MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:Dziewczyny!!!!! Mamy serduszko
0,50cm naszego szczęścia. Według usg 6t3d termin na 7.03.2017 więc Abby proszę o zmianę na pierwszej stronie
Z racji tego że w tamtym tygodniu zdarzyły się plamienia Pani doktor przepisała mi coś takiego jak polska luteina. Następna wizytę mam za 10dni! Kontrola czy maluszek się rozwija. W poprzedniej ciąży maluszek był zawsze młodszy, nawet i o 2tygodnie... Teraz gin powiedziała że wszystko idealnie
TŻ był ze mną i obydwoje widzieliśmy pulsującą kropeczkę
Zdjęcie naszej fasolki
-
zjadlam kwasnice jestem szczesliwa
;p a teraz ja czekam na wizyte!
Mimi86, Cherry_Blossom, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Cześć marcowki! Wszystkim Wam gratuluje! Ja po pozytywnym teście ciążowym, spokojnie czekam na wizytę. Moja 2 ciąża, właśnie przygotowujemy sie do pierwszych urodzin synka i wydaje sie, ze pierwszy prezent juz mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 14:45
Fedra, Dziunka, Cherry_Blossom, anuschka, Tosia 1981, jenny88, borsuk, coffee, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.Ja już po wizycie. Widziałam pulsującą kropkę na usg
Strasznie się wzruszyłam i mi łzy ciekły. Lekarka powiedziała, że to normalne
Z dzieckiem wszystko jak na razie jest ok. Odetchnęłam, kiedy zobaczyłam, że jest w dobrym miejscu i ten puls. No ale jeszcze jedna rzecz, lekarka mi powiedziała, że mam macice dwurożną z przegrodą
Wrodzona wada budowy macicy. Niestety duże ryzyko niedonoszenia ciąży albo poronienia. Ehhh....
Fedra, MatyldaG, Fipsik, anuschka, Athia, Vaina, jenny88, Mimi86, kark lubią tę wiadomość
-
Marrtusia wrote:Hej dziewczyny.Ja już po wizycie. Widziałam pulsującą kropkę na usg
Z dzieckiem wszystko jak na razie jest ok. Odetchnęłam, kiedy zobaczyłam, że jest w dobrym miejscu i ten puls. No ale jeszcze jedna rzecz, lekarka mi powiedziała, że mam macice dwurożną z przegrodą
Wrodzona wada budowy macicy. Niestety duże ryzyko niedonoszenia ciąży albo poronienia. Ehhh....
A jesli bedzie potrzeba położą Cie w szpitalu tak byś i Ty i Maluch byli bezpieczni ale to jak ciąża bedzie zaawansowana na tym etapie dzidziuś ma duzo miejsca wiec nie martw sie na zapas
Bedzie dobrze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Marrtusia wrote:Hej dziewczyny.Ja już po wizycie. Widziałam pulsującą kropkę na usg
kolejne dobre wiesci dzis
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:mnie dziś znów dopadło. nie mam na nic ochoty, bo wszystko mnie odrzuca
Rozumiem az za dobrze... Nie mam w ogole co jesc bo na mysl o kazdej mozliwej rzeczy mnie odrzuca. Nie wymiotuje ale zwyczajnie mnie mdli na mysl o jedzeniu.
Obejrzalam wlasnie przez Was "Cuda z nieba" no i przy okazji (tu wyjatek od reguły z odrzucaniem od wszystkiego) zjadlam prawie cala paczke chipsow. No malo pozywnie i zdrowo ale coz...11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualny