieniu, czy lekarz wam wypisuje zwolnienie co jakiś czas?
czy ma któraś zwolnienie na kilka miesięcy?
lekarz mi właśnie wystawił takie do końca stycznia, nie chciałabym być wzywana na kontrole do ZUS-u.miały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
nick nieaktualnykarcia.wawa ja mam wystawiane co wizyte L4 czyli co 3 tygodnie. Pierwszy raz słyszę o zwolnieniu na taki długo okres czasu.
Malwinka życzę Ci by antenki nie było !
Ja już ruchy czuje i to bardzo dobrze i dość mocno..karcia.wawa, Malwinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarcia.wawa wrote:dziewczyny które siedzą w domu na zwolnieniu, czy lekarz wam wypisuje zwolnienie co jakiś czas?
czy ma któraś zwolnienie na kilka miesięcy?
lekarz mi właśnie wystawił takie do końca stycznia, nie chciałabym być wzywana na kontrole do ZUS-u.
U mnie u lekarza słyszałam o 4 tygodniach, ale sama nie mam to nie wiem.
m@rtynka dzięki, dodałam ją do przyjaciólek i teraz czekamkarcia.wawa lubi tę wiadomość
-
jejku!!! weszłam na 5 10 15, żeby pooglądać te promocje....
dobrze że nie wiem czy to dziewczynka czy chłopiec..bo już bym się rzuciła w wir zakupów ))
to wszystko jest takie piękne.miały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadiii na pewno zasmakuje i będzie szczęśliwa w brzuszku!
Ojeej 5 10 15 ! chyba w weekend jadę na małe zakupy
W pepco też są fajne promocje, kupiłam wczoraj kocyk różowy, 2 pary spodenek i pajacyk różowy z kapturkiem oraz uszkami króliczka i tatry które były za 0,90zł za szutkę i wydałam niecałe 50 zł. ^^Nadiii, Anita12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo drugie forum rozumiem tak, że dziewczynom zrobiło się za tłoczno i postanowiły się przenieść do prywatnego forum. Tu jest wątek dla "marcówek" i dobrze mi tutaj, a pchać się na siłę gdzie Cię nie zapraszają- bez sensu..
karcia.wawa lubi tę wiadomość
-
Drugie forum jest dla osób do ktorych mamy zaufanie i jest ono zamknięte. A z tego co wiem Ewa to Czirisz próbowała sie z Tobą kontaktować bo ty już długo jesteś z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 14:24
kr0pka lubi tę wiadomość