MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anita12 wrote:Zapisałam się na prenatalne na 14 listopad.
Anushka? Tak mi przyszło na myśl czy tutaj na tym forum będziesz jeszcze prowadziła naszą listę? Czy tylko na nowym?
Narazie jeszcze staram się ogarnąć tu i tuAnita12 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyAnita12 wrote:Zapisałam się na prenatalne na 14 listopad.
Anushka? Tak mi przyszło na myśl czy tutaj na tym forum będziesz jeszcze prowadziła naszą listę? Czy tylko na nowym?
Ja też mam drugie badanie prenatalne dokładnie 14.11! Daj znać później jak u CiebieAnita12 lubi tę wiadomość
-
Anita12 wrote:Jelita na tym etapie to już są raczej nad pępkiem więc to pewnie maluszek
niedługo pewnie kopnie mamę porządnie, to nie będę mieć wątpliwości
chloet wrote:Świetne te śpioszki. 100% bawełny?
Też na początek kupuję body kopertowe, żeby łatwiej było zakładać i nie trzeba było niczego przekładać przez głowę
były też z takich kopertowych we wzorki, tzn w paski chyba i na nich piesek czy misio, chyba za 12 zł ale zaczynały się od 74.
gdyby były mniejsze to też bym wzięłaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 18:50
Anita12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarcia.wawa wrote:a ja nie mam problemu
wózek dostanę od siostry, używany ale jak nowy
fotelik- nosidełko do samochodu
łóżeczko po chrześnicy,
ubranek to mam i dla chłopca i dla dziewczynki do 6 miesięcy przynajmniej..
fotelik do karmienia,
o całych tych gadżetach leżaczkach, matach, chodzikach nawet nie wspominam...
to moje pierwsze dziecko myślałam, że wszystko sobie kupie nowe, ale jak cała rodzina dzwoni i mówi, że ma to i tamto do oddania, że jak nowe, że czeka specjalnie na mnie, już odłożone..to aż żal odmawiać... i już się pogodziłam z tym
To tylko pozazdrościć ile zaoszczędzisz kasy i nerwów! W mojej rodzinie dużo dzieci ale od 4 lat w górę, więc na malutkie rzeczy nie możemy liczyć. Za to przyjaciółka ma 4latka i od początku wszyscy w koło ją zasypują. Śmieje się czasem że jej synuś ma więcej butów niż mama! I to na kilka lat do przodu!
-
Właśnie ja też powinnam zajrzeć do torebek z ciuszkami po córce bo tam miałam dużo body w kolorze białym, jakieś spodenki się znajdą tak mi trochę wydatków odpadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 20:50
Nadiii, Fedra lubią tę wiadomość
-
kurcze wpadłam na tamto forum to i wpadne tez tu
u nas dziś okazała się dziewczynka
jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty i z podejścia mojego gin na fotelu badał mnie tak że nawet nie czułam
dostałam skierowanie na glukozę i jeszcze jakies inne badanie, mam jutro zrobić pod kątem krzepnięcia krwi bo powiedziałam mu że jak się zranie to mi długo krew leci, noi coś mi tam kazał zrobić.. w czwartek mam mu wyninki pokazac
mój ginek pracuje w szpitalu w którym planuje rodzić i cesarki odbiera tylko onm@rtynka, severi, Malwinka, chloet, Nadiii, kr0pka, Klarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Balladyna wrote:No i znowu puknęło! Umarłabym ze szczęścia gdybym już mogła czuć malucha... Bo najwyższy już czas!
Wczoraj przed snem, lezac na boku, przez chwile sie zastanawialam czy to Maly puka do mamy...ale chyba jeszcze nie az pozytywnie zazdroszczewolfik25, Klarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Mam nadzieje, że mogę dołączyć bo też jestem marcówką w dodatku termin mam na jeden dzień po urodzinkach, hehe. Miejmy nadzieje, że będzie to prezent na urodziny, spóźniony lub nie.
Jak mijają wam dni? U mnie niestety sennie ale trzeba już pomalutku prać i prasować malutkie ciuszkiMarynia991, Karolina12345, wolfik25, milagro, Anita12, Nadiii, Fedra lubią tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Kochana no ja mam tak caly czas tz. 1 lub 2 razy dziennie seria takich delikatnych tych balonikow...i to wlasnie zawsze w tych samych miejscach na lini majtek moze chwilami ciut do gory...ale tam juz chyba jelit nie ma prawda???
Co do ruchów to ja czuję już porządne kopniaki, brzuch mi skacze także mąż już też widzi i czuje przy dotknięciu. A co mnie dziwi najbardziej to że ten robaczek jest już tak wysoko, czuje któraś dziecko przy zebrach? Livia zawsze jakoś niżej siedziała więc dla mnie to nowość
Tak w ogóle mamy już wybrane imię - Arian !!! Już tak do niego mówimy i chyba zostanieMagdzia88, Fruzia85, Anita12, milagro, Englein, fantasmagoriia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami ponownie i milego dzionka zycze. Ja mam wrazenie, ze czuje ruchy od ponad tygodnia, ale pewna nie jestem czy to nie jelita. Ale trzymam sie tego, ze są to ruchy:)dzisiaj mam nadzieje, ze wkoncu w tym szpitalu bede miala wyniki badan i zdecydują czy zalozyc mi pessar czy szwy. Ja wolałabym szwy.
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Witam jeszcze z łóżka. Ciemno na dworze jeszcze jest. W nocy maluszek tak się wypiął , jak przyłożyłam rękę na brzuch to taka gula wystawała:).
Moniś w którym tyg ciąży jesteś? Czemu Ci będą zakładać pessar lub szwy?
Miłego dnia! -
nick nieaktualny