MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martusia, Anuschka -gratulacje
Wiecie co z tym bigosem to faktycznie jest coś na rzeczy bo ostatnio też pochlonelam cała miche :p a wogole mam jakieś ssanie czuje ze gromadzi mi się kwas żołądku i wtedy muszę coś zjeść tak jak by zgaga ale jednak coś innego -
A ja mam przyspieszona wizytę u gina czyli jutro na 9.45 bo dzisiejszy progesteron spadł z 29,91 na 26,84 i juz mam czarne myśli że czeka mnie powtórka z rozrywki
Jedynie beta zadowalająca w środę 104 a dzis 235...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:A ja mam przyspieszona wizytę u gina czyli jutro na 9.45 bo dzisiejszy progesteron spadł z 29,91 na 26,84 i juz mam czarne myśli że czeka mnie powtórka z rozrywki
Jedynie beta zadowalająca w środę 104 a dzis 235... -
Fedra wrote:A ja mam przyspieszona wizytę u gina czyli jutro na 9.45 bo dzisiejszy progesteron spadł z 29,91 na 26,84 i juz mam czarne myśli że czeka mnie powtórka z rozrywki
Jedynie beta zadowalająca w środę 104 a dzis 235...
Nie jest tak że progesteron o różnej porze dnia jest inny?Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
misia_ wrote:A czy Ty masz przez lekarza zalecane badac ten Progesteron? Podobno jego badanie jest niemiarodajne bo wydziela się pulsacyjnie... Sama ostatnio zrobiłam i też bez rewelacji wynik , ale już daje z tym spokój co ma być to będzie
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
misia_ wrote:Wiecie co z tym bigosem to faktycznie jest coś na rzeczy bo ostatnio też pochlonelam cała miche :p a wogole mam jakieś ssanie czuje ze gromadzi mi się kwas żołądku i wtedy muszę coś zjeść tak jak by zgaga ale jednak coś innego
Spróbuj może zjeść rosołek z kluseczkami, naprawdę krzepi!
Zaraz mężuś zrobi mi kotleciki mielone z młodymi ziemniaczkami... ślinka już mi leci. Jejku, ale on jest kochany!
Później mam na liście do zrobienia domowe twixy -
nick nieaktualnymisia_ wrote:A czy Ty masz przez lekarza zalecane badac ten Progesteron? Podobno jego badanie jest niemiarodajne bo wydziela się pulsacyjnie... Sama ostatnio zrobiłam i też bez rewelacji wynik , ale już daje z tym spokój co ma być to będzie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kasiula02 wrote:Spróbuj może zjeść rosołek z kluseczkami, naprawdę krzepi!
Zaraz mężuś zrobi mi kotleciki mielone z młodymi ziemniaczkami... ślinka już mi leci. Jejku, ale on jest kochany!
Później mam na liście do zrobienia domowe twixy
Ja dziś Robiłam placuszki z cukinii z przepisu
Ewy Wachowicz nawet ok, tylko nie miałam jogurtu bo pewnie miały by bardziej wyrazisty smak
Ale masz chłopa dobrego -
misia_ wrote:O rosołek dobry zawsze i na kaca i w ciąży
Ja dziś Robiłam placuszki z cukinii z przepisu
Ewy Wachowicz nawet ok, tylko nie miałam jogurtu bo pewnie miały by bardziej wyrazisty smak
Ale masz chłopa dobrego
Meega Skarb!
Ale wiecie ten rosół z taaakimi oczami tłuszczu
Placki z cukini zrobił mi przed wczoraj z mąki żytniej, wyszły trochę czarne ale dobre
Jak jestem w kuchni to mnie mdli... eh..
Dziewczyny, też tak macie że śpicie po 12godzin?
-
Marrtusia wrote:Kurde dziewczyny,taka mnie w nocy biegunka zlapala i trzyma do teraz,ze tragedia.2 lyki wody wypije i lece na kibelek.Lekarka troche sie zmartwila i kazala wziac smecte.Ja niebardzo chce leki brac,wiec nie wiem co robic.Ktore gorsze zlo:/
-
Kasiula02 wrote:Meega Skarb!
Placki z cukini zrobił mi przed wczoraj z mąki żytniej, wyszły trochę czarne ale dobre
Dziewczyny, też tak macie że śpicie po 12godzin?
I ze spaniem też miałam tylko jeden taki kryzysowy dzień że oczy same się zamykaly ale już się to nie powtórzyło -
nick nieaktualnyKasiula02 wrote:Meega Skarb!
Dziewczyny, też tak macie że śpicie po 12godzin?Kasiula02 lubi tę wiadomość
-
misia_ wrote:A czy Ty masz przez lekarza zalecane badac ten Progesteron? Podobno jego badanie jest niemiarodajne bo wydziela się pulsacyjnie... Sama ostatnio zrobiłam i też bez rewelacji wynik , ale już daje z tym spokój co ma być to będzie
W drugiej ciazy od podania zarodka dostałam konskie dawki progesteronu...
Tak moj lekarz mi to zalecił aby kontrolować jego poziom by adekwatnie szybko zareagować z lekami...
Mam tzw niewydolność lutealna, która doprowadza do poronień...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Vaina wrote:o ja też je robiłam i też Ewy Wachowicz też nie miałam jogurtu więc dalłam ciut mleka
-
Brtiii86 wrote:Kochana dostaniesz duphaston lub inny progesteron. Nie masz plamiento wazne17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Pierwsza ciaze straciłam wlasnie przez spadek progesteronu, którego nie dostrzegła moja lekarka która zmieniłam...
W drugiej ciazy od podania zarodka dostałam konskie dawki progesteronu...
Tak moj lekarz mi to zalecił aby kontrolować jego poziom by adekwatnie szybko zareagować z lekami...
Mam tzw niewydolność lutealna, która doprowadza do poronień...
Daj znać jutro jak po wizycie i co zadecydował lekarz, na pewno będzie dobrzeFedra lubi tę wiadomość