MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kingulla wrote:Dziewczyny, jakby hormony Wam szalały, tak jak mnie dzisiaj i chciałoby Wam się popłakać to przesyłam link
http://www.cda.pl/video/86240973
Zryczałam się jak bóbr, ale od razu mi lepiej:) Świetny film:)
Piękny film, właśnie skończyłam oglądać. Popłakałam się i to nie tak że tylko łezki leciały, ale z całym siąkaniem nosem w komplecie...
Bardzo mądry. To prawda, każde najmniejsze dobro wokół nas to cud. Trzeba umieć je dostrzegać i doceniać. A takie małe cuda nosimy teraz po sercami. -
Mimi86 wrote:Hej miałam dziś wizytę
Jest serduszko, zarodek ma 5 mm wszystko ładnie wyglada , dziś jest dokładnie 6 tydzien i 3 dni. Nie wiadomo skąd krwawienia . Krwiaka żadnego nie ma, wiec mam leżeć nie jeździć autem nie forsować sie i wizyta za 2 tygodnie z wynikami badań -
Kingulla wrote:albo baby...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Tita92 wrote:Piękny film, właśnie skończyłam oglądać. Popłakałam się i to nie tak że tylko łezki leciały, ale z całym siąkaniem nosem w komplecie...
Bardzo mądry. To prawda, każde najmniejsze dobro wokół nas to cud. Trzeba umieć je dostrzegać i doceniać. A takie małe cuda nosimy teraz po sercami.Kingulla lubi tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:tez widzialam ten film ale bardziej ryczalam ostatnio na "zanim się pojawiłes" nie znalam tej historii i ze dwa dni sie nie moglam pozbierac;p
Też to widziałam, ale zakończenie tak mi się nie podobało, że wyszłam zła z kina. Nie tak to miało wyglądać... -
Tita92 wrote:Też to widziałam, ale zakończenie tak mi się nie podobało, że wyszłam zła z kina. Nie tak to miało wyglądać...
-
To ja też sobie obejrzę Cuda z nieba już wcześniej słyszałam dużo ciekawych opinii na jego temat ale nie potrafiłam sobie przypomnieć tytułu a tu masz!
My dziś z mężem wałkowaliśmy temat imion i jakoś tak narazie wszystko się kręci wokół dziewczynki.. marzę o Liwianie ale żeby mu to łatwiej przeszło również stanęło na Lilianie..piękne są obaKingulla, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziunka wrote:My dziś z mężem wałkowaliśmy temat imion i jakoś tak narazie wszystko się kręci wokół dziewczynki.. marzę o Liwianie ale żeby mu to łatwiej przeszło również stanęło na Lilianie..piękne są oba
-
Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzo -
MatyldaG wrote:Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzo
Ja w pociągu wymyślałam skąd wezmę woreczek jakbym miała do wc nie zdążyć. Dojechałam do domu, położyłam się spać a mdłości jak były tak są. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. Chociaż teraz już wiem że kropek szynki nie lubi, wizyta w wc gwarantowana
O której wizytę masz? Ja mam na 11.30, chyba w nocy wgl nie będę dziś spać.MatyldaG lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
MatyldaG wrote:Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzoMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Wiem dziewczynki że stres mi na nic, ale ze mnie troche niecierliwiec jest
anuschka to przybij piatke wizyte mam dopiero o 17.30