MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anuschka wrote:Duży zbieg okoliczności ciekawe czy całą ciążę będziemy przechodzić podobnie
borsuk lubi tę wiadomość
-
Witam nowe marcoweczki, gratulacje
Mnie dzis od popoludnia mdli, w sklepie myslalam,ze zemdleje, teraz zjadlam i pomoglo na 10 min, znowu mdli.A na obiad dzis byl rosol mamy...pewniekropek nie lubi...
Ale wieczorem? Zawsze myslalam,ze to tylko rano...
Jutro nas czeka wyjazd na Mazury na wesele, dobrze ze pociagiem. Mam nadzieje, ze bedzie ok -
nick nieaktualny
-
Cześć mamy! Mnie w ogóle nie mdli! Cycki mam wielkie jak balony
Mąż się śmieje, że w kółko się martwię. Mdli mnie - źle, nie mdli - jeszcze gorzej, brzuch boli - bardzo źle, nie boli - na pewno dziecko odeszło... paranoja
Muszę jakoś do poniedziałku przetrzymać. Wtedy USG, w 5 tygodniu i 4 dniu, nie liczę na serduszko, ale może chociaż zarodek?Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Balladyna wrote:Cześć mamy! Mnie w ogóle nie mdli! Cycki mam wielkie jak balony
Mąż się śmieje, że w kółko się martwię. Mdli mnie - źle, nie mdli - jeszcze gorzej, brzuch boli - bardzo źle, nie boli - na pewno dziecko odeszło... paranoja
Muszę jakoś do poniedziałku przetrzymać. Wtedy USG, w 5 tygodniu i 4 dniu, nie liczę na serduszko, ale może chociaż zarodek?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Balladyna wrote:Cześć mamy! Mnie w ogóle nie mdli! Cycki mam wielkie jak balony
Muszę jakoś do poniedziałku przetrzymać. Wtedy USG, w 5 tygodniu i 4 dniu, nie liczę na serduszko, ale może chociaż zarodek?
dokładnie mam tak samo, strasznie denerwujące to jest, dziś znów zero objawów ;/ tylko cały czas piersi lekko powiększone..
Dziewczyny badałyście progesteron ?
mi wyszło 20 ng wydaje mi się że trochę mało, tymbardziej że tydzień po owu miałam 16ng .. może przez to nie ma objawów -
Mimi86 wrote:Hej miałam dziś wizytę
Jest serduszko, zarodek ma 5 mm wszystko ładnie wyglada , dziś jest dokładnie 6 tydzien i 3 dni. Nie wiadomo skąd krwawienia . Krwiaka żadnego nie ma, wiec mam leżeć nie jeździć autem nie forsować sie i wizyta za 2 tygodnie z wynikami badań
Cudowne wieści
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty! :*
Ja jutro farbowanie włosów a wcześniej powtórka bety.
Odnośnie farbowania włosów, co o tym myslicie w pierwszym trymestrze ciąży? Niby sa teraz farby bez amoniaku itd, badań nie ma żadnych na to czy farbowanie wpływa negatywnie jednak czytałam, że lepiej wstrzymać się z tym do 2 trymestru. Co wy o tym myślicie? Sama mam teraz wesele i myslę nad tym by pójść do fryzjera na farbowanie. -
Czarnuszka wrote:Odnośnie farbowania włosów, co o tym myslicie w pierwszym trymestrze ciąży? Niby sa teraz farby bez amoniaku itd, badań nie ma żadnych na to czy farbowanie wpływa negatywnie jednak czytałam, że lepiej wstrzymać się z tym do 2 trymestru. Co wy o tym myślicie? Sama mam teraz wesele i myslę nad tym by pójść do fryzjera na farbowanie.
Ja mam za 2 tygodnie ślub, więc muszę
W pierwszej ciąży farbowalam
Tylko, że ja kemonem, one są delikatne
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
borsuk wrote:Mam wyniki moczu:/ Liczne bakterie, nabłonki płaskie bardzo liczne, nabłonki okrągłe nieliczne i leukocyty 3-5 (wpw 0-5)!
Porażka
A nie mam żadnego dyskomfortu. Nic mnie nie boli, nie piecze ani nie swędzi!
Czekać do 2 sierpnia na wizytę?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFarbowac. Spokojnie. W miejscu gdzie jest trochę powietrza. A farby bez amoniaku muszą zawierać inne gowno. W końcu na ślinę się nie da farbowac włosów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 08:26
Cherry_Blossom, Englein, kark lubią tę wiadomość