MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fruzia85 wrote:Monis napisz proszę coś bliżej ile ma ta szyjka? Bo ja miałam wczoraj polowkowe i mi się skrocila do 27mm,a wcześniej miała prawie 50mm i tak się martwię ze spać nie mogłam,kontrole u lekarza mam za dwa tyg
-
Lekarz który mi ja wymierzyl powiedział że do kontroli za dwa tygodnie i wypoczywać,w razie gdyby bolał brzuch to wcześniej,więc zwiększam czujność i czekam cierpliwie,niby od 25 mm jest ok,ale ja mam na granicy i szybko się skrocila bo dwa tyg temu była ok
-
Fruzia85 wrote:Monis napisz proszę coś bliżej ile ma ta szyjka? Bo ja miałam wczoraj polowkowe i mi się skrocila do 27mm,a wcześniej miała prawie 50mm i tak się martwię ze spać nie mogłam,kontrole u lekarza mam za dwa tyg
Fruzia85, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
Fruzia85 wrote:Lekarz który mi ja wymierzyl powiedział że do kontroli za dwa tygodnie i wypoczywać,w razie gdyby bolał brzuch to wcześniej,więc zwiększam czujność i czekam cierpliwie,niby od 25 mm jest ok,ale ja mam na granicy i szybko się skrocila bo dwa tyg temu była ok
Fruzia85 lubi tę wiadomość
-
Fruzia85 wrote:Dzięki Ci wielkie, bardzo mnie pocieszylas:-) trzymaj się mocno!
Fruzia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś to lenistwo na całego! Wciąż pod kąderką. Szarówka za oknem, mąż w pracy, odwiedzin dziś żadnych nie planuję więc błogie lenistwo. Później tylko obiadek zrobić.
Jeszcze tydzień czasu do wizyty. Chyba osiwieje przez to czekanie. Niby co dwa tyg, ale strasznie się ciągnie -
nick nieaktualnyAnnabeth wrote:Witam! Mam nadzieje, że mogę dołączyć bo też jestem marcówką w dodatku termin mam na jeden dzień po urodzinkach, hehe. Miejmy nadzieje, że będzie to prezent na urodziny, spóźniony lub nie.
Jak mijają wam dni? U mnie niestety sennie ale trzeba już pomalutku prać i prasować malutkie ciuszki
Witaj Annabeth! Ja też czekam na najpiękniejszy marcowy prezent urodzinowy. Co prawda termin mam na dwa tyg po ur, ale kto wie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnita12 wrote:Mój M ma urodziny 24 marca a imieniny 25 marca a mój termin to 26 marca więc to on będzie miał prezent
Ja czekam już w poczekalni na wizytę. Strach mnie ogarnia.
Mamy termin na ten sam dzień!! Zobaczymy, która pierwsza! Dawaj zaraz znać co u Was!
Anita12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny