MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam marcowe przyszłe mamcie Ja mam termin według OM na 8 marca 2017 Pierwszą ciążę straciłam w 6 tygodniu Oby teraz było dobrze. 2 sierpnia następne usg, na razie widoczny tylko pęcherzyk Pierwsza beta 5 dni po spodziewanej @ 305,73 po 47 godzinach już 702,70
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:20
Fedra, borsuk, Dziunka lubią tę wiadomość
-
Pati569 wrote:Witam marcowe przyszłe mamcie Ja mam termin według OM na 8 marca 2017 Pierwszą ciążę straciłam w 6 tygodniu Oby teraz było dobrze. 2 sierpnia następne usg, na razie widoczny tylko pęcherzyk Pierwsza beta 305,73 po 47 godzinach już 702,70
Pati569 lubi tę wiadomość
-
Vaina wrote:a mi nie przeszkadza że mąż całuje mój brzuch A ja czasem śpiewam fasolce - wiem że dziecko jeszcze nie słyszy, ale ja się czuję lepiej okazując mu miłość Choć mąż się śmieje że mam nie śpiewać bo się wystraszy
borsuk lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jakby hormony Wam szalały, tak jak mnie dzisiaj i chciałoby Wam się popłakać to przesyłam link
http://www.cda.pl/video/86240973
Zryczałam się jak bóbr, ale od razu mi lepiej:) Świetny film:)Dziunka lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Vaina wrote:a mi nie przeszkadza że mąż całuje mój brzuch A ja czasem śpiewam fasolce - wiem że dziecko jeszcze nie słyszy, ale ja się czuję lepiej okazując mu miłość Choć mąż się śmieje że mam nie śpiewać bo się wystraszy
zanim zacznie słyszeć, to już się wytrenujesz i nie przestraszy sięVaina lubi tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:Mi mąż robi w każdym pełnym tygodniu zdjęcie brzucha, zamierzam później połączyć zdjęcia i mieć taką pamiątkę dla siebie, a później pokazać dziecku jak sobie rosło w brzuszku mamy
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny mam takie wzdęcia, że muszę guzik w spodniach odpinać. Wyglądam jakbym miała już brzuch ciążowy Ale nie mam co narzekać Niech się wzdyma, byle wymioty nie przylazły
Ruchów się już doczekać nie mogę, ale jeszcze sporo czasu musi minąć
Oby tylko badania prenatalne pokazały, że z maleństwem wszystko dobrze, to będę najszczęśliwszą osobą na świecieKingulla, Fipsik, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ps. Dziewczyny w pierwszej ciąży róbcie zdjęcia spiewajcie i mówcie do brzuchow...bo ciąża szybko minie a pierwsza jest w większości przypadków jednym z najpiękniejszych okresów w życiu korzystajcie z tego :*
Fedra lubi tę wiadomość
-
Paolina91 wrote:Czy wy tez macie takie rozchwiania ze jednego dnia mdli was caly czas, nie mozecie nic zjesc i ogolnie jestescie noe do zycia a nastepnego dnia juz jest duzo lepiej, mozecie normanie jesc i energii jest duzo wiecej? Bo az panikuje gdzie te objawy tak nagle uciekly skoro wczoraj mdlilo mnie nawet o 22 gdy lezalam juz w lozku i probowalam zasnac
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:Ja też gadam do brzucha mówię co będzie jadł, co teraz robię, kiedy przyjdzie tatuś, codziennie mu mówię na dzień dobry i dobranoc, że go Kocham itd To moja pierwsza ciąża więc musicie mi wybaczyć, że mi chyba troszkę odwala
joapaw, Czarnuszka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jestem w drugiej ciąży i też mi odwala kiedy była niepewność bo beta słaba, to głaskałam się na samym dole brzucha i prosiłam dzidzię, że jeżeli tam jest, to niech z nami zostanie. Bo będzie fajnie, że kocham, że tata kocha i braciszek też kocha dzisiejsza beta 32dc 514,84,więc przyrost bardzo fajny. Ulżyło mi i jak na razie dzidziolka posłuszna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:07
Fedra lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki moczu:/ Liczne bakterie, nabłonki płaskie bardzo liczne, nabłonki okrągłe nieliczne i leukocyty 3-5 (wpw 0-5)!
Porażka
A nie mam żadnego dyskomfortu. Nic mnie nie boli, nie piecze ani nie swędzi!
Czekać do 2 sierpnia na wizytę? -
borsuk wrote:Mam wyniki moczu:/ Liczne bakterie, nabłonki płaskie bardzo liczne, nabłonki okrągłe nieliczne i leukocyty 3-5 (wpw 0-5)!
Porażka
A nie mam żadnego dyskomfortu. Nic mnie nie boli, nie piecze ani nie swędzi!
Czekać do 2 sierpnia na wizytę?
Myślę, że warto iść wcześniej do lekarza, jeśli nie do gina do to rodzinnego. Te dwa układy są zbyt blisko siebie, żeby to lekceważyć. -
Borsuk mam identyczne wyniki tylko ze mam nabłonki okrągłe liczne - gin zalecila picie soku z żurawiny 100%, 2 litry wody i tabletki żurawit , a za dwa tygodnie powtórzyć badanie i będziemy obserwować leukocyty ponieważ jak będą rosnąć to będzie świadczyć o stanie zapalnym. Takie wyniki często są u ciezarnych i nie świadczą jeszcze o stanie zapalnym Ale też nie można ich lekceważyć. Ja wczoraj zaopatrzylam się w sok żurawinowy i piję rozcienczony 50/50 z woda.
borsuk lubi tę wiadomość