MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kingulla wrote:Dziewczyny, jakby hormony Wam szalały, tak jak mnie dzisiaj i chciałoby Wam się popłakać to przesyłam link
http://www.cda.pl/video/86240973
Zryczałam się jak bóbr, ale od razu mi lepiej:) Świetny film:)
Piękny film, właśnie skończyłam oglądać. Popłakałam się i to nie tak że tylko łezki leciały, ale z całym siąkaniem nosem w komplecie...
Bardzo mądry. To prawda, każde najmniejsze dobro wokół nas to cud. Trzeba umieć je dostrzegać i doceniać. A takie małe cuda nosimy teraz po sercami. -
Mimi86 wrote:Hej miałam dziś wizytę
Jest serduszko, zarodek ma 5 mm wszystko ładnie wyglada , dziś jest dokładnie 6 tydzien i 3 dni. Nie wiadomo skąd krwawienia . Krwiaka żadnego nie ma, wiec mam leżeć nie jeździć autem nie forsować sie i wizyta za 2 tygodnie z wynikami badań -
Kingulla wrote:albo baby...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Tita92 wrote:Piękny film, właśnie skończyłam oglądać. Popłakałam się i to nie tak że tylko łezki leciały, ale z całym siąkaniem nosem w komplecie...
Bardzo mądry. To prawda, każde najmniejsze dobro wokół nas to cud. Trzeba umieć je dostrzegać i doceniać. A takie małe cuda nosimy teraz po sercami.ale bardziej ryczalam ostatnio na "zanim się pojawiłes" nie znalam tej historii i ze dwa dni sie nie moglam pozbierac;p
Kingulla lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:tez widzialam ten film
ale bardziej ryczalam ostatnio na "zanim się pojawiłes" nie znalam tej historii i ze dwa dni sie nie moglam pozbierac;p
Też to widziałam, ale zakończenie tak mi się nie podobało, że wyszłam zła z kina. Nie tak to miało wyglądać... -
Tita92 wrote:Też to widziałam, ale zakończenie tak mi się nie podobało, że wyszłam zła z kina. Nie tak to miało wyglądać...
-
To ja też sobie obejrzę Cuda z nieba już wcześniej słyszałam dużo ciekawych opinii na jego temat ale nie potrafiłam sobie przypomnieć tytułu a tu masz!
My dziś z mężem wałkowaliśmy temat imion i jakoś tak narazie wszystko się kręci wokół dziewczynki.. marzę o Liwianie ale żeby mu to łatwiej przeszło również stanęło na Lilianie..piękne są obaKingulla, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziunka wrote:My dziś z mężem wałkowaliśmy temat imion i jakoś tak narazie wszystko się kręci wokół dziewczynki.. marzę o Liwianie ale żeby mu to łatwiej przeszło również stanęło na Lilianie..piękne są oba
mnie się podoba Zoja ale pewnie nie przejdzie. Oliwia jest na tapecie... Jednak ja liczę na chłopaka, tyle że męskiego imienia nie wybieraliśmy
-
Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzo -
MatyldaG wrote:Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzo
Ja w pociągu wymyślałam skąd wezmę woreczek jakbym miała do wc nie zdążyć. Dojechałam do domu, położyłam się spać a mdłości jak były tak są. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. Chociaż teraz już wiem że kropek szynki nie lubi, wizyta w wc gwarantowana
O której wizytę masz? Ja mam na 11.30, chyba w nocy wgl nie będę dziś spać.MatyldaG lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
MatyldaG wrote:Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzoNie stresuj się
Ja u siebie widziałam je w 6t1d
Jutro też mam wizytę w poradni, mam mieć omówienie wyników, a w poniedziałek do gina już prywatnie, ma założyć kartę ciąży.
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Wiem dziewczynki że stres mi na nic, ale ze mnie troche niecierliwiec jest
anuschka to przybij piatkewizyte mam dopiero o 17.30