MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi86 wrote:Fedra kojarzę ciebie z wątku ivf super ze teraz naturalsik sie udał
Cieszę sie że już widziałaś serduszko spokojnej ciazy
A co do krwawień jesli bierzesz leki np luteine itd to krwawienia moga występować wlasnie od leków ja tak miałam wysoki progesteron od leków i krwawienia...Mimi86 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
MatyldaG wrote:Ja dzis pobijam rekord, mdli mnie caaały dzien od kad otworzylam oko az do teraz, rwie mnie tak co 3 godziny, bylam dzis sie spotkac z klientem i sie modlilam zeby bełta nie puscic
i już jutro, wkońcu wizyta!!! denerwuje sie bardzoMatyldaG lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Lekarz każe Ci zrobic posiew moczu aby sprawdzic jakie to bakterie jesli nie odczuwasz dyskomfortu możliwe że to nic groźnego jesli mozesz posiew zrób teraz
-
misia_ wrote:dokładnie mam tak samo, strasznie denerwujące to jest, dziś znów zero objawów ;/ tylko cały czas piersi lekko powiększone..
Dziewczyny badałyście progesteron ?
mi wyszło 20 ng wydaje mi się że trochę mało, tymbardziej że tydzień po owu miałam 16ng .. może przez to nie ma objawów17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Czarnuszka wrote:Odnośnie farbowania włosów, co o tym myslicie w pierwszym trymestrze ciąży? Niby sa teraz farby bez amoniaku itd, badań nie ma żadnych na to czy farbowanie wpływa negatywnie jednak czytałam, że lepiej wstrzymać się z tym do 2 trymestru. Co wy o tym myślicie? Sama mam teraz wesele i myslę nad tym by pójść do fryzjera na farbowanie.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
borsuk wrote:Tzn nie robić powtórki tego samego badania tylko posiew?
borsuk, _Abby_ lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry
Nadrobiłam bo moja jeszcze postanowiła spać
Ja już po kolejnym oddaniu krwi do badania
Wczoraj przez tsh wizyta u endokrynologa wiec musz będąc leki a we wtorek wizyta u gina w kLinice to sie zdziwi jak mnie zobaczy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Na mdłości polecam mamarin do kupienia w aptece mnie bardzo pomógł w pierwszej ciazy
-
MatyldaG wrote:oo dziękuje sprobuje napewno
Pamiętaj też żeby kupic jałowy pojemnik na mocz bo bakterie sa wszedzie moze zię okazać że to wcale nie Twojemagdzia26 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Nie ma za co sama to przerabiałam
Pamiętaj też żeby kupic jałowy pojemnik na mocz bo bakterie sa wszedzie moze zię okazać że to wcale nie TwojeFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Lekarze sa zdania by nie farbować wlosow w pierwszym trymestrze farbami a amoniakiem te inne wydają sie bezpieczne wystarczy zwrócić fryzjerkę by nie za mocno kładła na skore głowy
Na mnie mamarin nie działa niestety. -
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:A to pewnie zależy którzy lekarze. W pierwszej ciąży chodziłam na początku do 3 zanim znalazłam swojego i żaden nie był zdania żeby włosów nie farbowac.
Na mnie mamarin nie działa niestety.
Kurczę to musisz poszukać czegoś innego migdały, imbir moze cos ukoi te mdłości...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
anuschka wrote:Dziewczyny wizyta o 11.30 ale mam stresa... Dobrze że Tż idzie ze mna
-
Fipsik to tez mnie zastanowilo w jaki sposob ją wyciągają z tego drzewa..ale ogólnie film bardzo fajny i poruszający:) poplakalam sobie troszkę
U Waa tez tak brzydko i wietrznie?
Przynajmniej pogoda sprzyja lezeniu..
Anushka nie stresuj się..bedziw wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:16
-
Ale mam ochote na kapuśniak taki kwaśny z pieprzem i zeberkiem w srodku, az kompa pośliniłam...
Tita92, Dziunka, Fedra, Tosia 1981, kark lubią tę wiadomość
-
Włosów nie powinno się farbować przed samym porodem i w trakcie pierwszych miesięcy po porodzie. Bo śmierdzą. I drażnią maluszka. A one są bardzo wyczulone na zapachy. Farba do włosów nie przenika do krwi, o ile się jej nie nawdychasz nie wiadomo ile. Więc nie farbujemy włosów same w łazience w bloku, tylko idziemy do fryzjera, siadamy przy oknie i na spokojnie.
Witam się w 6 tygodniuchloet, kark lubią tę wiadomość